reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Nic się tu ostatnio nie dzieje więc postanowiłam wstawić ubranka które przywiozła nam jola :tak:

Załączniki

• IMG_3754.jpg
    IMG_3754.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_3755.jpg
    IMG_3755.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_3757.jpg
    IMG_3757.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_3758.jpg
    IMG_3758.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_3760.jpg
    IMG_3760.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_3761.jpg
    IMG_3761.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_3762.jpg
    IMG_3762.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_3763.jpg
    IMG_3763.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_3766.jpg
    IMG_3766.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Śliczne te ubranka moniqsan,ja uwielbiam ciuszki z nexta:tak:

Dzięki Florecjanko :-) No ja również :tak: No i wreszcie wykorzystałam kasę którą dostaliśmy od kolegi z Anglii w prezencie ślubnym :tak: Poza tym, tam ciuszki są o połowę tańsze. A dla ludzi zarabiających w Anglii taka czapka za 5Ł to przy tamtejszych zarobkach żaden wydatek. Tylko dlaczego u nas nie kosztuje 22 pln (w przeliczeniu) a 40??? Albo sukieneczka za 12Ł (ok 55 pln) u nas w Polsce jest za około 100 pln ??? Paranoja! Zazdroszczę dziewczynom że mają dostęp do tych ciuszków. Szkoda mi kupić coś w tym sklepie w Złotych Tarasach jeśli wiem, że w rzeczywistości jest warte dokładnie połowę tej ceny :no:

Dzięki Florecjanko :-) No ja również :tak: No i wreszcie wykorzystałam kasę którą dostaliśmy od kolegi z Anglii w prezencie ślubnym :tak: Poza tym, tam ciuszki są o połowę tańsze. A dla ludzi zarabiających w Anglii taka czapka za 5Ł to przy tamtejszych zarobkach żaden wydatek. Tylko dlaczego u nas nie kosztuje 22 pln (w przeliczeniu) a 40??? Albo sukieneczka za 12Ł (ok 55 pln) u nas w Polsce jest za około 100 pln ??? Paranoja! Zazdroszczę dziewczynom że mają dostęp do tych ciuszków. Szkoda mi kupić coś w tym sklepie w Złotych Tarasach jeśli wiem, że w rzeczywistości jest warte dokładnie połowę tej ceny :no:

Racja ja mam strasznego nerwa z tego powodu dlatego kupuje raczej uzywane na licytacji lepiej sie oplaca:tak:

Skarpetki z ABS Sterntaler - fantastyczne... Dzidzia nie ślizga się po panelach.
aż z ciekawości sprawdziłam te skarpetki, bo widzę ,ze wszędzie je zachwalasz...niby wszystko fajnie ale one są w cenie spodni :eek::eek::eek:
chyba zostanę przy tych które kupuję Damisiowi...za 5 złotych i też się nie ślizga. W najgorszym wypadku zakładam mu buciki, jak na przykład jesteśmy u mojej mamy.

Moniq...śliczne ciuszki. Ja też ostatnio kupiłam trochę ciuchów Damianowi ale nie mam czasu zrobić zdjęć. Sobie za to kupiłam buty :sorry::sorry::sorry:
już z myślą o wiośnie...moje stare "Adki" już się dość wysłuzyły, skóra na czubkach się starła i czas na następne a te mi się bardzo spodobały...lubię taki styl :tak:
2ltn3sy.jpg

2aje0w1.jpg

Ostatnia edycja:
miałam popatrzeć na te skarpetki, ale skoro takie drogie to sobie odpuszczę

moniqsan
ciuszki zarąbiste..ale Twoja malutka zawsze jest świetnie ubrana:tak:

aż z ciekawości sprawdziłam te skarpetki, bo widzę ,ze wszędzie je zachwalasz...niby wszystko fajnie ale one są w cenie spodni :eek::eek::eek:
chyba zostanę przy tych które kupuję Damisiowi...za 5 złotych i też się nie ślizga. W najgorszym wypadku zakładam mu buciki, jak na przykład jesteśmy u mojej mamy.

Moniq...śliczne ciuszki. Ja też ostatnio kupiłam trochę ciuchów Damianowi ale nie mam czasu zrobić zdjęć. Sobie za to kupiłam buty :sorry::sorry::sorry:
już z myślą o wiośnie...moje stare "Adki" już się dość wysłuzyły, skóra na czubkach się starła i czas na następne a te mi się bardzo spodobały...lubię taki styl :tak:
2ltn3sy.jpg

2aje0w1.jpg

Fajne adidasy ile kosztowały jeśli można zapytać,bo moim córką sie b.podobają:tak:

reklama
Confi
ja w sumie to mało chodzę w sportowych butach...mam mnóstwo szpilek, które uwielbiam:tak:..choć ostatnio też musiałam sobie cosik kupić na ten mój fitnes;-), ale moje butki mogą się do Twoich ulizać:-). ZaJEBISTE:tak:

Do góry