reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Clarks za 17f ..... chcęęęęę stąd wyjechać!!!!!! :growl::growl::growl: Najlepiej do Anglii!!!! Ktoś mnie przygarnie? :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Aha, oczywiście torebka bardzo ładna, mam podobną, dostałam od męża pod choinkę, tylko taka trochę bardziej teczkowata, ale też wzór krokodyli i lakierowana, i czarna:tak:

reklama
No....... wlasnie tez bylam w szoku bo niedawno tez sobie kupilam Clarks z przeceny ale dalam 29f......
a no i jeszcze byla taka tylko ze w fiolecie.....oj mialam dylemat ktora wziasc....
Wiesz Moni.....my dlatego z mezem nadal nie zdecydowalismy sie na powrot.....niby bym bardzo chciala....ale tutaj zyje nam sie lepiej.......Polsce to daaaaaleka droga do tego co jest tutaj ( moje zdanie)......

Ja cie przygarne.....:-D:-D:-D:-D

Ja cie przygarne.....:-D:-D:-D:-D

Z dzieckiem ??? :rolleyes: :wink:
Ciekawe jaką pensję mają piloci w UK, bo o lekarzach weterynarii to nawet nie myślę (co nieco słyszałam i aż się krew gotuje ... w Anglii babcia klozetowa zarabia więcej niż w Polsce lekarz po studiach) :crazy:

Ooo, taka fioletowa to mnie by bardzo pasowała :tak: Mam taki krótki płaszczyk z elementami fioletu w kratkę prince de galles.

Kurczę, a ja tak walczyłam kiedy mąż chciał się wynieść z tego zakichanego kraju ... co za głupia gęś ze mnie :wściekła/y:

edit, znalazłam zdjęcie nawet (niestety z czasów ciąży więc wieloryby rządzą) ... Boże, jaka ja byłam wieeeelka (a niby przytylam tylko 9 kg) :oo:
Fioletu nie widać, bo zlewa się z czarnym, ale zapewniam - jest :happy:

Załączniki

• IMG_1225.jpg
    IMG_1225.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
aga, boski płaszczyk, bardzo mi się podoba. jeszcze urzekł mnie ten pierwszy z pozostałych linków:tak:

jolu śliczna torebka :tak: echhh ty kusicielko jedna ty ;-) a ja jutro ide na miasto (pewnie znowu będe za kozaczkami dla synka latać), więc może wstąpię do Clarks:laugh2: tylko co ja zrobię z moimi starymi torebkami? :eek: ech kupować to człowiek by chciał co dziennie coś nowego - tylko gdzie to wszystko trzymać :szok:

Z dzieckiem ??? :rolleyes: :wink:
Ciekawe jaką pensję mają piloci w UK, bo o lekarzach weterynarii to nawet nie myślę (co nieco słyszałam i aż się krew gotuje ... w Anglii babcia klozetowa zarabia więcej niż w Polsce lekarz po studiach) :crazy:

Ooo, taka fioletowa to mnie by bardzo pasowała :tak: Mam taki krótki płaszczyk z elementami fioletu w kratkę prince de galles.

Kurczę, a ja tak walczyłam kiedy mąż chciał się wynieść z tego zakichanego kraju ... co za głupia gęś ze mnie :wściekła/y:

edit, znalazłam zdjęcie nawet (niestety z czasów ciąży więc wieloryby rządzą) ... Boże, jaka ja byłam wieeeelka (a niby przytylam tylko 9 kg) :oo:
Fioletu nie widać, bo zlewa się z czarnym, ale zapewniam - jest :happy:

Moni....no oczywiscie ze z Lili....:-):-):-)
Tutaj rzeczywiscie.....teraz najnizsza krajowa to 5.85f....za to pracujac w pelnym wymiarzew godzin mozna spokojnie wyzyc.....no ale ja mowie o "opiece od panstawa".......jeszcze raz sie powtorze ale tutaj w tym kraju wiem na co ida moje skladki.....

A ja tez jakis czas temu "walczylam" o powrot ...jeszcze zanim dziewczyny sie nie urodzily to powiedzialam ze nastepnych swiat nie spedze tutaj....a teraz sama zaczynam sie zastanawiac czy "warto" wracac.......:nerd::nerd::nerd: juz sama nie wiem ...bo z jednej strony rodzina...a z drugiej..no coz troche sie przyzwyczailam no i rodzina mnie i mojej rodziny nie utrzyma....:no:.......

No a ta fioletowa torebka to idealnie by do tego plaszczyka pasowala.....a jak ja uwielbiam takie rekawy.....i do tego takie fajne dlugie rekawiczki.....
A w ciazy wygladalas slicznie.....no i jaki zgrabny brzusio......:tak::tak::tak:.....ja to mialam giganta....:szok::szok::szok:

Barmanko.....dziekuje....no wiesz ja to typowa kobieta.....torebek to u mnie tyle ze szafa sie nie domyka.....wiesz ja tak na dwa domy zyje( w Polsce mamy mieszkanie....i tam tez mnostwo ciuchow, butow, torebek.....)
Kozaczkow tez sobie teraz szukam choc w Polsce chyba ze 4 pary stoja....no ale przeciez nie bede tego przesylac tutaj....

Ostatnia edycja:
Jolu, Maaaam długie rękawiczki :happy: Kupione specjalnie do niego :tak::-)

A wiesz, że ja Twoje zdjęcia ściągnęłam sobie kiedyś na pulpit. To były czasy kiedy jeszcze nie wiedziałam kto jest tu kim, wpadałam na od początku ciąży coś tam przeczytać ale nie mogłam się przełamać żeby napisać. I właśnie pewnego dnia natrafiłam na Twój brzuszek, koniecznie musiałam pokazać go mojej mamie. Żebyś nie myślała, że nie uszanowałam Twojej prywatności, to zdjątka z kompa od razu po pokazaniu mamie usunęłam i już ich nie mam. Były one pamiętam na tle jakiejś ceglanej ściany czy kominka ... Coś w tym stylu ... Jak ja Ciebie wtedy podziwiałam :tak:

tiaaa -ja tez pamietam te fotki!!! jola na tle kominka, szczuplutka na maxa i gigant brzusio przed nią!!!
no ale moniqsan - Ty tez jak juz sie przelamalas i wrzucilas swoje foteczki, to... az sie kompleksow zaczelam nabywac.. (mi chyba nie bylo do twarzy i do figury w tej ciazy..) - a foteczka piekna!!!! szkoda, ze siewczesniej nie przelamalas...

reklama
Dziewczyny...Wy naaaaprawde pamietacie moj brzuch??????

A Moni ..ja tez uwazam ze slicznie wygladalas....:-)....bez dwoch zdan wiadomo po kim Lili odziedziczyla urode....

A wiecie co......ja zadnej z Was nie pamietam....no Barmanke z pomalowanym brzusiem...:tak::tak::tak:...bo nie udzielalam sie u Was za bardzo ....a teraz to zaaaaluje.....:tak:

az mnie na wspomienia wzielo.....a to bylam ja w 32 tygodniu...mam nadziee ze sie nie obrazicie ze wstawilam je w watku "zakupowym".....no ale potraktujmy te moje brzdaczki jak nowy, najwspanialszy "zakup":-D:-D:-):-)

Załączniki

• p1.jpg
    p1.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Do góry