reklama
monika1977
Fanka BB :)
Nie kochanienka nie Ty jedna,ja też jestem wielorybem- co nie przeszkadza mi zrobic drugi dzień z rzędu andrutów z przepisu Agi km.no to ja wlasnie sie zaliczam do takich wielorybow i chyba jedna jedyna z tego forum
PYYYCHOOTTTKKKAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MNIAM!!!!!
martalis
mama 24 h
K.M-sliczne zakupki;-)
MONIKA1977-ja bym musiala schudnac ze 30 kg zebym dosc normalnie wygladala,chociaz w ciazy duzo nie przytylam bo ino 9 kg po porodzie wszystko spadlo,czyli wygladam jak sprzed ciazy.przestane karmic to trzeba sie wziasc za siebie.juz poraz kolajny.
MONIKA1977-ja bym musiala schudnac ze 30 kg zebym dosc normalnie wygladala,chociaz w ciazy duzo nie przytylam bo ino 9 kg po porodzie wszystko spadlo,czyli wygladam jak sprzed ciazy.przestane karmic to trzeba sie wziasc za siebie.juz poraz kolajny.
monika1977
Dla pocieszenia. Ja po ciąży przytyłam już 10 kilo. W ciąży schudłam 10 dzięki cudownej diecie cukrzycowej i wątrobowej.Niby jestem na zero ale... waga z przed pierwszej ciąży wskazywała 22 kg mniej niż teraz.
Monia, naprawdę?
A wiesz że ja przy każdym ważeniu myślę sobie - "kurczę, chyba wrócę do cukrzycowej diety z czasów ciąży" (najwyraźniej dieta niskowęgowodanowa mi służyła)
Niby ważę ok 3 kg mniej niż przed ciążą, ale dalej jestem ze swojej wagi niezadowolona. Chcę ważyć max 60-62 kg, a 64 nie chce drgnąć
Tylko że ja strasznie lubię mamusine bułeczki drożdżowe z marmoladą na śniadanie do kawki (z opcją pączkową gdy ich nie ma)
A wiesz, że jak zmierzę sobie cukier godzinę po zjedzeniu np kawałka drożdżowego ciasta to mam ponad 140? Identycznie jak w ciąży
A wiesz że ja przy każdym ważeniu myślę sobie - "kurczę, chyba wrócę do cukrzycowej diety z czasów ciąży" (najwyraźniej dieta niskowęgowodanowa mi służyła)
Niby ważę ok 3 kg mniej niż przed ciążą, ale dalej jestem ze swojej wagi niezadowolona. Chcę ważyć max 60-62 kg, a 64 nie chce drgnąć
Tylko że ja strasznie lubię mamusine bułeczki drożdżowe z marmoladą na śniadanie do kawki (z opcją pączkową gdy ich nie ma)
A wiesz, że jak zmierzę sobie cukier godzinę po zjedzeniu np kawałka drożdżowego ciasta to mam ponad 140? Identycznie jak w ciąży
monika1977
Myślalam o powrocie do tej dietki ale nie mam mobilizacji. U mnie godzine po jedzeniu góra 95.
Myślalam o powrocie do tej dietki ale nie mam mobilizacji. U mnie godzine po jedzeniu góra 95.
Mnie też się trudno zmobilizować, ale jak przypomnę sobie, że wiele wyrzeczeń to nie kosztowało, że po jakimś czasie się człowiek nawet najadał to już już, prawie prawie ... ale bułeczka wygrywa.
No ja po normalnym jedzonku też mam ładnie ... ale po białej mące (identycznie jak w ciąży). Mogę to sprawdzić tylko na przykładzie drożdżowego mamy, bo normalnie nie jadam białego pieczywa, czy białych makaronow (raczej razowe, a jak białe to i tak mocno al dente, a te wiadomo że IG mają mały)
Chyba robimy offtop i jak już ankzoc obejmie posadę da nam po pupci
barmanka79
Deus Dona Me Vi
witam was wielorybki kofffane
jola, płaszczyk super, dokładnie taki jakie ja lubię sweterek dla dziewczyn też bardzo śliczny:-)
k.m świetne zakupy, widać że się udały
ja wstawiam buciki które kupiliśmy w Next, są ze skórki, kolorek acru. myślę że mogą być do chrztu - co myślicie o tym dziewczyny? nadają się?
tylko kurcze ta rozmiarówka mnie rozwala na łopatki rozmiary u nas są następujące: 0-3m, 3-6m, 6-12m czyli teoretycznie te butki ma do roku czasu
podeszwa ma 12 cm, to jak jednak będę chyba za duże co? kompletnie się na tym nie znam :-(
no i moja boska pomarańczowa sukienka
jola, płaszczyk super, dokładnie taki jakie ja lubię sweterek dla dziewczyn też bardzo śliczny:-)
k.m świetne zakupy, widać że się udały
ja wstawiam buciki które kupiliśmy w Next, są ze skórki, kolorek acru. myślę że mogą być do chrztu - co myślicie o tym dziewczyny? nadają się?
tylko kurcze ta rozmiarówka mnie rozwala na łopatki rozmiary u nas są następujące: 0-3m, 3-6m, 6-12m czyli teoretycznie te butki ma do roku czasu
podeszwa ma 12 cm, to jak jednak będę chyba za duże co? kompletnie się na tym nie znam :-(
no i moja boska pomarańczowa sukienka
Załączniki
reklama
Podziel się: