reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

W naszej biedronce to sIadu nie ma po ubrankach dIa dzieci. NawiedziIam ja dzisiaj bo musiaIam kupić warzywka na dietke- a jak wiadomo w biedronce są najtansze.

reklama
Moniq,Jolu,-Tak ogladam te wasze zakupy i az mi sie córci zachciewa:baffled:.
Macie talent dziewczyny do wynajdowania perełek nie ma co...:-).
Malinko-Bodziaki świetne:-).Rzadko podobają mi się ich rzeczy ale jak zobaczyłam te bodziaki to od razu wybrałam się na spacer.U nas nawet takich nie mieli:-(

No dobra teraz chłopców wrzućcie jakieś fajne fotki zakupów dla pokrzepienia serc.Ja na razie uziemiona więc po galeriach nie biegam:zawstydzona/y: .Ale już niedługo:evil:.
Chłopki wyrastaja z ciuchów w takim tempie,że ledwo kupimy a tu już przykrótkie albo sie na ramionach nie zapinają(w przypadku Filipa).Chyba za dobrze ich karmię:rolleyes2:

MaIinko,mnie tez by nie byIo stac na takie szaIeństwa:-(.

Malinka a kiedy te body kupowałaś? Bo mi się podoba i też bym kupiła:tak:

Malinko....bodziaki bardzo ładne.... i to biedronkowe są:szok:

Malinko-Bodziaki świetne:-).Rzadko podobają mi się ich rzeczy ale jak zobaczyłam te bodziaki to od razu wybrałam się na spacer.U nas nawet takich nie mieli:-(

Ej no weźcie ja tak dla jaj te fotki wrzuciłam :-D:-D:-D bodziaki kupiłam wczoraj- 10zł za dwa bo były z różnych kompletów( rozm.80 i 86)- są w mojej ukochanej BIEDRONIE jeszcze kombinezony na zimę ale brzydkie i drogie :-p

Moniq,Jolu,-Tak ogladam te wasze zakupy i az mi sie córci zachciewa:baffled:.
Macie talent dziewczyny do wynajdowania perełek nie ma co...:-).

To nie jest tak mmatysia :sorry2:
Po prostu moc wyprzedaży.
A zresztą w Zarze wszystkie ciuszki są takie. Wczoraj jeszcze prawie wzięłam taką fajną princeskę, już ją miałam w wózku, i na końcu zrezygnowałam. Niby kosztowała tylko 45 pln, ale jednak (stwierdziłam że już za dużo i w końcu połowy nie założymy). Moja skąpa strona wygrała :sorry2:

A druga sprawa. W Zarze dla chłopców też są śliczne rzeczy - ogrodniczki, spodnie, bermudy, koszule, marynarki ...., w mothercare podobnie :tak: No i te przeceny ....

A tu Lili w swoim nowym zestawiku

Załączniki

• zdjęcie 3.jpg
    zdjęcie 3.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 78
  • zdjęcie 4.jpg
    zdjęcie 4.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 85
Florencja, Paula, Monika1977, Malinka, Roxy, Mamamatysia.....dziekuje dziewczyny za komentarze co do moich zakupkow.....fajnie ze Wam sie podobaly....

A co do tego czy kogos jest stac czy nie....dziewczyny ja normalnie to bym tyle nie kupywala...poprostu przeceny a w moim wypadku za cene jednej rzeczy mama dwie....:tak::tak::tak:

Malinko...a bodziaczki fajne....ja mialam z Biedronki i fajnie sie nosily...:tak::tak:

Kochane cudne ciuszki zwłaszcza dla dziewczynek.Jak sodko mozna ubrac taka mala damę:-).My nie szalejemy z zakupami ciuszkowymi bo mamy ciuszki do ponad roczku.Cala komodę i cały tapczan.Jak coś brakuje to na bieżąco kupuje;-).Teraz rozglądamy się za nowym fotelikiem bo ten 0-13 kg się mały zaczyna robić.

o to moje wczorajsze zakupy

Załączniki

• Picture 001.jpg
    Picture 001.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 46
  • Picture 002.jpg
    Picture 002.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 46
  • Picture 003.jpg
    Picture 003.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 44
  • Picture 004.jpg