reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Nic się tu ostatnio nie dzieje więc postanowiłam wstawić ubranka które przywiozła nam jola :tak:

Załączniki

• IMG_3754.jpg
    IMG_3754.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_3755.jpg
    IMG_3755.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_3757.jpg
    IMG_3757.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_3758.jpg
    IMG_3758.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_3760.jpg
    IMG_3760.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_3761.jpg
    IMG_3761.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_3762.jpg
    IMG_3762.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_3763.jpg
    IMG_3763.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_3766.jpg
    IMG_3766.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Śliczne te ubranka moniqsan,ja uwielbiam ciuszki z nexta:tak:

Dzięki Florecjanko :-) No ja również :tak: No i wreszcie wykorzystałam kasę którą dostaliśmy od kolegi z Anglii w prezencie ślubnym :tak: Poza tym, tam ciuszki są o połowę tańsze. A dla ludzi zarabiających w Anglii taka czapka za 5Ł to przy tamtejszych zarobkach żaden wydatek. Tylko dlaczego u nas nie kosztuje 22 pln (w przeliczeniu) a 40??? Albo sukieneczka za 12Ł (ok 55 pln) u nas w Polsce jest za około 100 pln ??? Paranoja! Zazdroszczę dziewczynom że mają dostęp do tych ciuszków. Szkoda mi kupić coś w tym sklepie w Złotych Tarasach jeśli wiem, że w rzeczywistości jest warte dokładnie połowę tej ceny :no:

Dzięki Florecjanko :-) No ja również :tak: No i wreszcie wykorzystałam kasę którą dostaliśmy od kolegi z Anglii w prezencie ślubnym :tak: Poza tym, tam ciuszki są o połowę tańsze. A dla ludzi zarabiających w Anglii taka czapka za 5Ł to przy tamtejszych zarobkach żaden wydatek. Tylko dlaczego u nas nie kosztuje 22 pln (w przeliczeniu) a 40??? Albo sukieneczka za 12Ł (ok 55 pln) u nas w Polsce jest za około 100 pln ??? Paranoja! Zazdroszczę dziewczynom że mają dostęp do tych ciuszków. Szkoda mi kupić coś w tym sklepie w Złotych Tarasach jeśli wiem, że w rzeczywistości jest warte dokładnie połowę tej ceny :no:

Racja ja mam strasznego nerwa z tego powodu dlatego kupuje raczej uzywane na licytacji lepiej sie oplaca:tak:

Skarpetki z ABS Sterntaler - fantastyczne... Dzidzia nie ślizga się po panelach.
aż z ciekawości sprawdziłam te skarpetki, bo widzę ,ze wszędzie je zachwalasz...niby wszystko fajnie ale one są w cenie spodni :eek::eek::eek:
chyba zostanę przy tych które kupuję Damisiowi...za 5 złotych i też się nie ślizga. W najgorszym wypadku zakładam mu buciki, jak na przykład jesteśmy u mojej mamy.

Moniq...śliczne ciuszki. Ja też ostatnio kupiłam trochę ciuchów Damianowi ale nie mam czasu zrobić zdjęć. Sobie za to kupiłam buty :sorry::sorry::sorry:
już z myślą o wiośnie...moje stare "Adki" już się dość wysłuzyły, skóra na czubkach się starła i czas na następne a te mi się bardzo spodobały...lubię taki styl :tak:
2ltn3sy.jpg

2aje0w1.jpg

Ostatnia edycja:
miałam popatrzeć na te skarpetki, ale skoro takie drogie to sobie odpuszczę

moniqsan
ciuszki zarąbiste..ale Twoja malutka zawsze jest świetnie ubrana:tak:

aż z ciekawości sprawdziłam te skarpetki, bo widzę ,ze wszędzie je zachwalasz...niby wszystko fajnie ale one są w cenie spodni :eek::eek::eek:
chyba zostanę przy tych które kupuję Damisiowi...za 5 złotych i też się nie ślizga. W najgorszym wypadku zakładam mu buciki, jak na przykład jesteśmy u mojej mamy.

Moniq...śliczne ciuszki. Ja też ostatnio kupiłam trochę ciuchów Damianowi ale nie mam czasu zrobić zdjęć. Sobie za to kupiłam buty :sorry::sorry::sorry:
już z myślą o wiośnie...moje stare "Adki" już się dość wysłuzyły, skóra na czubkach się starła i czas na następne a te mi się bardzo spodobały...lubię taki styl :tak:
2ltn3sy.jpg

2aje0w1.jpg

Fajne adidasy ile kosztowały jeśli można zapytać,bo moim córką sie b.podobają:tak:

reklama
Confi
ja w sumie to mało chodzę w sportowych butach...mam mnóstwo szpilek, które uwielbiam:tak:..choć ostatnio też musiałam sobie cosik kupić na ten mój fitnes;-), ale moje butki mogą się do Twoich ulizać:-). ZaJEBISTE:tak:

Do góry