reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

A my dziś poszłyśmy na spacer i to nieszczęsne Coccodrillo które zawsze staje mi na drodze :realmad: Już miałam nie wchodzić a w końcy wyszłam z zakupami. Ehh :sorry2:
Rajstopki mają identyczne kolory jak to body, na zdjęciu wyglądaja inaczej :tak:

Pokazuję też albumy które zakupiłam ostatnio na allegro. Mam zamiar wreszcie zacząć robić kronikę. Dla ułatwienia sprawy kupiłam też automatyczną maszynkę do podklejania zdjęć. Ułatwi mi sprawę :tak:

Załączniki

• 796992193.jpg
    796992193.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 48
  • z9112102pon.jpg
    z9112102pon.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 53
  • z9180201tcc.jpg
    z9180201tcc.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 62
  • 798117213.jpg
    798117213.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 800378830.jpg
    800378830.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 50
  • henzo.jpg
    henzo.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama
No tak, czyli gładkie :tak:

A wiecie co, a propo zakładania czegoś pod coś. Swojego czasu szukałam w sklepach zwykłej gładkiej białej bluzeczki z długim rękawkiem którą mogłabym zakładać małej pod sukieneczki tudzież tuniczki właśnie Gładkiej, bo ubranka wzorzyste, więc nic innego by nie pasowało, a białej bo pasowałaby do wszystkiego) I wiecie że nie znalazłam :no:

Ankzoc.....sliczne ubranka....ale tuniczka i body sa the best....:tak::tak:
Sama musze sie wybrac do h&m......

Moniqsan.....nie no chyba zartujesz z tymi cenami....naprawde...:szok::szok::szok:......
moja propozycja zakupkow dla ciebie nadal aktualna.....:-)
A swoja droga wlasnie sprawdzalam cene funta i jest po 4.30 wiec ja nie wiem skad oni taki przelicznik biora....:confused::confused:
A i bym zapomniala....te body brazowe sliczne....i rajtki......Lili bedzie cudnie wygladac....
a jak to piszesz ze nie mozesz znalezc bialych body......dziwne...u nas w kazdym sklepie....u mnie dziewczyny maja biale na ramiaczka, na krotki i na dlugi....:tak:

A wczoraj moje dziewczyny wkoncu "dostaly" ciuchcie...oj co za radosc.....pozniej wstawie foteczki....

Jolu, a odpiszesz mi na tego priva sprzed Amelciowego zabiegu?
Bo ja to już nawet dokonałam wstępnych przymiarek do wyboru :sorry::sorry::sorry:
A ceny biorą się stąd, że pewnie łatwo się zarabia na mamach pragnących fajnych angielskich ciuszków :dry:

A białych body nie szukałam, tylko bluzeczki :tak: Body też u nas są (choć wcale i o to nie łatwo), ale jak są, to są z takiej cienkiej słabej jakościowo bawełny :unsure:
Zapewne gdybym nie szukała, to napatoczyłyby mi się, ale tak to zwykle jest jak człowiek czegoś szuka to jak igły w stogu siana ... :oo:

A My z Zofikiem kupilismy to....jednak w różu tej mojej blondyneczce najładniej:sorry:

Załączniki

• 6e55fae6-e386-401e-96ae-f6c8119ffd0a.jpg
    6e55fae6-e386-401e-96ae-f6c8119ffd0a.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 53
Jolu-Matę do kąpieli już chwaliłam SUPEROWA , zabaweczki też świetne zwłaszcza ta kostka.Twoje kozaczki ciekawe aczkolwiek ja wole wyższe obcasy:-)
Ankzoc-H&M rządzi.Uwielbiam ten sklep.Seria Hello Kitty po prostu rzuca na kolana a te buciki:rofl2:
Moniqsan-Gdzie ty znalazłaś takie piękne wdzianko Pani Mikołajowej?Lilianka będzie bosko wyglądać(nie było męskich odpowiedników:sorry:)Ja tez mam słabość do Coccodrillo choć ostatnio prócz pięknych kombinezonów(za piękna cenę) z kolekcji chłopięcej nic mi dsię nie spodobało:-(.
Aga-Śliczny komplecik.
I nasze ostatnie zdobycze:

Załączniki

• IMG_4386 [MiniFoto].jpg
    IMG_4386 [MiniFoto].jpg
    23 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_4385 [MiniFoto].jpg
    IMG_4385 [MiniFoto].jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_4387 [MiniFoto].jpg
    IMG_4387 [MiniFoto].jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 49