reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

a do jakiej hurtowni?ja muszę wszystko wiedzieć, taka ciekawska jestem:tak:;-)

Paulla mi najbardziej się podoba ten słodziaśny koteczek na śpioszkach, gdzie Ty kupujesz takie rzeczy??

W Komornikach jest podobno hurtownia wszystko dla dziecka, moja koleżanka mi mówiła bo mieszka blisko, dokładny adres wezme od niej później i wrazie czego podam:-D

reklama
W Komornikach jest podobno hurtownia wszystko dla dziecka, moja koleżanka mi mówiła bo mieszka blisko, dokładny adres wezme od niej później i wrazie czego podam:-D

dawaj dawaj, nie zapominaj o nowej koleżance:tak::-D
ja na razie nie mam czym się rewanżować, ale jak tylko coś się dowiem albo coś gdzieś dorwę, to od razu dam znać!!:tak:

W tej hurtowni kupuje wózek i łóżeczko. Nie orientowałam się co do cen pościeli, ale generalnie ceny są przestępne. Mam stamtąd kilka ciuszków. A wózki są o jakieś 100-300 zł tańsze niż w innych sklepach. Zależy oczywiście od modelu. Za mój 3-funkcyjny zapłacę 1450, a na Panoramie jest za 1700, także jestem do przodu:-)

Ostatnia edycja:
To i ja dopisuję się do listy:) Nie wiem, gdzie kupić wózek, już się nawet przymierzałam, żeby kupić używany na allegro. Mój mąż kręci nosem, że używanego nie chce. Ale ja wyszłam z założenia, że wielu rodziców kupuje nowe wózki, a potem używa ich przez rok czy dwa (mówię o wielofunkcyjnych). Niby to trochę czasu jest, ale nawet fajnie niektóre wyglądają (zadbane i w ogóle) a są nieraz za połowę ceny albo mniej. Wiem, że to dla dziecka i lepiej nie oszczędzać, ale niestety musimy na wszystkim. Wolę kupić później np. lepsze kosmetyki. Kurczę, sama nie wiem. Ale do Komornik to bym się przejechała:-)

reklama
DSC02180.jpg

A to pierwsze skarpeteczki, które dostaliśmy od szwagierki i szwagra:-D hehe takie maluteńkie:-p

Do góry