reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Hej dziewczyny

Pochwale sie, w weekend zrobilismy z M kacik dla naszego syneczka.Zobaczcie efekty.Ps nie zwracajcie uwagi na brudne okno, ale jest zablokowane i nie mozna go otworzyc:zawstydzona/y: wiec niemoglismy go od zewnatrz umyc.

Justyna_0 śliczny pokoik, pięknie z gustem , nie za duzo mebli ...w sam raz jak dla mnie . lubie takie nieprzesadzone wnętrza . Brawo :tak:

My mimo tego , iz myśleliśmy ,że mamy już wszystko to jednak wczoraj zakupiliśmy ostatnie sprzęty dla synka...okazało się ze nie mielismy podusi jeszcze . Pisałam o niej ale nie było czasu jej kupić

zakupy zwykłe ale skoro wklejamy wszystko, to wszystko ;-)

poduszka ...
e99njk.jpg

termometr
fyjy2g.jpg

i okrycie kąpielowe...na zdjęciu jest niebieskie a my kupiliśmy brzoskwiniowe ;-)
s5ig6a.jpg

wklejam jeszcze śliczne ciuszki, które przysłała mojemu synkowi pewna dobra wróżka;-)..dziękujemy Dobra Wróżko :***

11hc7ee.jpg

nvureq.jpg

był jeszcze jeden bodziak ale bateria mi padła w aparacie :zawstydzona/y:

reklama
Dzieki dziewczyny Paula ,barmankna, iwona, marychna, confi :-D

Barmanko-Posciel kupilam na allegro. ta jest dreweksu.Mam jeszcze jedna ale jest w Pl i jest jeszcze piekniejsza-fioretti bialo niebieska z wielka papuga.
Marychna - no akurat tak wyszlo z ikea jakos bo tu w UK w sumie jest najtansza i za lozeczko zaplacilam 28 £ wiec nie za wielki wydatek :-D

Confi- no wlasnie to jest wynajmowane mieszkanie i nie mamy tu za duzo mebli, jedyne co moje to ta polka na kosmetyki i lozeczko:-p ale w PL nie bedzie mial wiecej rzeczy.Dzieki za mily komentarz i ciesze sie ze ci sie podoba

Ja podusi nie kupowalam, bo sama spie na plasko i czytalam gdzies ze malym niemowlaczka nie wolno spac na podusi i lepiej na plasko.

Do góry