reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Kurcze! Bardzo fajne! Bardzo mi sie podobaja ogrodniczki i spodeneczki. Jest tez jedna bluzeczka w stylu zespolu "Raz, dwa, trzy" tylko czerwone paseczki, a gosciu chyba nosi czarne ;-) Moze twojego synka to od malego natchnie do spiewania.

Ja takie jeansy moglabym kupic, ale jak juz pisalam pewna Pani strasznie je wycenia! Skubana! Zwykle bodziaki czasem ma po 8zl. no moze roznica jest taka, ze sa fajnie kolorowe.
Ostatnio tak z kosza mi sie trafily fajne spodenki dla Juki, a tak ma naprawde jakies chore ceny na tych rzeczach z wieszakow. Wole sie w koszach pomeczyc i poszperac ;-)

reklama
barmanko - mi również bardzo spodobały się ogrodniczki, sweterek i polarek (sweterek i polarek dodatkowo ze względu na moją miłość do brązów)!!

slonko - u mnie też cenią się ciuszki dość wysoko.. Ale czasami uda się coś stargować.. 5 zł za ochraniacz do łóżeczka - moja droga - u mnie wołaliby za niego min. 20 zł!!

slonko - u mnie też cenią się ciuszki dość wysoko.. Ale czasami uda się coś stargować.. 5 zł za ochraniacz do łóżeczka - moja droga - u mnie wołaliby za niego min. 20 zł!!

No tak, tak tu sie zgodze. Dlatego tez go bez zastanowienia wzielam. Nie dosc, ze slodki, to jeszcze tani jak barszcz! Miala ta Pani jeszcze jeden za 6zl, ale stwierdzilam, ze nie ma co kupowac, bo teraz wlasnie musze szukac pasujacego kompletu poscieli.

A co do tych cen, to w koszach sa pierdulki po 3, 4 zl. A na wieszakach! Straszne ceny. To w zasadzie nie oplaca sie kupowac, tylko troche dolozyc i kupic nowe.
Mam wlasnie taki upatrzony dresik, sprawdzilam, ze na 3-6msc. Ale kurde Panie chca za niego 20zl. To ja swojego czasu tyle dalam za dres dla siebie na uzywancach.

no ja pamiętam jak to z tymi cenami było na wieszakach :baffled: masakra jakaś normalnie ... jak studiowałam wiadomo chodziło się na imprezki, no i dziewczynki potrzebują dużo fatałaszków bo wiadomo - dwa razy w tej samej bluzce się nie pójdzie ;-) :rofl2: i nieraz były takie.. - no nie wiem jak się ten materiał nazywa - wyleciało mi akurat z głowy :-(, nazwijmy je tiulowe... ;-) to cena też ich była z kosmku normalnie :no:

a tego bodziaka z 1-szej fotki to znalazłam z metką i ceną sklepową i dlatego go wzięłam :laugh2:
te 2 bluzeczki co jedna jest w czerwone paseczki są z Nexta ;-)

barmanka79 świetne ciuszki ...ja też ocham szperać w poszukiwaniu czegoś fajnego dla mojego synka chić już teraz mam zakaz ...bo zaczyna brakowac miejsca w szafie :-D

a niektóre baby w lumpach są popieprzone jakieś ...jak można żądać za używane ciuchy po 20 złotych??:baffled: przeciez nowe tyle kosztują nie raz...
ja jak widzę takie machloje to mówię co myśle i wychodzę ze sklepu ;-)

Barmanka śliczne rzeczy
Ja też wczoraj byłam na szperach i kupiłam sporo rzeczy dla małego. Zapłąciłąm tylko 20zł a spodenki są z Nexta i z H&M. Ciuszki nie poprasowane ale będą cudne jak się wyprasuje:-)

Załączniki

• PICT0441 [800x600].jpg
    PICT0441 [800x600].jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 48
  • PICT0442 [800x600].jpg
    PICT0442 [800x600].jpg
    18 KB · Wyświetleń: 58
  • PICT0443 [800x600].jpg
    PICT0443 [800x600].jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 49
  • PICT0444 [800x600].jpg
    PICT0444 [800x600].jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 49
  • PICT0440 [800x600].jpg
    PICT0440 [800x600].jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnio upolowałam dla siebie extra spodnie ciążówki białe z C&A. Miały plamę ale się sprała. Dałam 14 zł a jestem mega szczęśliwa

Załączniki

• PICT0437 [800x600].jpg
    PICT0437 [800x600].jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 84
marychna- fajne ciuszki...

barmanka- no ty kochana to bedziesz miala w domku malego mena.... slicznie bedzie wygladal...

reklama
Do góry