reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Hej dziewczyny

Pochwale sie, w weekend zrobilismy z M kacik dla naszego syneczka.Zobaczcie efekty.Ps nie zwracajcie uwagi na brudne okno, ale jest zablokowane i nie mozna go otworzyc:zawstydzona/y: wiec niemoglismy go od zewnatrz umyc.

Justyna_0 śliczny pokoik, pięknie z gustem , nie za duzo mebli ...w sam raz jak dla mnie . lubie takie nieprzesadzone wnętrza . Brawo :tak:

My mimo tego , iz myśleliśmy ,że mamy już wszystko to jednak wczoraj zakupiliśmy ostatnie sprzęty dla synka...okazało się ze nie mielismy podusi jeszcze . Pisałam o niej ale nie było czasu jej kupić

zakupy zwykłe ale skoro wklejamy wszystko, to wszystko ;-)

poduszka ...
e99njk.jpg

termometr
fyjy2g.jpg

i okrycie kąpielowe...na zdjęciu jest niebieskie a my kupiliśmy brzoskwiniowe ;-)
s5ig6a.jpg

wklejam jeszcze śliczne ciuszki, które przysłała mojemu synkowi pewna dobra wróżka;-)..dziękujemy Dobra Wróżko :***

11hc7ee.jpg

nvureq.jpg

był jeszcze jeden bodziak ale bateria mi padła w aparacie :zawstydzona/y:

reklama
Dzieki dziewczyny Paula ,barmankna, iwona, marychna, confi :-D

Barmanko-Posciel kupilam na allegro. ta jest dreweksu.Mam jeszcze jedna ale jest w Pl i jest jeszcze piekniejsza-fioretti bialo niebieska z wielka papuga.
Marychna - no akurat tak wyszlo z ikea jakos bo tu w UK w sumie jest najtansza i za lozeczko zaplacilam 28 £ wiec nie za wielki wydatek :-D

Confi- no wlasnie to jest wynajmowane mieszkanie i nie mamy tu za duzo mebli, jedyne co moje to ta polka na kosmetyki i lozeczko:-p ale w PL nie bedzie mial wiecej rzeczy.Dzieki za mily komentarz i ciesze sie ze ci sie podoba

Ja podusi nie kupowalam, bo sama spie na plasko i czytalam gdzies ze malym niemowlaczka nie wolno spac na podusi i lepiej na plasko.

Do góry