reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ja byłam ostatnio w Wójciku i tam są kombinezoniki w okolicach 90-110 zł. Ja jednak postanowiłam że nie będziemy kupować małej takiego typowo zimowego kombinezonu. Ponieważ ma się urodzić w drugiej połowie lutego, to na spacerki będziemy chadzać od marca jak już się będzie (mam nadzieję) robiło cieplej - wiec pomyslałam że lepiej będzie kupić ze dwa ciepłe polarkowe kombinezoniki zakładane + śpiworek do wózka (który w przypadku mojego wózka jest w zestawie) i ewentualnie ciepły kocyk...

reklama
doszedł tan pajacyk, wyglada dokładnie jak na tym zdjęciu :
* GEORGE * BAWEŁNIANY KOMPLECIK Z KACZKĄ * 0-3m (754625818) - Aukcje internetowe Allegro

teraz mam ból bo tak mi sie podoba ze nie oddała bym go za żadne skarby ;)

a co sądzicie o tym kombinezoniku?
KidsMode~NOWY CUDNY KOMBINEZON *angel ok.62 blue (755172385) - Aukcje internetowe Allegro

mam na niego ochtę, ale nie wiem czy tko duzo, czy mało. nie szukałam jeszcze kombinezonów w sklepach w Krakowie. u mnie w NT są prawie 2 razy droższe

Ja jak zwykle pojade moją percepcją - te ubranka george sa niesamowite w dotyku, wszytkim polecam.Tak samo marks&spencer. Ja to pewnie dostane jescze ciuszki od brata ze szkocji...duuuuuzo tego bedzie.

ta kaczuszka superowa :)
A o toi mój kolejny zakup :), na wiosne bedzie jak znalazł. Komntarz meża : dal chłopca to chya trochę nie pasuję. Przypominam, że jeszcze nei wiem co będziemy mieć. Oj te chłopy

Załączniki

• IMG_5144.jpg
    IMG_5144.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 39
ta kaczuszka superowa :)
A o toi mój kolejny zakup :), na wiosne bedzie jak znalazł. Komntarz meża : dal chłopca to chya trochę nie pasuję. Przypominam, że jeszcze nei wiem co będziemy mieć. Oj te chłopy

pysia prześliczny i w sam raz dla chłopca :-)

za to mój maz sie cieszy ze ja nienawidze rózowego koloru. Jak zobaczył ta kaczuszke najpierw tekst- nie za wcześnie kupujesz? potem kolejny- ładne. a na mój ze to dla Kasi maleństwa kolejny a myślałem ze dla kingusi i sie ucieszyłem ze ma normalny kolor. Weź tu dogodź facetowi

ja narazie zostałam obsypana ciuszkami od znajomych i ciotek, ale mam zamiar to przejrzeć i zostawić to, co mi się spodoba, byłam parę dni temu z psiapsiółą na mieście i zaszalałam, ale nie amm zdjęć tych ciuszków, muszę jeszcze wytrzymać 2 tygodnie do ślubu a potem, już konkretne zakupy ihihih

Pysiu swietny jest ten sweterek :tak::-) i z chcecia tez bym sie w taki ladniusi zaopatrzyla dla mojego Synka :tak:a chlopa nie sluchaj, bo oni rzadko wiedza co i o czym mowia :-p:cool2:

A ja poki co nadal zaoptruje sie w rozne cisuzki dla siebie :-p Dzisiaj kupialm sobie dwie tuniki z dlugimi rekawami, zeby miec w czym chodzic, bo wszystko mam przykrotkie i brzuch zaczyna byc widoczny lub z krotkimi rekawami i marzne. A to moje dzisiejsze zakupki:

Symetryczna tunika kimono - ciążowa!!! (757877026) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (763057507) - Aukcje internetowe Allegro

A wczoraj kupilam sobie spodnie ciazowe u tego sprzedawcy. Juz jedne od niego mam i sa naprawde super gatunkowo, polecam jakby ktoras jeszcze szukala gatek:

Informacje o Użytkowniku lola_1000 - Aukcje internetowe Allegro

Pysiu swietny jest ten sweterek :tak::-) i z chcecia tez bym sie w taki ladniusi zaopatrzyla dla mojego Synka :tak:a chlopa nie sluchaj, bo oni rzadko wiedza co i o czym mowia :-p:cool2:

A ja poki co nadal zaoptruje sie w rozne cisuzki dla siebie :-p Dzisiaj kupialm sobie dwie tuniki z dlugimi rekawami, zeby miec w czym chodzic, bo wszystko mam przykrotkie i brzuch zaczyna byc widoczny lub z krotkimi rekawami i marzne. A to moje dzisiejsze zakupki:

Symetryczna tunika kimono - ciążowa!!! (757877026) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (763057507) - Aukcje internetowe Allegro

A wczoraj kupilam sobie spodnie ciazowe u tego sprzedawcy. Juz jedne od niego mam i sa naprawde super gatunkowo, polecam jakby ktoras jeszcze szukala gatek:

Informacje o Użytkowniku lola_1000 - Aukcje internetowe Allegro

o jaaaa ja mam te rzeczy dodane do obserwowanych na allegro... a kupiłam to:

BLUZECZKI wiązane dookoła ciążowe - M (755020857) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Nie ma sprawy. Sama jestem ciekawa jak wygladaja na zywo. Choc mam podobna bluzke do tego kimono i jest naprawde wygodna i wyglada bardzo ciekawie :tak:A cena tez moim zdaniem bardzo atrakcyjna, bo za obie tuniki razem z przesylka zaplacilam tylko 64zl. Wiec jak dla mnie to super, bo zazwyczaj daje tyle lub wiecej za jedna sztuke w Orsayu czy H&M.

Zastanawiam sie jeszcze nad jakimis rybaczkami ciazowymi, bo mam ochote na rybaczki i kozaczki do tego. Widzialam w sklepie takie fajne, nie na obcasie tylko takie bardziej na sportowo, na luzie, a przy tym eleganckie. Moze ktoras z Was kupowala na Allegro jakies fajne rybaczki i moze je polecic?

Do góry