reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Mamstud.....no bananik fajna sprawa.....a z matka to zeczywiscie mi bedzie latwiej bo tak to bede mogla die niunie sama wykapac bo maz czesto jest wieczorami w pracy.....
a zabaweczki ciekawe czy sie sprawdza....ta kostaka gra 9 melodiami jak sie nia turla....a dzdzownica tez jak sie nacisnie cyferki to tez ma rozne melodie no i liczy po angielsku......:tak:....zobacze czy dziewczynom bedzie sie podobac....:confused::tak:

reklama
nie no - mata rzeczywiście jest extra!!! kostka też bardzo mi się spodobała - super!!!

Agus...a jak tam zakup jabluszka...a widzialas zdjatka pomaranczki ktore wkleilam .....

A matka to juz mi sie podobala jak bylam w ciazy tylko ze wtedy byly tylko pojedyncze tzn z jednym siedzonkiem no ale w ostatnim katalogu z mothercare znalazlam dla blizniat.....maja jeszcze byc rozowe....:-)

Jola - mata boska, w sam raz dla Twoich córeczek:-).

Powiedz, mi Kochana czy to krzesełko Graco jest stabilne i wytrzymałe??? bo na zdjeciach takie liche mi sie wydaje.

Jola - mata boska, w sam raz dla Twoich córeczek:-).

Powiedz, mi Kochana czy to krzesełko Graco jest stabilne i wytrzymałe??? bo na zdjeciach takie liche mi sie wydaje.

Aneteczko...krzeselko jest bardzo stabilne i solidne...ja poszukiwalam krzeselka bardzo dlugo i te wybralismy w sklepie.....mimo ze bylo nie najtansze.....dla mnie bardzo wazne ze ma regulowane oparcie ..trzy stopnie regulacji...i regilowana wysokosc....
zrobilam foteczki ..ile zajmuje mniejsca.....wiesz ja mam niezawielkie mieszkanie i to jest krzeselko ktore sklada sie na plasko i moze samo stac....

mam tez foteczki dziewczyn w krzeselkach ale nie moge ich znalezc....jak znajde to wkleje.....

Załączniki

• DSC02074.jpg
    DSC02074.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC02075.jpg
    DSC02075.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 44
Aneteczko....wiesz dla nas to byl pewien priorytet to zeby ono mniejsca zajmowalo.....i tak wszystkiego mamay po dwa...dwa lezaczki w salonie ...wielka mata do zabawy ...sama rozumniesz.....
a to krzeselko bylo jesyne ktore zajmowalo tak malo mniejsca po zlozeniu....a bylismy w olbrzymim sklepie gdzie np. na jednym pietrze sa tylko rzeczy do karmienia...na innym do spania a jeszcze na innym wozki i foteliki....

ufff.....znalazlam zdjatka......

Załączniki

• DSC01773.jpg
    DSC01773.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC01775.jpg
    DSC01775.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC01777.jpg
    DSC01777.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC01785.jpg
    DSC01785.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC01787.jpg
    DSC01787.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
No dobra, to ja też się pochwalę :-p Jedno z kilku body które ostatnio kupiłam w sklepie w Radomiu. To mi się najbardziej podoba, więc pokazuję (Carter's. Znalazłam takie samo na allegro i kosztuje 25 pln, a ja zapłaciłam po 14 :happy2:)

Pamiętacie jak pisałam, że nie mogę kupić Lilijce butow? Wracam do domu a mama kupiła wnusi takie. Kosztowały aż 19 pln!!! :eek::eek::eek: Chyba zacznę robić zakupy w Radomiu. Do tej pory nie znalazłam w sklepach butków tańszych niż 40 pln :no:

No i moje buciki. Wlaśnie czegoś podobnego szukałam i jak już znalazłam, to nie mogłam nie kupić :sorry2:

Załączniki

• IMG_3131.jpg
    IMG_3131.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_3133.jpg
    IMG_3133.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_3136.jpg
    IMG_3136.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_3141.jpg
    IMG_3141.jpg