reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

ankzoc, ja mam takiego pchacza
INTERAKTYWNY CHODZIK PCHACZ FIRMY VTECH (922322910) - Aukcje internetowe Allegro
mamy już go od dawna ;-) na początku bawił się samym panelem (można go zdjąć), teraz już bardziej interesuje się całym pchaczem..sam jeszcze przy nim nie chodzi, ale to dlatego że sam nie stoi stabilnie ;-):tak:

moniqsan, śliczne te ciuszki :tak::tak: podoba mi się sukienusia i czapeczka :tak::-) Next jednak ma piękne ubranka :happy: kolory jedyne w sowim rodzaju...ech nie muszę ich zachwalać bo sama wiesz :tak::-D

kurczę ja też ostatnio nie robię fotki ciuszkom :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wrzucam je tylko do pralki by przeprać przed pierwszym użyciem ...
chyba muszę wyciągnąć moje zakupy i porobić fotki :tak::-):-)

confi zrób foteczki ciuszków dla Damisia chętnie popatrzymy :tak::tak:
kofffam białe buty, tylko kurcze je tak ciężko utrzymać w "pierwszej świeżości" :sorry::zawstydzona/y::szok: zawsze sobie obiecuje że już więcej białych butów nie kupie :-p i na obietnicach się kończy :zawstydzona/y:

reklama
Nina , Barmanka dziękuję, postaram się zrobić zdjecie Damiankowych ciuchów...:sorry:

No coś ty znaczy się,że jesteś młodzieżowa moje córki to nastolatki:tak:
No własnie :-D ja za 4 dni będę miała 3 z przodu po raz pierwszy :confused2: no ale taki mam styl i póki nie będę wyglądać śmiesznie to będę się tak nosić :-p

Nina , Barmanka dziękuję, postaram się zrobić zdjecie Damiankowych ciuchów...:sorry:

No własnie :-D ja za 4 dni będę miała 3 z przodu po raz pierwszy :confused2: no ale taki mam styl i póki nie będę wyglądać śmiesznie to będę się tak nosić :-p

pewnie,że tak nie ma co się postarzać ja jestem troche starsza i czasami coś córki odemnie pożyczają tylko,że częściej mój rozmiar na nie za duży...cóż
Ale z moich porad często korzystają jesli chodzi o ubiór czyli nie jest ze mną jeszcze tak zle:-p

Confi a jakie skarpetki kupujesz? Bo u nas żadne inne ani żadne kapcie z gumowymi kropeczkami się nie sprawdzały. Te z abs kupowałam na allegro, 33zł z przesyłką priorytetową.

Confi a jakie skarpetki kupujesz? Bo u nas żadne inne ani żadne kapcie z gumowymi kropeczkami się nie sprawdzały. Te z abs kupowałam na allegro, 33zł z przesyłką priorytetową.
aaaa kochaana ja jestem szperaczką i skarpetki firmówki wyszukuję dla Damisia w secondhandach, ostatnio zakupiłam mu 5 par skarpetek Next z abs własnie i dałam 10 złotych ...także dlatego pewnie żałuję takiej kwoty na jedną parę ;-)

Confi Koleżanka też tam zawsze jakieś hiciory znajduje... Szacun:tak::cool: jak widzę te sterty ciuchów i mam znależć igłę w stogu siana to mnie trafia;-)

My mamy taki chodzik co prawda używany ale jest ;-)
bdd55a9964605a0e169a5a72cedde119-520x520.jpg

a ja ostatnio przyszalałam, dla małej w 5-10-15 są super przeceny, cocodrilloo i h&m

Załączniki

• 5a1701_327.jpg
    5a1701_327.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 42
  • DXL815_74117_55003_34_7945.jpg
    DXL815_74117_55003_34_7945.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DXL815_74119_76000_51_7858.jpg
    DXL815_74119_76000_51_7858.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 47
  • z9119102sno.jpg
    z9119102sno.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 42
  • z9120101sno.jpg
    z9120101sno.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 39
  • z9124301che.jpg
    z9124301che.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 43
  • z9143501nel.jpg
    z9143501nel.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 39
  • z9143501sno.jpg
    z9143501sno.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 38
  • z9128301sno.jpg
    z9128301sno.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Ankzoc super te ciuszki!!!maleńka będzie w nich super wygladać!a ta fioletowa princeska no a ta spódniczka bombka extra!!!!ja też ostatnio byłam na małych zakupach:)

Do góry