reklama
:-) przegladajac twoje przepisy to sadze ze malutka ksiezniczka nie pogardzi jedzonkiem ktore przygotuje mu mamusia.:-)a to ciasto marchwiowe bajka moja droga dzisiaj zrobilam. dodalam tylko kremu z bialej czekolady.tylko niestety ciasta juz ni ma:-(
:-) przegladajac twoje przepisy to sadze ze malutka ksiezniczka nie pogardzi jedzonkiem ktore przygotuje mu mamusia.:-)a to ciasto marchwiowe bajka moja droga dzisiaj zrobilam. dodalam tylko kremu z bialej czekolady.tylko niestety ciasta juz ni ma:-(
przygotuje jej
Elu, Zdąrzyłaś już się wgłębić w wątek przepisowy? Niezła jesteś
Wiem że jest przepis na ciasto marchewkowe z polewą (znajomi robią z serka mascarpone) ja jednak lubię cista suche (w sensie - bez kremów, polew itp), jak piernik to czysty, jak murzynek - też, dlatego taki saute mi najbardziej podchodzi.
A z jakiego przepisu na samo ciasto korzystałaś?
Wiem że jest przepis na ciasto marchewkowe z polewą (znajomi robią z serka mascarpone) ja jednak lubię cista suche (w sensie - bez kremów, polew itp), jak piernik to czysty, jak murzynek - też, dlatego taki saute mi najbardziej podchodzi.
A z jakiego przepisu na samo ciasto korzystałaś?
martalis
mama 24 h
aneteczka-kupilam to samo ok 3 msce temu. xavko narazie sie przy tym lezy i bawi.jak bedzie juz siedziec to idzie to zmienic tak jak pisalas.
a mozesz mi powiedzic ila dalas za co?? ja kupilam za 24€ czyli niecale 100zl
barmanka-garnizurek piekny,maly dzentelmen bedzie.
a mozesz mi powiedzic ila dalas za co?? ja kupilam za 24€ czyli niecale 100zl
barmanka-garnizurek piekny,maly dzentelmen bedzie.
aneteczka
Fanka BB :)
Ja kupiłam tą zabawke w sklepie internetowym za 109zł, wiec coś podobnie:-)
Jak xavkowi sie podoba???ja szukałam czegoś co bedzie duzo swiecić, piszczeć, grać i bedzie dyndać.Nic mi tak bardzo sie nie podobało,a link do tego podesłała teściowa.
Jak xavkowi sie podoba???ja szukałam czegoś co bedzie duzo swiecić, piszczeć, grać i bedzie dyndać.Nic mi tak bardzo sie nie podobało,a link do tego podesłała teściowa.
martalis
mama 24 h
mysle ze mu sie podoba ,lezy sobie i tam kopie.
milej zabawy.
milej zabawy.
ostraszka
kwietniowa mama
i jak ten termometr aneteczko? Sprawdzałaś z rtęciowym czy wskazuje taką samą temperaturę?
Bo ja właśnie się zastanawiam nad zakupem, mój elektroniczny (wszystkie podobno) wskazywał 36.4 kiedy było 38
A ten jest taki do czoła?
ile kosztował?
Ja mialam to samo z termometrem. moj wskazywal temp 35.6 wiec jednym rzutem wyladowal w koszu. teraz przymierzam sie do zakupu nowego. jakie polecacie?
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
anateczka fajna ta zabawka a jak sie ja montuje?
ona sie nie przewraca?
bo moja mala to juz by ja pewnie nogami potraktowala
anateczka fajna ta zabawka a jak sie ja montuje?
ona sie nie przewraca?
bo moja mala to juz by ja pewnie nogami potraktowala
reklama
aneteczka
Fanka BB :)
Krystyna- szukałam własnie zdjęcia zeby Ci pokazać jak ja można jeszcze złozyć, ale niestety nie mogłam znaleść.
Mam nadzieję, że sie nie przewraca, ja jej jeszcze nie mam w domu, bo dopiero wczoraj kupiłam przez internet wiec może juz jutro bedzie:-)
Konstrukcja wydaje się w miarę stabilna wiec chyba nie bedzie się przewracać.
Mam nadzieję, że sie nie przewraca, ja jej jeszcze nie mam w domu, bo dopiero wczoraj kupiłam przez internet wiec może juz jutro bedzie:-)
Konstrukcja wydaje się w miarę stabilna wiec chyba nie bedzie się przewracać.
Podziel się: