reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

ja jestem dzis zadowolona kupilam pierwszy kaplecik dla dzidziulki...pluszowy koloru kremowego w misie pysie do tego czapunie i rekawiczki a no i karuzele nad lozeczko... to moje pierwsze zakupy chwilowe dostalam pozwolenie na spacer a ja do slepu i jest...

reklama
No no, kasica212, to sie bedziesz mogla przy tych naklejkach wykazac swoja inwencja tworcza!;-) Mam nadzieje ze jakies fotki wlasnorecznie wystrojonej przez Ciebie scianki zalaczysz nam kiedys!:tak:;-)

A ja tez sie zdobylam na zakup, ale dla siebie - poduszka dla ciezarnych, o taka wlasnie:
www.allegro.pl/item490146602_poduszka_uniwersalna_max_monogram.html

Strasznie mi juz urosl brzuch, i juz nie moge sobie zadnej wygodnej pozycju do spania znalesc, a czytalam wiele pozytywnych opinii na temat tej poduszki, wiec zobaczymy...moze pomoze;-) A poza tym, to pozniej przyda mi sie przy karmieniu blizniakow. Przy dziewczynkach mialam taka poduszke rogala, i jesli moge Wam doradzic, to szczerze polecam, bo przy karmieniu piersia jest niezawodna i baaardzo pomocna. :tak:

liliann- super poducha tez chce taka!!! musze chyba sobie kupic bo brzuszek tez mi wisi w powietrzu jak leze na boku...

Liliann- zgadzam sie co do boduszki jest super mam taka od pierwszej ciazy i bardzo jestem zadowolona:-)
co do ciuszkow to czekam z utensknieniem na wiaomosc czy to chlopczyk czy dziewczynka no i po Martusi mam cala mase bialych kremowych zoltych zielonych, bezowych wiec moglybybyc dla chlopczyka tez:-), ale napewno zajrze do sklepow w styczniu na wyprzedaze:-), i pwenie Marta i my tez cos sobie kupimy:tak:

Ja na razie kupiłam dla maleństwa jedno body o takie
[brzydkie zdjęcie ,bo z kamery a do tego pochmurny dzień i nie ma światła:dry:]
0bac2d3f3167d58d8d1acb0996166b01.png

i pyska mi ucięło:-D

a sobie muszę kupić, jak tylko będę mieć pieniądze, jakiś stanik bo w końcu mam ładne i kształtne piersi :-) muszę je podkreślać teraz :-)

reklama
wrzucam zdjecia moich zakupow. Zolte nosidelko - jeszcze z metka kupilam w charicie za 5 funcikow :) Lezaczek na car boocie takze za piatke, w ogole nie widac, ze byl uzywany. Ciuszki na wyprzedazach (50%off) w mamas and papas i mothercare

Załączniki

• 081220081173.jpg
    081220081173.jpg
    627,1 KB · Wyświetleń: 107
  • 081220081174.jpg
    081220081174.jpg
    606,5 KB · Wyświetleń: 100
  • 081220081175.jpg
    081220081175.jpg
    634,3 KB · Wyświetleń: 92
  • 081220081176.jpg
    081220081176.jpg