reklama
ostraszka
kwietniowa mama
Kornasia identyczny kombinezon dostala od kolezanki, ale niestety Natanek jest za duzy na niego i teraz lezy w szafie :-( Triche go szkoda bo jest na prawde super
JOLA tez sie nad tym zastanawialam bo kupilam jej wczesniej buciki z h&m i je sciagala wierzgajac nozkami, ale poki co te sie sprawuja niezle ( a sa nawet roszke przyduze) :-) Twoje ciuszki tez bomba :-) zwlaszcza czerwona sukienusia :-)
OSTRASZKA szkoda ze za duzy bo w przyszlym roku juz go nie ubierze, ale moze na nastepne bobo bedzie :-)
OSTRASZKA szkoda ze za duzy bo w przyszlym roku juz go nie ubierze, ale moze na nastepne bobo bedzie :-)
jola466
Majowe mamy'09
A oto moje zdobycz...wszystkie rzeczy zakupione za polowe ceny.....jak dla mnie to rewelka bo za cenej jednej sztuki mam dwie....
A na foteczce moja piekna modelka,.....
A na foteczce moja piekna modelka,.....
Załączniki
-
DSC01902.jpg19,9 KB · Wyświetleń: 48
-
DSC01903.jpg23,7 KB · Wyświetleń: 41
-
DSC01904.jpg21,5 KB · Wyświetleń: 47
-
DSC01905.jpg14,1 KB · Wyświetleń: 44
-
DSC01907.jpg21,5 KB · Wyświetleń: 45
-
DSC01906.jpg17,6 KB · Wyświetleń: 44
-
DSC01908.jpg22,7 KB · Wyświetleń: 45
-
DSC01909.jpg16,1 KB · Wyświetleń: 42
-
DSC01910.jpg25,3 KB · Wyświetleń: 40
-
DSC01912.jpg26,2 KB · Wyświetleń: 38
jola466
Majowe mamy'09
barmanka79
Deus Dona Me Vi
kornasia, świetny kombinezon
jola, biedactwo ty moje - pewnie do Next masz daleko co? mówisz że dopiero w styczniu? cholercia a myślałam że zdąże jeszcze kupić coś fajnego na święta czasem zajrze do Next, ciuszki - wymiękam, ale szkoda mi kasy na takie nie z przeceny
śliczne ciuszki kupujesz, jedno ładniejsze od drugiego - nawet trudno mi powiedzieć które jest NAJ a powiedz mi - ty zawsze kupujesz wszystkiego po 2 sztuki? no wiesz, żeby dziewczynki tak samo ubrać? czy każda dostaje swój zestaw ciuszków? ;-)
jola, biedactwo ty moje - pewnie do Next masz daleko co? mówisz że dopiero w styczniu? cholercia a myślałam że zdąże jeszcze kupić coś fajnego na święta czasem zajrze do Next, ciuszki - wymiękam, ale szkoda mi kasy na takie nie z przeceny
śliczne ciuszki kupujesz, jedno ładniejsze od drugiego - nawet trudno mi powiedzieć które jest NAJ a powiedz mi - ty zawsze kupujesz wszystkiego po 2 sztuki? no wiesz, żeby dziewczynki tak samo ubrać? czy każda dostaje swój zestaw ciuszków? ;-)
jola466
Majowe mamy'09
kornasia, świetny kombinezon
Barmanko...do next mam blisko...coprawda nie jest on w moim miescie ale do tego co jezdzimy na wieksze zakupki jedzie sie 10 min pociagiem.....tylko ze tam ten sklep nie jest taki olbrzymi jak w Leicaster....tam juz jedziemy 40min...tam jest wszystko co na stronach internetowych....suuuper....jak bylismy ostatnio to myslalam ze oszaleje.....cuuuuuudnosci....
No a ze ja kupuje zaaaawsze po dwie takie same rzeczy to wiesz...next bez promocji...no nie jest az tak drogi no ale ja zawsze szukam przecen....te ostatnie rzczy zakupilam a Mamas&Papas....maja teraz przeceny...
Jesli chodzi o ubieranie to juz postanowilam o taki samym ubieraniu jak dziewczyny jeszcze w brzuchu byly.....mojej mamy znajoma ma blizniaczki i jak mialy tak ze dwa latka chciala je zaczac ubierac inaczej....byl taki ryk ze cho..cho....potem za jakis czas znow sprobowala....nic z tego......dlatego ja zaczne kupowac inne rzeczy jak dziewczyny o tym same postanowia...
barmanka79
Deus Dona Me Vi
to i ja się pochwalę ostatnimi zakupami za pól ceny ;-)
a talerzyka i miseczki nie mogłam się oprzeć wiem że jest za wcześnie na takie rzeczy, no ale same powiedzcie - czyż one nie są extra? zapakuje i schowam, będzie na potem
a talerzyka i miseczki nie mogłam się oprzeć wiem że jest za wcześnie na takie rzeczy, no ale same powiedzcie - czyż one nie są extra? zapakuje i schowam, będzie na potem
Załączniki
-
IMG_3152.jpg28,2 KB · Wyświetleń: 38
-
IMG_3153.jpg23,5 KB · Wyświetleń: 32
-
IMG_3154.jpg31 KB · Wyświetleń: 30
-
IMG_3151.jpg26,5 KB · Wyświetleń: 29
-
IMG_3155.jpg24,4 KB · Wyświetleń: 33
-
IMG_3146.jpg18,4 KB · Wyświetleń: 36
-
IMG_3144.jpg18,4 KB · Wyświetleń: 40
-
IMG_3149.jpg11,8 KB · Wyświetleń: 40
-
IMG_3150.jpg15,2 KB · Wyświetleń: 35
reklama
barmanka swietne te rzeczy a miseczka super tez bym sie nie oparla. Ja mase ciuszkow dostalam od siostry meza az czasem zaluje ze nie moge poszalec na zakupach ;-) jak na razie musi mi starczyc ogladanie tego co Wy kupilyscie a to tez frajda :-)
Podziel się: