reklama
aneteczka ja dostałam dziś te ciuchy i jestem zadowolona połowicznie. Tunika jest fajna ale bluzka w ogóle nie ma bufek tylko wszyta gumkę ktora lekko ściąga materiał. Zrób jakies zdjęcia ja postaram się zrobic także
barmanka79
Deus Dona Me Vi
joluś, ciebie to chyba każda zapamiętała
miło że mnie pamiętasz z okresu brzuszkowego, ale jak aga napisała to malowanie brzuszków to confi rozpoczęła :-)
marychna, śliczna koszula, synek też ma kilka takich - cudnie wygląda, tak "dorośle" i bardzo mi się podoba to body z długim rękawem
miło że mnie pamiętasz z okresu brzuszkowego, ale jak aga napisała to malowanie brzuszków to confi rozpoczęła :-)
marychna, śliczna koszula, synek też ma kilka takich - cudnie wygląda, tak "dorośle" i bardzo mi się podoba to body z długim rękawem
barmanka79
Deus Dona Me Vi
taki strój kupiłam na chrzest :-)
mam nadzieję że bąbel będzie również dobrze w nim wyglądał jak owy model na zdjęciu ;-)
mam nadzieję że bąbel będzie również dobrze w nim wyglądał jak owy model na zdjęciu ;-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
piękny nie? :-):-) idealnie będzie pasował do bucików ;-)boziu - ależ ten komplecik jest piękny!!!!cudowniasty... i kto powiedział, ze tylko dziewczynki można stroić - barmanko - CUDO!!!
reklama
Podziel się: