reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

W naszej biedronce to sIadu nie ma po ubrankach dIa dzieci. NawiedziIam ja dzisiaj bo musiaIam kupić warzywka na dietke- a jak wiadomo w biedronce są najtansze.

reklama
Moniq,Jolu,-Tak ogladam te wasze zakupy i az mi sie córci zachciewa:baffled:.
Macie talent dziewczyny do wynajdowania perełek nie ma co...:-).
Malinko-Bodziaki świetne:-).Rzadko podobają mi się ich rzeczy ale jak zobaczyłam te bodziaki to od razu wybrałam się na spacer.U nas nawet takich nie mieli:-(

No dobra teraz chłopców wrzućcie jakieś fajne fotki zakupów dla pokrzepienia serc.Ja na razie uziemiona więc po galeriach nie biegam:zawstydzona/y: .Ale już niedługo:evil:.
Chłopki wyrastaja z ciuchów w takim tempie,że ledwo kupimy a tu już przykrótkie albo sie na ramionach nie zapinają(w przypadku Filipa).Chyba za dobrze ich karmię:rolleyes2:

MaIinko,mnie tez by nie byIo stac na takie szaIeństwa:-(.

Malinka a kiedy te body kupowałaś? Bo mi się podoba i też bym kupiła:tak:

Malinko....bodziaki bardzo ładne.... i to biedronkowe są:szok:

Malinko-Bodziaki świetne:-).Rzadko podobają mi się ich rzeczy ale jak zobaczyłam te bodziaki to od razu wybrałam się na spacer.U nas nawet takich nie mieli:-(

Ej no weźcie ja tak dla jaj te fotki wrzuciłam :-D:-D:-D bodziaki kupiłam wczoraj- 10zł za dwa bo były z różnych kompletów( rozm.80 i 86)- są w mojej ukochanej BIEDRONIE jeszcze kombinezony na zimę ale brzydkie i drogie :-p

Moniq,Jolu,-Tak ogladam te wasze zakupy i az mi sie córci zachciewa:baffled:.
Macie talent dziewczyny do wynajdowania perełek nie ma co...:-).

To nie jest tak mmatysia :sorry2:
Po prostu moc wyprzedaży.
A zresztą w Zarze wszystkie ciuszki są takie. Wczoraj jeszcze prawie wzięłam taką fajną princeskę, już ją miałam w wózku, i na końcu zrezygnowałam. Niby kosztowała tylko 45 pln, ale jednak (stwierdziłam że już za dużo i w końcu połowy nie założymy). Moja skąpa strona wygrała :sorry2:

A druga sprawa. W Zarze dla chłopców też są śliczne rzeczy - ogrodniczki, spodnie, bermudy, koszule, marynarki ...., w mothercare podobnie :tak: No i te przeceny ....

A tu Lili w swoim nowym zestawiku

Załączniki

• zdjęcie 3.jpg
    zdjęcie 3.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 80
  • zdjęcie 4.jpg
    zdjęcie 4.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 90
Florencja, Paula, Monika1977, Malinka, Roxy, Mamamatysia.....dziekuje dziewczyny za komentarze co do moich zakupkow.....fajnie ze Wam sie podobaly....

A co do tego czy kogos jest stac czy nie....dziewczyny ja normalnie to bym tyle nie kupywala...poprostu przeceny a w moim wypadku za cene jednej rzeczy mama dwie....:tak::tak::tak:

Malinko...a bodziaczki fajne....ja mialam z Biedronki i fajnie sie nosily...:tak::tak:

Kochane cudne ciuszki zwłaszcza dla dziewczynek.Jak sodko mozna ubrac taka mala damę:-).My nie szalejemy z zakupami ciuszkowymi bo mamy ciuszki do ponad roczku.Cala komodę i cały tapczan.Jak coś brakuje to na bieżąco kupuje;-).Teraz rozglądamy się za nowym fotelikiem bo ten 0-13 kg się mały zaczyna robić.

o to moje wczorajsze zakupy

Załączniki

• Picture 001.jpg
    Picture 001.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 52
  • Picture 002.jpg
    Picture 002.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 52
  • Picture 003.jpg
    Picture 003.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 50
  • Picture 004.jpg