reklama
jola466
Majowe mamy'09
no wlasnie dlatego go kupilam bo byl rozmiar.....tak to zawsze raczej rozmiary zaczynaj sie od 8, ale w uk najbardziej "chodliwy" rozmiar 12, 14, 16......
(40,42,44) i powiem Wam ze dzis mierzyla babeczka rozmiar 44 i fajnie w nim wygladala...on jest taki pasowany......a ja to wygladam jak dzieciak.....niska...chuda....:-sorry2:
(40,42,44) i powiem Wam ze dzis mierzyla babeczka rozmiar 44 i fajnie w nim wygladala...on jest taki pasowany......a ja to wygladam jak dzieciak.....niska...chuda....:-sorry2:
M
Marzena80
Gość
No widziała. Moje zdjęcia na NK widziała a to równoznacznemamstud - Widziałaś kiedyś wieloryba??? Jakoś mało podobna jesteś
Marzena - Ty to z Katowic jesteś, więc Ci wybaczę Twoją niewiedzę, no i w dodatku blondynka ;-).. Pokazali Ci kiedyś w dzieciństwie kobietę po porodzie - i powiedzieli wieloryb... A ta tą wiedzę przyswoila.. A to nieprawda!!!
o - tu popatrz - masz opis:-)
"Wieloryb to największy ze zwierząt morskich, wieloryby to zwierzęta żyjące w stadach, ponieważ wtedy najbardziej mogą się bronić przed drapieżnikami. Najczęściej nie są atakowane, ponieważ są tak ogromne z mogłyby zabić przeciwnika. Są jednak wyjątki od reguły, czyli gdy wieloryb jest stary lub kontuzjowany natychmiast zjawiają się rekiny i po woli go jedzą. Wieloryby polują w stadach, ale nie tylko, ponieważ w ten sposób chronią młode. Porozumiewają się pod wodą za pomocą specjalnego dźwięku."
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.fauna.podhale.pl/images/3.jpg
no i foto...
o - tu popatrz - masz opis:-)
"Wieloryb to największy ze zwierząt morskich, wieloryby to zwierzęta żyjące w stadach, ponieważ wtedy najbardziej mogą się bronić przed drapieżnikami. Najczęściej nie są atakowane, ponieważ są tak ogromne z mogłyby zabić przeciwnika. Są jednak wyjątki od reguły, czyli gdy wieloryb jest stary lub kontuzjowany natychmiast zjawiają się rekiny i po woli go jedzą. Wieloryby polują w stadach, ale nie tylko, ponieważ w ten sposób chronią młode. Porozumiewają się pod wodą za pomocą specjalnego dźwięku."
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.fauna.podhale.pl/images/3.jpg
no i foto...
Załączniki
Ha ha ha :-) Uśmiałam się serio! A co do kobiety po porodzie: zdaje się, że w połowie maja spotkałam koleżankę mojej ciotki na ulicy (Gaba miała wtedy około 2 tygodni), powiedziałam jej dzień dobry, ona odpowiedziała, a zaraz potem mówi: o boszsz, jakaś ty gruba i brzydka!!!! Więc mniemam, że mogła pomyśleć o wielorybie :-)
martalis
mama 24 h
no to ja wlasnie sie zaliczam do takich wielorybow i chyba jedna jedyna z tego forum
martalis - nossssszzz - kolejna do adorowania;-)czy Ty żyjesz w wodzie? posiadasz płetwy?? i w ogóle... kurcze, a moze chodzi o to stado?, hehe - Kochana, napewno wyglądasz pięknie - nie wmawiaj sobie nic na siłę!!!
K.M
Mama Filipka
Oto moje ostatnie zakupy jakie zrobilam Filipkowi.
Załączniki
-
DSC01966.JPG45,3 KB · Wyświetleń: 34
-
DSC01965.JPG48,5 KB · Wyświetleń: 29
-
DSC01963.JPG40,9 KB · Wyświetleń: 34
-
DSC01967.JPG48,4 KB · Wyświetleń: 31
-
DSC01954.JPG51,1 KB · Wyświetleń: 29
-