reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
ankzoc - wszystko mi się podoba!!! Kozaczki są prześliczne, tuniczka też cudna, a rajstopki, ehhh - piękne - normalnie sama bym to wszystko chciała kupić!!! H&M nadchodzę!!!

ankzoc...sliczne, szkoda ze dzieciaki tak szybko wyrastaja.
tez mam takie rajstopki sa ciepłe ale strsznie odciskaja sie na nozkach te białe kuleczki:-(

dzieki dziewczyny, kuzynka cos mowila ze teraz w sobote w h&m ma byc przecena 30% na dzieciecych, ale czy tak bedzie nie mam pojecia, jej kumpela pracuje w h&m i czasami daje nam cynka, ale podobno one same nie widza do konca jak to bedzie z tymi promocjami

Nie wiem jak jest u Was..... ale super ubranka: sukieneczki, tuniki najczesciej zalegaja w polce. Na co dzien Ola smiga w rajstopkach, body i bluzeczce. Sukienki nie sprawdzaja sie na macie :-))).
I generalnie mam z tym problem, kupuje super ciuszki a ich nie zakladam.:no:

reklama
ankzoc, tuniczka jest śliczna, też bym taką bardzo chętnie małej kupiła. Zawsze tylko do kolorowych tunik ciężko mi jest dobrać pasujące rajstopki. A Ty? co do takiej tuniczki założysz.

anemac pytała o to czy zakładamy fajne ciuszki. Ja zakładam bardzo często i zawsze wydaje mi się że mam za mało ubranek i Lili pokazuje się za często w tym samym :sorry: Co około 2 tygodnie wyjeżdżamy do rodziny do Radomia, i objeżdżamy znajomych i rodzinkę no i oczywiście trzeba wtedy Lili wystroić :-) Poza tym ja non stop łażę po różnych galeriach, tam małą rozbieram i nie wypada żeby wyglądała jak to powiedziała dawno dawno moja mama - antek z koziel wólki :-D No i przychodzą też często znajomi, mała wtedy też nie paraduje w śpiochach, tylko w jakichś komplecikach :happy2: Od kiedy odkryłam ten Next w Złotych Tarasach to prawie śni mi się po nocach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Szkoda tylko że ubranka tam są średnio 2 razy droższe niż w Anglii (jolu, sprawdziłam, np u Was komplecik świąteczny kosztuje 9 Ł, a u nas 85 pln, u was komplecik moich wymarzonych ogrodniczek z jabłuszkiem 15Ł a u nas jakoś 100 pln, masakra :evil:)

To właśnie apropo tego jak ubiorę małą w święta. Upatrzyłam sobie taki komplecik (rajstopki plus sukieneczka)

Załączniki

• 477-569-G45s.jpg
    477-569-G45s.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 37
Do góry