reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Aga_k_m kochana, ja nie smęcę tym razem tylko fakt stwierdzam. Mimo, że schudłam już sporo to jeszcze z 15kg bym chciała...
A Ty Jolu chudziono jedna!

no wlasnie dlatego go kupilam bo byl rozmiar.....tak to zawsze raczej rozmiary zaczynaj sie od 8, ale w uk najbardziej "chodliwy" rozmiar 12, 14, 16......
(40,42,44) i powiem Wam ze dzis mierzyla babeczka rozmiar 44 i fajnie w nim wygladala...on jest taki pasowany......a ja to wygladam jak dzieciak.....niska...chuda....:-:)sorry2:

Marzena - Ty to z Katowic jesteś, więc Ci wybaczę Twoją niewiedzę, no i w dodatku blondynka ;-):-D.. Pokazali Ci kiedyś w dzieciństwie kobietę po porodzie - i powiedzieli wieloryb... A ta tą wiedzę przyswoila.. A to nieprawda:tak:!!!

o - tu popatrz - masz opis:-)
"Wieloryb to największy ze zwierząt morskich, wieloryby to zwierzęta żyjące w stadach, ponieważ wtedy najbardziej mogą się bronić przed drapieżnikami. Najczęściej nie są atakowane, ponieważ są tak ogromne z mogłyby zabić przeciwnika. Są jednak wyjątki od reguły, czyli gdy wieloryb jest stary lub kontuzjowany natychmiast zjawiają się rekiny i po woli go jedzą. Wieloryby polują w stadach, ale nie tylko, ponieważ w ten sposób chronią młode. Porozumiewają się pod wodą za pomocą specjalnego dźwięku."
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.fauna.podhale.pl/images/3.jpg

no i foto...

Załączniki

• wieloryb.jpg
    wieloryb.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 30
Ha ha ha :-) Uśmiałam się serio! A co do kobiety po porodzie: zdaje się, że w połowie maja spotkałam koleżankę mojej ciotki na ulicy (Gaba miała wtedy około 2 tygodni), powiedziałam jej dzień dobry, ona odpowiedziała, a zaraz potem mówi: o boszsz, jakaś ty gruba i brzydka!!!! Więc mniemam, że mogła pomyśleć o wielorybie :-)

martalis - nossssszzz - kolejna do adorowania:wściekła/y:;-):-Dczy Ty żyjesz w wodzie? posiadasz płetwy?? i w ogóle... kurcze, a moze chodzi o to stado?, hehe - Kochana, napewno wyglądasz pięknie - nie wmawiaj sobie nic na siłę!!!

Oto moje ostatnie zakupy jakie zrobilam Filipkowi.

Załączniki

• DSC01966.JPG
    DSC01966.JPG
    45,3 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01965.JPG
    DSC01965.JPG
    48,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01963.JPG
    DSC01963.JPG
    40,9 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01967.JPG
    DSC01967.JPG