reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
ankzoc, bardzo fajne ciuszki, podobają mi się te jeansy :tak::-) i ta fioletowa sztruksowa sukieneczka :tak:

mama Niki, wstaw fotki, my lubimy oglądać zakupki :tak::-)

ja też ostatnio kupiłam kilka letnich ciuszków ;-):tak: wieczorkiem porobie fotki i wkleję by się pochwalić ;-):-)

Ankzoc piekne rzeczy....a to0 bordowe to spodniczka?
Ja nie chodze na zakupy bo spłukana jestem na maksa(auto, zabudowa szafy)....sobie kupiłam ciuchy ostatni raz w sierpniu....:-:)-:)-(
Wczoraj dostałam karton od kuzynki M. z rzeczami dla Zosi tak na 2-3 latka....sliczne ciuszki
a nizej daje link na ciuszki m.in z nexta...nawet sa przeceny

Halens/ Quelle Polska Sp. z o.o. Zmieniamy się dla Ciebie! Szeroki asortyment. Moda damska, męska, dziecięca, moda xxl, obuwie. Znane marki - halens.plhttp://www.halens.pl/pl/q4r/markenw...8xMDc3X3BsXzQwNzFfcGxfNDA3NCU3ZA==/index.html

bramanka79- dzięki, ja z lenistwa nie porobiłam fotek tylko pościągałam ze stron, ale też będę musiała pokupować małej letnich ciuszków, w tamtym roku koleżanka była w angli kupiła mi całą siatk ciuszków w primarku early days, ale już wszytsko za małe :-(

aga- tak ta bordowa to spódniczka kosztowała 65 zł a ja kupiłam ja za 19 zł w coocodrillo ;-)

Moniqsan....super ciuszki,next wymiata:tak: My mamy bardzo duż rzeczy tej firmy po starszych kuzynkach Nadusi:tak: Buciki są śliczne:tak:

Confi.....extra adidaski....Ty to też chyba sportowe rzeczy preferujesz,ja też wole bardziej sportowe ciuszki.....w eleganckie kreacje to raczej tak na wielką okazje;-)

Ankzoc....cudne rzeczy kupiłaś Majusi....śliczna jest ta koszulka z ptaszkiem...czy to H&M....u nas takiej nie widziałam:-(

Dziewczyny co do pchaczo-chodzika....to my mamy z fisher price i powiem Wam że nie jestem zadowolona,on taki jakiś wywrotny jest i boję się jak młoda przy nim staje:sorry: pewnie jeszcze za mała ale muślałam że jakoś lepiej spełni swoją funkcje:sorry:

roxy- tak te dzinsy i koszulka są z h&m ;-), nawet są na strone h&m, pewnie nie długo bedą i u was H&M Shop Online, ja zawsze oglądam sobie co fajne jest na stronce i wybieram się na zakupy, albo proszę kuzynkę o zakup, bo u nas nie ma h&m

Ankzoc...swietne ciuszki....princeska the best, bluzeczka z ptaszkiem...tez taka chce...:-):-):-):-)...uwielbiam wlasnie hawtowane , wyszywane ciuszki.....:tak:
:tak::tak:
A no i sztruksy tez sa super. Maja bedzie slicznie wygladac....:-)

jola466- te koszulki są w h&m, ty też masz boskie ciuszki dla twoich panienek, ale to już wiesz :zawstydzona/y:

No wlasnie juz sprawdzalam....sliczne sa te bluzeczki tylko ze do h&m musialabym specjalnie jechac.....:sorry:
No ale humorek mi sie poprawil bo wlasnie przyszla paczka z ciuszkami dla dziewczyn ......:-):-)

Barmanko....dawaj fotki!!!!!:-):-):-)

reklama
Do góry