reklama
hehehe - ja też...wczoraj od razu zaczęłam przeszukiwać allegro za bananem, ale w sumie chyba na jabłuszko sie zdecydujemy - mojemu m bardziej sie spodobalo, no a Jaga duża dziewczynka, wiec banan mógłby byc dla zbyt "lichy"
jola466
Majowe mamy'09
Ankzoc...no ja pamietam ze pisalas jak Twojej niuni podobala sie lokomotywka ....a powiedz mi ile za nia zaplacilas......
A ta ostatnia zyrafka to ma klocki sensoryczne w zestawie...
Fajne prezenciki dostanie corcia.....:-)
Mamstud.....bananik to naprawde ulubiona zabawka moich dziewczyn....a zapomialam powiedziec ze wydaje takie odglosy jak sie nim potrzesie .....i dziewczyny uwielbiaja skorki bo one szeleszcza......
A ta ostatnia zyrafka to ma klocki sensoryczne w zestawie...
Fajne prezenciki dostanie corcia.....:-)
Mamstud.....bananik to naprawde ulubiona zabawka moich dziewczyn....a zapomialam powiedziec ze wydaje takie odglosy jak sie nim potrzesie .....i dziewczyny uwielbiaja skorki bo one szeleszcza......
jola466
Majowe mamy'09
hehehe - ja też...wczoraj od razu zaczęłam przeszukiwać allegro za bananem, ale w sumie chyba na jabłuszko sie zdecydujemy - mojemu m bardziej sie spodobalo, no a Jaga duża dziewczynka, wiec banan mógłby byc dla zbyt "lichy"
Agus....fakt Jagodka duza dziewczynka ale jesli tak moge cos zasugerowac to jezeli rozpatrujesz to pod takim katem to polecam pomarancze....w niej jest wiecej bajerow....:-):-):-) i jest wieksza niz jabluszko....
Załączniki
aga km, mamstu TINY LOVE MÓJ PIERWSZY OWOC 3 WZORY DO WYBORU (801566939) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
TINY LOVE MÓJ PIERWSZY OWOC BANAN BANANOWA ANNA (798862868) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jola466- zabawki bede miala w tym tygodniu, ale za pociag 140 zł , tylko ze te zabawki sprowadza mojej kuzynki, kolezanki maz z zagranicy, sa nowe w opakowaniach tylko tyle ze sa po angielsku piosenki isntrukcje itd. Zyrafa ma klocki sesnoryczne a ten garnuszek kule sensoryczne
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=buroll&id=37868
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37834
TINY LOVE MÓJ PIERWSZY OWOC BANAN BANANOWA ANNA (798862868) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jola466- zabawki bede miala w tym tygodniu, ale za pociag 140 zł , tylko ze te zabawki sprowadza mojej kuzynki, kolezanki maz z zagranicy, sa nowe w opakowaniach tylko tyle ze sa po angielsku piosenki isntrukcje itd. Zyrafa ma klocki sesnoryczne a ten garnuszek kule sensoryczne
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=buroll&id=37868
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37834
aneteczka
Fanka BB :)
My kupilismy 3 paczki pieluch pampers a w prezencie dostaliśmy tego oto ślimaczka:
FISHER PRICE Klocki - GRAJĄCY ŚLIMAK (795153536) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Klocki - GRAJĄCY ŚLIMAK (795153536) - Aukcje internetowe Allegro
aneteczka
Fanka BB :)
Chciałam was zapytać jakie polecacie krzesełka do karmienia.
Moja koleżanka urodziła i wraz z 3-ką znjaomych zbieramy sie na prezent dla niej.
Ja zaproponowałam właśnie krzesełko, bo wiadomo wcześniej czy później się przyda, a wiem że nie ma krzesełka, a ciuszków i innych pierdułek ma pod dostatniem dla noworodka.
Jako że ja mam małe dziecko, więc zaangażowano mnie do szukania(najlepiej sie znam;-)) tylko że ja nie wiem jakie kupić.
Budżet mamy ograniczony - 300zł.
krzesełko powinno mieć;
-regulowane oparcie
-zmianę wysokości siedziska
-dwie tacki
-pegulowany podnózek
-plastikowe
-4 kołka ewentualnie 2
Moja koleżanka urodziła i wraz z 3-ką znjaomych zbieramy sie na prezent dla niej.
Ja zaproponowałam właśnie krzesełko, bo wiadomo wcześniej czy później się przyda, a wiem że nie ma krzesełka, a ciuszków i innych pierdułek ma pod dostatniem dla noworodka.
Jako że ja mam małe dziecko, więc zaangażowano mnie do szukania(najlepiej sie znam;-)) tylko że ja nie wiem jakie kupić.
Budżet mamy ograniczony - 300zł.
krzesełko powinno mieć;
-regulowane oparcie
-zmianę wysokości siedziska
-dwie tacki
-pegulowany podnózek
-plastikowe
-4 kołka ewentualnie 2
Ostatnia edycja:
jola466
Majowe mamy'09
Aneteczka....o tych pampersach to czytalam na kwietniowkach......fajny ten slimaczek....
a z krzeselkiem ........ja mam takie ktore spelnia dokladnie wszystkie wyliczone przez Ciebie funkcje tylko nie wiem jak tam cenowo w Polsce....naprawde jest fajne.
Graco Contempo Highchair - Dots
znalazlam na allegro no ale ono jest niestety drozsze....szkoda bo jest naprawde godne polecenia....
GRACO CONTEMPO KRZESEŁKO DO KARMIENIA KOL. 2009 (793439690) - Aukcje internetowe Allegro
a z krzeselkiem ........ja mam takie ktore spelnia dokladnie wszystkie wyliczone przez Ciebie funkcje tylko nie wiem jak tam cenowo w Polsce....naprawde jest fajne.
Graco Contempo Highchair - Dots
znalazlam na allegro no ale ono jest niestety drozsze....szkoda bo jest naprawde godne polecenia....
GRACO CONTEMPO KRZESEŁKO DO KARMIENIA KOL. 2009 (793439690) - Aukcje internetowe Allegro
jola466
Majowe mamy'09
reklama
Podziel się: