reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

elu
Nie :sorry: My się na razie przymierzamy i zaopatrujemy :tak: Zamierzam karmić 6 miesięcy ... chociaż już mnie korci żeby coś dać. Mam już nawet trochę słoiczków obiadkowych i deserkowych :yes:

reklama
:-) przegladajac twoje przepisy to sadze ze malutka ksiezniczka nie pogardzi jedzonkiem ktore przygotuje mu mamusia.:-)a to ciasto marchwiowe bajka moja droga dzisiaj zrobilam. dodalam tylko kremu z bialej czekolady.tylko niestety ciasta juz ni ma:-(

Elu, Zdąrzyłaś już się wgłębić w wątek przepisowy? Niezła jesteś :tak:
Wiem że jest przepis na ciasto marchewkowe z polewą (znajomi robią z serka mascarpone) ja jednak lubię cista suche (w sensie - bez kremów, polew itp), jak piernik to czysty, jak murzynek - też, dlatego taki saute mi najbardziej podchodzi.
A z jakiego przepisu na samo ciasto korzystałaś?

aneteczka-kupilam to samo ok 3 msce temu. xavko narazie sie przy tym lezy i bawi.jak bedzie juz siedziec to idzie to zmienic tak jak pisalas.
a mozesz mi powiedzic ila dalas za co?? ja kupilam za 24€ czyli niecale 100zl

barmanka-garnizurek piekny,maly dzentelmen bedzie.

Ja kupiłam tą zabawke w sklepie internetowym za 109zł, wiec coś podobnie:-)
Jak xavkowi sie podoba???ja szukałam czegoś co bedzie duzo swiecić, piszczeć, grać i bedzie dyndać.Nic mi tak bardzo sie nie podobało,a link do tego podesłała teściowa.

i jak ten termometr aneteczko? Sprawdzałaś z rtęciowym czy wskazuje taką samą temperaturę?
Bo ja właśnie się zastanawiam nad zakupem, mój elektroniczny (wszystkie podobno) wskazywał 36.4 kiedy było 38 :wściekła/y:
A ten jest taki do czoła?
ile kosztował?
Ja mialam to samo z termometrem. moj wskazywal temp 35.6 wiec jednym rzutem wyladowal w koszu. teraz przymierzam sie do zakupu nowego. jakie polecacie?

reklama
Krystyna- szukałam własnie zdjęcia zeby Ci pokazać jak ja można jeszcze złozyć, ale niestety nie mogłam znaleść.
Mam nadzieję, że sie nie przewraca, ja jej jeszcze nie mam w domu, bo dopiero wczoraj kupiłam przez internet wiec może juz jutro bedzie:-)
Konstrukcja wydaje się w miarę stabilna wiec chyba nie bedzie się przewracać.

Do góry