reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Jola - boska foteczka. dziewczynki tworzyły w brzuszku drugą Ciebie - tyle ze w poprzek ;-):-) Ale mimo tego ogromu - wyglądałaś wprost cudownie!!!
naprawdę pamietamy Ciebie i Twoj brzuszek... baaa - moj Mąż z fotek brzuszkowych zapewne tylko Ciebie i confi kojarzy. Pamiętam nawet opowieść o Twoim spacerku z M, jak szliście powolutku, i jakaś babcia Was "wyprzedziła" spojrzała na brzuch i ... sie zmieszala, hehe.
Jak tak sobie przypominam "stare" czasy, to aż mam chęć wskoczyć do fotek naszych brzuszków i przejrzeć ostatnie 3-4 miesiące z przed porodów.

Co do malunków na brzusiu - piłki confi zapoczątkowaly szał plakatówkowy, później tsarina pokazała na co ją stać (niezapomniany Misio), no i truskawa Barmanki - cudoooo:tak::-D:-D:-D a ja, az dziw, ze M zdazyl mi wymalowac brzucho przed wielkim wyjsciem Jagi (dzien przed porodem)...

reklama
Jola- hahaha ja też pamiętam Twój brzusio:-)i ta scene która teraz opisywała Aga k_m, nawet wtedy mojemu M przeczytałam. No i wszystkie Twoje fotki pokazywałam M(sorki:rofl2:)

I szał plakatówkowy:-D

Ale z was nocne marki;-)

O jaaaacieee, jolaaaa, aleeee brzusioooo, niesamowity!!! :-):-)

I jak to możliwe żeby na tym etapie mieć taki mały zgrabny tyłeczek, szczupłe uda i zero tłuszczu na plecach????
Ach Ty, dobrze masz :tak:

Agakm, dzięki za komplement, oczywiście ja uważam inaczej, no ale .... mogło być gorzej. Gdyby nie cukrzyca podejrzewam że przybyło by mnie nie 9 a 20 kg (w takim tempie szłam).
A zdjęcia różne z brzusiem (i to gołym) przecież wstawiałam na forum :-p Zapomniałaś :-p:-p:-p

Tak to może teraz odnośnie zakupów:rofl2:

No więc zamówiłam ostatnio termometr i dziś przyszedł, już pomierzyłam temp. sobie i malemu kilka razy:-):rofl2::happy:Super sprawa!

Confi- przyszły juz do Ciebie te bluzki które zamawiałas przez allegro Japan Style??? powiem ta, jak patrzyłam na fotografi umieszczonych zdjęć an aukcjach to spodziewałam sie czegos innego. dziś przyszły te bluzki i średnio mi sie podobają:confused2:

Załączniki

• 26494.jpg
    26494.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 29
i jak ten termometr aneteczko? Sprawdzałaś z rtęciowym czy wskazuje taką samą temperaturę?
Bo ja właśnie się zastanawiam nad zakupem, mój elektroniczny (wszystkie podobno) wskazywał 36.4 kiedy było 38 :wściekła/y:
A ten jest taki do czoła?
ile kosztował?

Co jest nie tak z tymi bluzkami? :confused2:

moniqsan - pamiętam Twoje foteczki:tak::-D:-D:-D!!! No przecież pisalam,że mnie w kompleksy wprowadziłaś - bo ja to szłam w jeszcze lepszym tempie kg niż Ty przypuszczałaś, że bys szła gdyby nie cukier (ja przytyłam 23 kg- do tylu spogladałam na wagę, a ile dokładnie - to nie chce wiedzieć:zawstydzona/y::confused2:)... Chodziło mi o to - że szkoda, że z nami na ogólnym wcześniej nie zaczelaś pisać - doszlaś jakos miesiac przed porodem - prawda:-)?

moniqsan- własnie robiłam test.
Elektroniczny wskazywał moją temp. 36,5st C
Rtęciowy 36,4st C
Chyba jest nienajgorzej.
Przykłada sie go do czola i przesuwa w kierunku skroni. Kosztował 85 zł.

Z tymi bluzkami, to wiem, nie powinnam się spodziewać za 30zł cudów, no ale na zdjęciu fajnie wyglądały, a w rzeczywistości naprawde kiepska jakość i kolory nie te.
Właśnie zastanawia mnie jakie są confi, bo ja u innego sprzedającego kupywałam, więc może jej są w porządku.

reklama
jolu - ja też pamiętam twój brzuszek i pokazywałam go nawet mężowi. Oboje byliśmy w szoku i pełni podziwu dla ciebie. Pamiętam też, że pisałaś o upadku gdy cię brzusio przeważył.

A teraz kilka zakupków z nowego ciuchlandu. Ciuszki z USA i Anglii. Koszula 10 zł reszta po 5zł

Załączniki

• bluzeczka [640x480].jpg
    bluzeczka [640x480].jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 33
  • body [640x480].jpg
    body [640x480].jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 35
  • koszula [640x480].jpg
    koszula [640x480].jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 34
  • koszula2 [640x480].jpg
    koszula2 [640x480].jpg