reklama
fajnie to urządziliścieConfi- no wlasnie to jest wynajmowane mieszkanie i nie mamy tu za duzo mebli, jedyne co moje to ta polka na kosmetyki i lozeczko ale w PL nie bedzie mial wiecej rzeczy.Dzieki za mily komentarz i ciesze sie ze ci sie podoba
Ja podusi nie kupowalam, bo sama spie na plasko i czytalam gdzies ze malym niemowlaczka nie wolno spac na podusi i lepiej na plasko.
a jeśli chodzi o podusię to zwykłej faktycznie nie można ale klin jest doskonały dla niemowlaczków bo nie podpiera tylko główki a unosi ciałko pod bezpiecznym kątem co jest korzystne przy ulewaniu ;-)
malec się nie zaksztusi mlekiem a nie ma możliwości by twarzyczka mu się w to zapadła bo ta podusia jest z elastycznej gąbki...
ja ja kupiłam bo sama jako dziecko strasznie ulewałam i jeśli coś mały po mnie odziedziczy to przynajmniej mu to ułatwię
jak nie znajdziesz to mogę Ci taką kupić i wysłac...confi - super zakupki... podusia rewelka... z pewnoscia sie przyda... tez taka chcialam ale nie moglam tu nigdzie jej znalesc... moze jeszcze mi sie uda...
daj znać jak nie znajdziesz...u nas w Akpolu takie podusie sa po 25 złotych a paczka do UK kosztuje 56 złotych...
iwona100na
Majowa Mamusia
Wiecie co, chyba najwyższy czas abym zaczęła się rozgladać za winienką dla małego - bo jeszcze nie mam
Ale gdzie jak ją postawie ?
Chyba pod łóżeczko schowam hehe
Ale gdzie jak ją postawie ?
Chyba pod łóżeczko schowam hehe
:-)a to moje zakupki... wlasnie przyszla paczka... mi strasznie podoba sie krzeselko.... takie chcialam jest super moze byc na dole na gorze, lezace i w pozycji siedzacej... Firmy CHICCO.....
Załączniki
marychna21
Fanka BB :)
paula7 - śliczne rzeczy, a krzesełko widać wypasione:-)
krystyna 30
Majowe mamy'09
reklama
paula - rewelacyjne jest to krzesełko )) ja też pewnie za jakiś czas będę się za podobnym rozglądała.
krystyna - u mnie kolorystyka na suszarce wyglądała identycznie. Dlatego teraz strasznie się pilnuję w kupowaniu jakichkolwiek ciuszków - oczywiście ręce od razu się kierują w stronę różu, ale później dochodzi do rozsądku - i ostatnio stawiam na żółty, beżowy i zielony ))
krystyna - u mnie kolorystyka na suszarce wyglądała identycznie. Dlatego teraz strasznie się pilnuję w kupowaniu jakichkolwiek ciuszków - oczywiście ręce od razu się kierują w stronę różu, ale później dochodzi do rozsądku - i ostatnio stawiam na żółty, beżowy i zielony ))
Podziel się: