reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

A ja się zastanawiam nad klockami sensorycznymi Fishera ... któraś dziewczyna pisała że jej dziecko się fajnie nimi bawiło na jakiejś imprezie.
Tylko nie wiem czy kupić te z szybkami co mają coś w środku, czy te co mają różne bajery - sznureczki, wypukłości itp

Fisher Price 6x klocki sensoryczne WYPRZEDAŻ (800763275) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE KLOCKI SENSORYCZNE -DOZNANIA DOTYKOWE (795076080) - Aukcje internetowe Allegro

jolu, bumper śliczny, taki pastelowy, bardzo mi się podoba. Widzę że u Ciebie cały zestaw owoców Tiny Love. My mamy tylko pomarańczę, ale Lili jest jeszcze za malutka i głupiutka do odkrywania jego fajności :sorry: Bawi się tylko grzechoczącymi łapkami i gryzaczkami :tak:
Pajać z ostatniego zdjęcia jest .... śliczny. Uwielbiam wszystko co z żyrafkami dla dzieci. A zaczęło się od zestawu łóżeczkowego Amy z żyrafką

Załączniki

• zestaw_poscieli_SBE.jpg
    zestaw_poscieli_SBE.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
moniqsan co do klocków z Fisher'a miałam takie dla starszaka z piłeczkami w środku, bawił się nimi do drugiego roku życia i szczerze polecam. Radziłabym kupić te drugie, bo np Andrzej wkurzał się, że nie może dotknąć tego, co jest w środku :-)

ojjj dziękuje za komplementy dotyczące garniaka :-):-)
mam nadzieję że nie okaże się mały rozmiarem :sorry2::sorry2:

moniqsan, daj znać jak Lilianka wcina obiadki z nowych talerzyków :tak:

aneteczka, zabawka wygląda na bardzo ładną. szkoda że ja nie mam możliwości by gdzieś (czytaj - u kogoś) sprawdzić, przetestować które zabawki polubi Marcelitko;-) wiedziałabym co mu kupić :tak:

słonko, podzielam zdanie Agi, kombinezon zielony rewelacja!! ty masz awersje na różowy - ja na niebieski :-D dlatego tak kocham zielone ciuszki, tudzież inne kolorki :tak: a kibelek wypasik:cool2:cudo..
echhh a pamiętacie jakie my miałyśmy nocniki?:cool::szok:

slonko, lub jola - jak możecie podajcie mi linka na allegro do tych ręczników?:tak: potrzebuje kupic jakiś fajny jak będziemy w Pl :tak:

jola, daj znać czy zabawki sie sprawdzi:tak:
jola a co to jest "bumper"?:rofl::rofl: hiiiiii :-D
piękny ten bumper, śliczne kolorki ma :tak: i najbardziej podobają mi się te dwa pajace - niebieski i pomarańczowe, maja takie fajne rzucające się w oczka kolorki - dziewusie na pewno w nich nie zginą.
kurde ja to cię podziwiam za kupowanie przez neta :sorry2: bo ja mam tak tak że jak se nie pomacam to kaplica :szok::-D

chciałabym coś kupić synkowi ale kompletnie nie mam pojęcia co mu kupić :sorry2::sorry2: nie mam miejsca w domku na składowanie nie trafionych zabawek - dlatego musi to być strzał w dziesiątkę:cool2:
a może wy laseczki - kupowałyście jakieś fajne zabaweczki co? moniqsan, confi co kupiłyście ostatnio dla dzieciaczków?

Moniqsan.....no ja tez sie wlasnie zastanawialam nad tymi klockami ...tylko ze ja mialam kupic taka lokomotywe z 15 klockami....tam sa rozne.....
8609843127598640.jpg

A co do zyrafek...to ja tez lubie....a bamper to meza wybor bo on nie lubi takich rozowiastych.....

A zabaweczki z Tiny Love...to polecam banana...to byl najbardziej trafiony owoc....dziewczyny go uwielbiaja....tymi okraglymi trudno im sie jeszcze bawic....ale banan to od jego zakupu jest ich ulubiona zabawka....:-):-)
8609638171565072.jpg

Ostatnia edycja:
Ja tez mam tą pomarańcze ozziego z Tiny Love, mój Miłoszek ja uwielbia i jest to jego ulubiona zabawka, wlepia w nią ciągle oczka. zabieram ja ze sobą wszedzie, do fotelika samochodowego, do spacerówki, krzesełka, leżaczka. jeszcze nie odkrył robaczka w środku, ani tego ze zabawka sie rozkłada:-)tyle atrakcji jeszcze przed nim:-DNa razie podobnie jak Lili bawi sie grzechotkami i gryzaczkami.

jolu
i to jest właśnie najśmieszniejsze :tak:
Jak kupowałam Ozziego to widziałam że jest jabłko i banan właśnie. I wtedy banan wydał mi się najmniej interesujący. Chyba z tego względu że to jego rozkładanie takie mniej efektowne ... no i ten robaczek :sorry: A tu proszę. Jest dokładnie na odwrór

Barmanko

Z racji tego, że mam okazję testować mnóstwo zabawek chodząc z małą na ćwiczenia (tam jest raj dla dzieci, mają tam wsyztsko) to mniej więcej wiem co dzieciom najbardziej podchodzi. Najfajniejsze są takie panele, które płasko można położyć na podłodze i mają mnóstwo bajerów - jakieś przyciski, piszczałki, ruchome elementy, coś co wisi i odstaje, jakieś pokrętełko itp. dzieci je kochają, a my - mamy dzieci rehabilitowanych prześcigamy się w znalezieniu na allegro takiego misia żółtego który pamięta chyba jeszcze czasy naszego dzieciństwa a jest po prostu genialny. Nie widziałam dziecka któremu nie śmiałyby się oczy na jego widok :tak:

barmanka od tegp uzytkownika kupowalam Przedmioty użytkownika - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Tymczasowo cos ma malo aukcji. Jak kupowalam, mial jeszcze komplety poscieli.
Wybacz, ale nie pamietam swojego nocnika :sorry2::-D

jolu ostatnio na allegro widzialam, ze ktos sprzedawal, tylko uzywane, zabawki pasujace do ciuchci takiej. Znaczy to bylo jakos tak, ze sprzedawal zestaw zabawek fisher'a i gratisowo powyzej jakiejs kwoty dawal jakiegos zwierzaka do ciuchci. Na allegro cos napewno znajdziesz.

Moni....wiesz ..ja tez tak myslalam....ze tam tzn w jabluszku i pomaranczce ta sa te robaczki no i sie rozkladaja...jablko ma lusterko w srodku.....ale u nas wyszlo tak ze pomarancza jest najmniej interesujaca z tego wzgledu ze jest wlasnie najciezsza i trudna w utrzymaniu ( no chyba ze mama albo tata trzymaja i ciagna robaczka to wtedy jest super) a poczciwy pan banan.....wlasnie te jego niby nieinteresujace listki to najwiekszy hit bo szeleszcza i latwo do buzi wpakowac....no i sam czubek tez...:-D:-D:-D...a no i dziewczyny ostatnio odkryly lusterka w nozkach....:happy2:

a tutaj moje dziewczyny ( zdjatka z czerwca...)

Slonko...wlasnie juz sobie ogladalam..jak tam cenowo w Polsce ta ciuchcia i dodatkowe zwierzaki....no i jestem w szoku ...nowy w sklepie 200zl...:szok::szok:az mi oczy do wierzchu yszly....ja zaplacilam 24.99f.....

Załączniki

• DSC00961.jpg
    DSC00961.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC00955.jpg
    DSC00955.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 60
Ja z owocow ma jablko, niestety nie robi wielkiego wrazenia na corce. A robaczka my musimy ciagnać :-):-)

Ola lubi bawic sie: *BK* KLEPSYDRA GRZECHOTKA firmy TOLO (795435631) - Aukcje internetowe Allegro

oraz zwykłymi ksiązeczkami z canpola
CANPOL MIEKKA KSIĄŻECZKA OWOCE WYS 6ZL (772612784) - Aukcje internetowe Allegro
A jak jej smakują ....:-D.... palce lizac

Hitem okazaly sie TINY LOVE ZAWIESZKA DZWONECZKI OCEAN cudowne ! (794920141) - Aukcje internetowe Allegro
Uwielbia lezac na macie zakladac na nie nogi :-D

reklama
Do góry