reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Barmanko buciki obłędne...aaaa ja tez takie chcę. 12 cm za małe? Damian ma stópkę już prawie 13 cm....
a sukienka śliczna , uwielbiam takie mocne kolory. Ładnie Ci w niej i mam prośbę....nie ucinaj sobie więcej głowy dobrze?

reklama
aga, sukienke kupiłam bo nie kosztowała dużo ;-) no ale jeszcze nie wiem na 100% czy ją założe na chrzest, kupiłam tak na wszelki wypadek gdyby się okazało że w Pl nie mam czasu polatać za swoją kiecusią ;-) buciki to właśnie tak myślałam by ubrać rajstopki i skarpetki do kościółka, i powinno być ok..

confi, słońce, ja musiałam sobie łeb uciąć bo byłam "poranna" na dodatek po prysznicu :-D więc chyba nie chcesz mieć potem koszmarów nocnych:szok::-) co do stópki, zaintrygowałaś mnie, muszę zmierzyć stópkę Marcelitka. co do twego Damisia - to my wszystkie wiemy po kim on będzie miał "stopy koszykarza" :rofl2:

monika, zdaje sobie sprawę z tego że może być zimno.. na razie myślę o ładnym stroju na imprezkę i do fotografa, a o zimnie w kościele pomyślę na końcu ;-) na lżejszy chłód kupię spodenki na polarze i pod spód rajstopki, na duży ziomb wchodzi w opcje kombinezon - ale raczej tego chciałabym uniknąć :sorry: echh trochę do kitu ten grudzień na chrzciny :confused2::confused2:

owca dzięki, ja ci powiem że na co dzień ubieram się zwyczajnie, ale jak przychodzi imprezka jakaś i mam chęć i siłe to wtedy experymentuje :-D

a ja wczoraj wylicytowałam ten oto płaszczyk: CUDO JESIENNY PŁASZCZYK - BLACK - XL - WEŁNA (791767263) - Aukcje internetowe Allegro. Na zimę mam już kurtkowy płaszczyk w kratę z poprzedniego sezonu no i jasnobrązowy kożuszek (ale czy kożuchy są jeszcze modne?? nie chodziłam w nim juz 2 zimy, a sprzedać mi żal - sporo mnie kosztował).
Poza tym podoba mi się jeszcze ten płaszczyk PIĘKNY CIEPLUTKI ZIMOWY PŁASZCZ CZERWONY L - 40 (792923262) - Aukcje internetowe Allegro
i ten: JESIENNO- ZIMOWY PŁASZCZYK WEŁNA CZERWIEŃ XL (791746728) - Aukcje internetowe Allegro

Muszę kupić sobie jeszcze jakieś fajne kozaczki (czarne, albo czerwone - nigdy nie miałam czerwonych bucików i strasznie mnie ciągnie do tego koloru)

Barmanko.....super zakupki.....butki widzialam "na zywo" sa suuuper....no i ze skorki....jesli chodzi o dlugosc stopki to u mnie dziewczyny maja 9.5cm....a ja tez kupywalam rozmiar 6-12 i te kozaczki ktore ostatnio kupilam tez sa 6-12....

A sukienka swietna.....kolorek extra....tez lubie czasami zaszalec....:-)

Aga_k_m...plaszczyk fajny...no i ta cena..:tak:...... ten czerwony tez mi sie bardzo podoba......a ja czerwone butki mam.....i powiem Ci ze fajne ale chodzilam w nich tylko jeden sezon bo pozniej juz nie byly modne....a szkoda bo kupe kasy za nie dalam.......w zeszlym roku natomiast zaszalalam do czarnego plaszczyka z czerwona torebka, skorzanymi czerwonymi rekawiczkami i beretkiem i szaliczkiem......:-D

jola - no właśnie cena była świetna:tak::-DByłam przygotowana na 400zł za płaszczyk. Tymbardziej, że w sumie mam w czym chodzić;-):tak: A tak moj M cicho przyjąl mój kolejny zakup, hehe.
Z butkami niestety allegro nie wypali - musze pochodzic i pomierzyć - bo moja malutka nóżka - rozmiar 41 - jest bardzo wymagająca, hehe.

No ja wlasnie tez czekam jak maz wroci na przerwe to ja sobie wyskocze i obejrze jakies butki.....niestety tez prze internet nie kupie bo moja stopka tez wymagajaca ...tozmiar male 36......dodam ze naprawde male bo czasmi to bym mogla sobie buty dzieciece kupic....:rofl2::rofl2:

hehehe - o ironio ;-):tak::-D no moja stópka jest długa i szczupła - więc z kozakami jest jazda - bo cholewki zazwyczaj są za szerokie:confused2: no ale z oficerkami nie miałam nigdy problemu - tyle,że ja chce jakies na obcasiku!!!

reklama
A ja sie wybralam dzis na zkupki w poszukiwaniu kozaczkow.......mhhhh..nic nie znalazla, a raczej znalazlam ale rozmiaru nie bylo....a do domku wrocilam z torebka.......wyobrazcie sobie ze cena orginalna to 55 funciako a kupilam za 16.99f......ach jak ja kocham robic zakupki w uk.....:-):-).....a no i jeszcze w srodku torebki jest taki sam portfel.....

Załączniki

• DSC02032.jpg
    DSC02032.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC02030.jpg
    DSC02030.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 41
Do góry