reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

confi - super zakupki... podusia rewelka... z pewnoscia sie przyda... tez taka chcialam ale nie moglam tu nigdzie jej znalesc... moze jeszcze mi sie uda...

reklama
Confi- no wlasnie to jest wynajmowane mieszkanie i nie mamy tu za duzo mebli, jedyne co moje to ta polka na kosmetyki i lozeczko:-p ale w PL nie bedzie mial wiecej rzeczy.Dzieki za mily komentarz i ciesze sie ze ci sie podoba

Ja podusi nie kupowalam, bo sama spie na plasko i czytalam gdzies ze malym niemowlaczka nie wolno spac na podusi i lepiej na plasko.
fajnie to urządziliście :)

a jeśli chodzi o podusię to zwykłej faktycznie nie można ale klin jest doskonały dla niemowlaczków bo nie podpiera tylko główki a unosi ciałko pod bezpiecznym kątem co jest korzystne przy ulewaniu ;-)
malec się nie zaksztusi mlekiem a nie ma możliwości by twarzyczka mu się w to zapadła bo ta podusia jest z elastycznej gąbki...
ja ja kupiłam bo sama jako dziecko strasznie ulewałam i jeśli coś mały po mnie odziedziczy to przynajmniej mu to ułatwię :tak:

confi - super zakupki... podusia rewelka... z pewnoscia sie przyda... tez taka chcialam ale nie moglam tu nigdzie jej znalesc... moze jeszcze mi sie uda...
jak nie znajdziesz to mogę Ci taką kupić i wysłac...
daj znać jak nie znajdziesz...u nas w Akpolu takie podusie sa po 25 złotych a paczka do UK kosztuje 56 złotych...

confi - dziekuje slicznie... nie chce zawracac ci glowy... postaram sie jeszcze poszukac tu... ale jeszcze raz mocno dziekuje za troske... buzka...

:-)a to moje zakupki... wlasnie przyszla paczka... mi strasznie podoba sie krzeselko.... takie chcialam jest super moze byc na dole na gorze, lezace i w pozycji siedzacej... Firmy CHICCO.....

Załączniki

• mala szaleje 012.jpg
    mala szaleje 012.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 80
  • mala szaleje 013.jpg
    mala szaleje 013.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 94
  • mala szaleje 014.jpg
    mala szaleje 014.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 76
  • mala szaleje 015.jpg
    mala szaleje 015.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 78
  • mala szaleje 016.jpg
    mala szaleje 016.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 96
  • mala szaleje 017.jpg
    mala szaleje 017.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 91
hej
a tu moje pranko....jakis tendencyjny kolor sie przewija:)

Załączniki

• DSC_0779.jpg
    DSC_0779.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC_0780.jpg
    DSC_0780.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 98
reklama
paula - rewelacyjne jest to krzesełko :))) ja też pewnie za jakiś czas będę się za podobnym rozglądała.

krystyna - u mnie kolorystyka na suszarce wyglądała identycznie. Dlatego teraz strasznie się pilnuję w kupowaniu jakichkolwiek ciuszków - oczywiście ręce od razu się kierują w stronę różu, ale później dochodzi do rozsądku - i ostatnio stawiam na żółty, beżowy i zielony :)))

Do góry