reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ja byłam ostatnio w Wójciku i tam są kombinezoniki w okolicach 90-110 zł. Ja jednak postanowiłam że nie będziemy kupować małej takiego typowo zimowego kombinezonu. Ponieważ ma się urodzić w drugiej połowie lutego, to na spacerki będziemy chadzać od marca jak już się będzie (mam nadzieję) robiło cieplej - wiec pomyslałam że lepiej będzie kupić ze dwa ciepłe polarkowe kombinezoniki zakładane + śpiworek do wózka (który w przypadku mojego wózka jest w zestawie) i ewentualnie ciepły kocyk...

reklama
doszedł tan pajacyk, wyglada dokładnie jak na tym zdjęciu :
* GEORGE * BAWEŁNIANY KOMPLECIK Z KACZKĄ * 0-3m (754625818) - Aukcje internetowe Allegro

teraz mam ból bo tak mi sie podoba ze nie oddała bym go za żadne skarby ;)

a co sądzicie o tym kombinezoniku?
KidsMode~NOWY CUDNY KOMBINEZON *angel ok.62 blue (755172385) - Aukcje internetowe Allegro

mam na niego ochtę, ale nie wiem czy tko duzo, czy mało. nie szukałam jeszcze kombinezonów w sklepach w Krakowie. u mnie w NT są prawie 2 razy droższe

Ja jak zwykle pojade moją percepcją - te ubranka george sa niesamowite w dotyku, wszytkim polecam.Tak samo marks&spencer. Ja to pewnie dostane jescze ciuszki od brata ze szkocji...duuuuuzo tego bedzie.

ta kaczuszka superowa :)
A o toi mój kolejny zakup :), na wiosne bedzie jak znalazł. Komntarz meża : dal chłopca to chya trochę nie pasuję. Przypominam, że jeszcze nei wiem co będziemy mieć. Oj te chłopy

Załączniki

• IMG_5144.jpg
    IMG_5144.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 41
ta kaczuszka superowa :)
A o toi mój kolejny zakup :), na wiosne bedzie jak znalazł. Komntarz meża : dal chłopca to chya trochę nie pasuję. Przypominam, że jeszcze nei wiem co będziemy mieć. Oj te chłopy

pysia prześliczny i w sam raz dla chłopca :-)

za to mój maz sie cieszy ze ja nienawidze rózowego koloru. Jak zobaczył ta kaczuszke najpierw tekst- nie za wcześnie kupujesz? potem kolejny- ładne. a na mój ze to dla Kasi maleństwa kolejny a myślałem ze dla kingusi i sie ucieszyłem ze ma normalny kolor. Weź tu dogodź facetowi

ja narazie zostałam obsypana ciuszkami od znajomych i ciotek, ale mam zamiar to przejrzeć i zostawić to, co mi się spodoba, byłam parę dni temu z psiapsiółą na mieście i zaszalałam, ale nie amm zdjęć tych ciuszków, muszę jeszcze wytrzymać 2 tygodnie do ślubu a potem, już konkretne zakupy ihihih

Pysiu swietny jest ten sweterek :tak::-) i z chcecia tez bym sie w taki ladniusi zaopatrzyla dla mojego Synka :tak:a chlopa nie sluchaj, bo oni rzadko wiedza co i o czym mowia :-p:cool2:

A ja poki co nadal zaoptruje sie w rozne cisuzki dla siebie :-p Dzisiaj kupialm sobie dwie tuniki z dlugimi rekawami, zeby miec w czym chodzic, bo wszystko mam przykrotkie i brzuch zaczyna byc widoczny lub z krotkimi rekawami i marzne. A to moje dzisiejsze zakupki:

Symetryczna tunika kimono - ciążowa!!! (757877026) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (763057507) - Aukcje internetowe Allegro

A wczoraj kupilam sobie spodnie ciazowe u tego sprzedawcy. Juz jedne od niego mam i sa naprawde super gatunkowo, polecam jakby ktoras jeszcze szukala gatek:

Informacje o Użytkowniku lola_1000 - Aukcje internetowe Allegro

Pysiu swietny jest ten sweterek :tak::-) i z chcecia tez bym sie w taki ladniusi zaopatrzyla dla mojego Synka :tak:a chlopa nie sluchaj, bo oni rzadko wiedza co i o czym mowia :-p:cool2:

A ja poki co nadal zaoptruje sie w rozne cisuzki dla siebie :-p Dzisiaj kupialm sobie dwie tuniki z dlugimi rekawami, zeby miec w czym chodzic, bo wszystko mam przykrotkie i brzuch zaczyna byc widoczny lub z krotkimi rekawami i marzne. A to moje dzisiejsze zakupki:

Symetryczna tunika kimono - ciążowa!!! (757877026) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (763057507) - Aukcje internetowe Allegro

A wczoraj kupilam sobie spodnie ciazowe u tego sprzedawcy. Juz jedne od niego mam i sa naprawde super gatunkowo, polecam jakby ktoras jeszcze szukala gatek:

Informacje o Użytkowniku lola_1000 - Aukcje internetowe Allegro

o jaaaa ja mam te rzeczy dodane do obserwowanych na allegro... a kupiłam to:

BLUZECZKI wiązane dookoła ciążowe - M (755020857) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Nie ma sprawy. Sama jestem ciekawa jak wygladaja na zywo. Choc mam podobna bluzke do tego kimono i jest naprawde wygodna i wyglada bardzo ciekawie :tak:A cena tez moim zdaniem bardzo atrakcyjna, bo za obie tuniki razem z przesylka zaplacilam tylko 64zl. Wiec jak dla mnie to super, bo zazwyczaj daje tyle lub wiecej za jedna sztuke w Orsayu czy H&M.

Zastanawiam sie jeszcze nad jakimis rybaczkami ciazowymi, bo mam ochote na rybaczki i kozaczki do tego. Widzialam w sklepie takie fajne, nie na obcasie tylko takie bardziej na sportowo, na luzie, a przy tym eleganckie. Moze ktoras z Was kupowala na Allegro jakies fajne rybaczki i moze je polecic?

Do góry