reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Barmanko...widze ze zakupki tez Ci sie udaly....miseczka nawt sie nie obejrzysz jak sie przyda...a te sztruksy ...super ....wogole uwielbiam wszystko co sztruksowe...
Owca....jeszcze nic straconego....moze kiedys bedziesz miala okazje kupywac sukienusie.....a swoja droga to fajnie ze dostalas ciuszki ...u nas nuestety wszystko musze kupywac sama....i to podwojnie.....

reklama
To prawda Jolu ze z tym kupowaniem to nie zawsze tak kolorowo zwlaszcza jak w Twoim przypadku x2 ;-) Wlasnie dostalam eska od mojej sis rodzi w marcu i bedzie corca ale sie ciesze :-) bede miala komu kupic sukienusie :-D

jolu śliczności!!! Ta ostatnia sukienusia przypadła mi do gustu szczególnie :tak:
Zazdroszczę Wam że macie tak fajnie z dostępem do super ciuszków. U nas tylko 5.10.15, Smyk, Mothercare, H&M :rolleyes2:... a mnie ten Next tak kręci

Barmanko
Fajowe ubranka, ten komplecik wygląda jak na roczniaka :-)
Miseczka super! Fajny kształt :tak:

JOLA ciuszki sliczne a na modelce wygladaja jeszcze lepiej :-)
BARMANKO ubranka sliczne a MARCELITO zamiast jesc bedzie jezdzil i robil brum brum :-)

Fajnie ze Wam sie podobaly moje zakupki dla dziewczyn......

A to male cosik dla mnie......no i oczywiscie dla dziewczyn tez....

Załączniki

• DSC01965.jpg
    DSC01965.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC01966.jpg
    DSC01966.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01967.jpg
    DSC01967.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 40
Jolu - no w końcu cos dla siebie;-) sliczniutki płaszczyk - ja też się rozglądam za płaszczem, ale czarnym. A sweterek - cudowny!!! taki a'la pelerynka, no i kolorek piekny!!!

Aga.....Mamstud......dzieki....no maz mnie namowil zebym sobie cos kupila...kazal mi sobie kupic jeszcze jakies butki.....
A swetere mialam juz taki tylko ze rozowy,,,jak dziewczyny byly male...:tak:

Mamstud.....ten plaszczyk byl do rozmiaru 18 ...ja mam 6 czyli 34....rozmiary sa co dwa....czyli ten 18 to 46...

A rozowy wygladal tak....a no i oczywiscie sweterek za polowe ceny kupilam....:tak::tak:

Załączniki

• DSC00683.jpg
    DSC00683.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
mamstud - Ty cholero jedna - na jednym wątku przywołałam Cię do porządku, to i tutaj muszę:tak::-D... Ale Ty marudzisz!!! Widziałaś kiedyś wieloryba??? Jakoś mało podobna jesteś:-p
Jola zapewne ma płaszczyk w rozmiarze 34, albo 2-4 (mam nadzieję,że nie przesadziłam z tą 4??), ja szukam płaszcza w rozmiarze 42 i nie narzekam:-p;-):-D A Ty co???

Do góry