reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
dziewczyny u was już prawdziwy szał zakupowy ale wam zazdroszczę, ja nie wiem jakoś wszyscy w koło mówią za szybko, po co w sklepach jest wszystkiego pod dostatkiem to nie to co kiedyś, i tak oglądam te wszystkie słodkosci w internecie albo w sklepach i nie mogę się oprzec :-(

ja nie wiem jak będzie później mogę położyć się do szpitala, co do tego kobiety podobnie przechodzą I i III trymestr jeśli chodzi o samopoczucie podobno. To ja już wiem, że od 26 tygodnia będę wyłączona, a teraz mam siłę to chodzę, oglądam i jak coś to kupuje

isabela, sliczne rzeczy kupilas...
ja na razie jakos nie moge sie zebrac zeby takie zakupy robic...kupilam jedno body z czapusia i na tym koniec:), czekam na rzeczy ktore maja do mnie jakos niedlugo przyjechac, przejrze je i wtedy zdecyduje co mi jeszcze potrzeba, a wozek lozeczko to w marcu, zreszta w styczniu mam jechac obejrzec te rzeczy do boleslawca (jak juz cos mi sie spodoba to mam zawsze pod nosem;/ )a potem bede zamawiac przez neta, a nawet jesli wyladowala bym w szpitalu to systematycznie co jakis czas wpycham w glowe adres sklepu i obrazki jak wyglada to lozeczko i ten wozek swojemu M :) ciagle mi sie wydaje ze za wczesnie na zakupy...

dziewczyny u was już prawdziwy szał zakupowy ale wam zazdroszczę, ja nie wiem jakoś wszyscy w koło mówią za szybko, po co w sklepach jest wszystkiego pod dostatkiem to nie to co kiedyś, i tak oglądam te wszystkie słodkosci w internecie albo w sklepach i nie mogę się oprzec :-(
to tak jak u mnie... maz krzyczy ze musze lezec a nie latac po centrach handlowych... ze wszystkiego jest mnustwo i juz pod koniec ciazy pokupujemy... a teraz musze odpoczywac... tylko nie rozumie ze pozniej bedzie troszke ciezko z brzuszkiem i nie bedzie mi sie chcialo...

ja dzisiaj byłam w sklepie żeby kupić coś ładnego mojej chrześnicy i nie mogłam się oprzeć żeby zrobić też prezent mojemu maleństwu:-) kupiłam bawełnianą czapeczkę, śpioszki i bluzeczkę :tak:
Te zakupy sprawiają mi więcej radości niż jak sobie coś kupuję:tak:

Hej dziewczynki,

Ja narazie nic nie kupilam (tylko tesciwa kilka ciuszkow hehe nie wytrzymala). Jezeli chodzi o wozek to my kupimy (znaczy tesciowa sie zobowiazala) CHICCO TRIO FOR ME w kolorze czerwonym a oto link:& WÓZEK CHICCO FOR ME 2008 4 KOLORY+GWARANCJI (468888983) - Aukcje internetowe Allegro . Ma 3 w jednym i po zlozeniu zajmuje malo miejsca:rofl2:lozeczko tez widzielismy juz w sklepie jakie chcemy (razem z mebelkami) ale te rzeczy kupimy tak w marcu (koniec marca) a teraz mam wizyte u ginekologa 19.12 wiec mam nadzieje ze sie dowiem plec :tak:raczej napewno:) wiec po Nowym Roku zaczne kupowac rzeczy dla malenstwa, pomalu zaczne kompletowac:rofl2:bo mam na glowie tez mieszkanie (koniec lutego wchodzimy) wiec klebki, podlogi kuchnia lazienka....latanie latanie za rzeczami z jednej strony to fajne ale z drugiej meczace, ale ciesze sie ze nasze malenstwo wejdzie do nowego mieszkanka:happy: tam bedzie od urodzenia:happy:

Ile z was znaja plec dziecka???buzki

Pozdrowienia kochane

reklama
Izabela- gratuluję córeczki :-)
a ja też swojemu maleństwu. kupiłam już kilka par skarpetek..po prostu cudeńka:-)
kilka par śpioszków cudo cudo cudo :-) body x2. śliczne buciczki, czapeczki cudowne.. wszystkio piękne..ah ah ah:-)
nie mogę sie po prostu napatzreć. jak mój Pawęł wróci porobimy foteczki i wrzucimy..;-)
aaa..i kupiłam jeszcze 2 śliniaczki i buteleczkę:-) pięknee:tak:

Do góry