reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
ankzoc, bardzo fajne ciuszki, podobają mi się te jeansy :-) i ta fioletowa sztruksowa sukieneczka
mama Niki, wstaw fotki, my lubimy oglądać zakupki :-)
ja też ostatnio kupiłam kilka letnich ciuszków ;-) wieczorkiem porobie fotki i wkleję by się pochwalić ;-):-)
mama Niki, wstaw fotki, my lubimy oglądać zakupki :-)
ja też ostatnio kupiłam kilka letnich ciuszków ;-) wieczorkiem porobie fotki i wkleję by się pochwalić ;-):-)
Ankzoc piekne rzeczy....a to0 bordowe to spodniczka?
Ja nie chodze na zakupy bo spłukana jestem na maksa(auto, zabudowa szafy)....sobie kupiłam ciuchy ostatni raz w sierpniu....:---(
Wczoraj dostałam karton od kuzynki M. z rzeczami dla Zosi tak na 2-3 latka....sliczne ciuszki
a nizej daje link na ciuszki m.in z nexta...nawet sa przeceny
Halens/ Quelle Polska Sp. z o.o. Zmieniamy się dla Ciebie! Szeroki asortyment. Moda damska, męska, dziecięca, moda xxl, obuwie. Znane marki - halens.plhttp://www.halens.pl/pl/q4r/markenw...8xMDc3X3BsXzQwNzFfcGxfNDA3NCU3ZA==/index.html
Ja nie chodze na zakupy bo spłukana jestem na maksa(auto, zabudowa szafy)....sobie kupiłam ciuchy ostatni raz w sierpniu....:---(
Wczoraj dostałam karton od kuzynki M. z rzeczami dla Zosi tak na 2-3 latka....sliczne ciuszki
a nizej daje link na ciuszki m.in z nexta...nawet sa przeceny
Halens/ Quelle Polska Sp. z o.o. Zmieniamy się dla Ciebie! Szeroki asortyment. Moda damska, męska, dziecięca, moda xxl, obuwie. Znane marki - halens.plhttp://www.halens.pl/pl/q4r/markenw...8xMDc3X3BsXzQwNzFfcGxfNDA3NCU3ZA==/index.html
bramanka79- dzięki, ja z lenistwa nie porobiłam fotek tylko pościągałam ze stron, ale też będę musiała pokupować małej letnich ciuszków, w tamtym roku koleżanka była w angli kupiła mi całą siatk ciuszków w primarku early days, ale już wszytsko za małe :-(
aga- tak ta bordowa to spódniczka kosztowała 65 zł a ja kupiłam ja za 19 zł w coocodrillo ;-)
aga- tak ta bordowa to spódniczka kosztowała 65 zł a ja kupiłam ja za 19 zł w coocodrillo ;-)
Moniqsan....super ciuszki,next wymiata My mamy bardzo duż rzeczy tej firmy po starszych kuzynkach Nadusi Buciki są śliczne
Confi.....extra adidaski....Ty to też chyba sportowe rzeczy preferujesz,ja też wole bardziej sportowe ciuszki.....w eleganckie kreacje to raczej tak na wielką okazje;-)
Ankzoc....cudne rzeczy kupiłaś Majusi....śliczna jest ta koszulka z ptaszkiem...czy to H&M....u nas takiej nie widziałam:-(
Dziewczyny co do pchaczo-chodzika....to my mamy z fisher price i powiem Wam że nie jestem zadowolona,on taki jakiś wywrotny jest i boję się jak młoda przy nim staje pewnie jeszcze za mała ale muślałam że jakoś lepiej spełni swoją funkcje
Confi.....extra adidaski....Ty to też chyba sportowe rzeczy preferujesz,ja też wole bardziej sportowe ciuszki.....w eleganckie kreacje to raczej tak na wielką okazje;-)
Ankzoc....cudne rzeczy kupiłaś Majusi....śliczna jest ta koszulka z ptaszkiem...czy to H&M....u nas takiej nie widziałam:-(
Dziewczyny co do pchaczo-chodzika....to my mamy z fisher price i powiem Wam że nie jestem zadowolona,on taki jakiś wywrotny jest i boję się jak młoda przy nim staje pewnie jeszcze za mała ale muślałam że jakoś lepiej spełni swoją funkcje
roxy- tak te dzinsy i koszulka są z h&m ;-), nawet są na strone h&m, pewnie nie długo bedą i u was H&M Shop Online, ja zawsze oglądam sobie co fajne jest na stronce i wybieram się na zakupy, albo proszę kuzynkę o zakup, bo u nas nie ma h&m
jola466
Majowe mamy'09
Ankzoc...swietne ciuszki....princeska the best, bluzeczka z ptaszkiem...tez taka chce...:-):-):-):-)...uwielbiam wlasnie hawtowane , wyszywane ciuszki.....
A no i sztruksy tez sa super. Maja bedzie slicznie wygladac....:-)
A no i sztruksy tez sa super. Maja bedzie slicznie wygladac....:-)
jola466
Majowe mamy'09
jola466- te koszulki są w h&m, ty też masz boskie ciuszki dla twoich panienek, ale to już wiesz
No wlasnie juz sprawdzalam....sliczne sa te bluzeczki tylko ze do h&m musialabym specjalnie jechac.....
No ale humorek mi sie poprawil bo wlasnie przyszla paczka z ciuszkami dla dziewczyn ......:-):-)
Barmanko....dawaj fotki!!!!!:-):-):-)
reklama
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
to czekam na fotki:-).No ale humorek mi sie poprawil bo wlasnie przyszla paczka z ciuszkami dla dziewczyn ......:-)
Podziel się: