reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
Słodkie Paulla szczególnie ten brązowy miś, ja mam taki biały
Anisen
kochamy Cię mocno
Kasieńko nigdy bym sie na Ciebie nie pogniewała, a szczególnie o takie rzeczy. bardzo sie cieszę ze sie podoba. Mozemy miec nawet takie same, będzie mi tym bardziej miło:-).Anisenkuuuuuu śliczne znalazłaś te pościele, pogniewałabyś się jak bym sobie też coś takiego zamówiła???? podoba mi się ten wzór z serduszkami i widzę że facet ma dużo tych kompletów na sprzedaż????;-)
Wielkie buziaki
kaasiorek84
Fanka BB :)
Wole się spytać, bo nie chcę wyjść na papugę, mieliśmy czegoś poszukać z Maćkiem, narazie dodał to do obserwowanych bo chce jeszcze mnie zabrac do hurtowni i tam jeszcze się rozejrzymy;-)
Anisen - myślę że to zależy od wzoru tak jak patrze to mój wymarzony miś z osiołkiem jest najdroższyNa allegro taki sam komplet jest taniej. Ciekawe dlaczego
A na przykład taka pościel:
3el-paski pomarańczowe
Na allegro jest 1 zł droższa
POŚCIEL 3el-120x90-NA SUWACZKI-NOWE WZORY-DARLAND (757700243) - Aukcje internetowe Allegro +oczywiście przesyłka 16 zł za kuriera...
Przed chwilką kupiłam, na zdjęciu wydaje się taki mięciutki, zobaczymy co będzie w realu;-)
http://allegro.pl/show_item.php?item=758609321&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
http://allegro.pl/show_item.php?item=758609321&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
Wole się spytać, bo nie chcę wyjść na papugę, mieliśmy czegoś poszukać z Maćkiem, narazie dodał to do obserwowanych bo chce jeszcze mnie zabrac do hurtowni i tam jeszcze się rozejrzymy;-)
a do jakiej hurtowni?ja muszę wszystko wiedzieć, taka ciekawska jestem;-)
Paulla mi najbardziej się podoba ten słodziaśny koteczek na śpioszkach, gdzie Ty kupujesz takie rzeczy??
reklama
a do jakiej hurtowni?ja muszę wszystko wiedzieć, taka ciekawska jestem;-)
Paulla mi najbardziej się podoba ten słodziaśny koteczek na śpioszkach, gdzie Ty kupujesz takie rzeczy??
większość znajduje na Allegro Te śpioszki są u mnie w sklepie dziecięcym, ale o wiele droższe a na Allegro mam za taniochę i są rewelacyjnej jakości. A taki śpioch biało-niebieski i body do kompletu kupiłam w coccodrilo.
Podziel się: