reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
JOLA tez sie nad tym zastanawialam bo kupilam jej wczesniej buciki z h&m i je sciagala wierzgajac nozkami, ale poki co te sie sprawuja niezle ( a sa nawet roszke przyduze) :-) Twoje ciuszki tez bomba :-) zwlaszcza czerwona sukienusia :-)
OSTRASZKA szkoda ze za duzy bo w przyszlym roku juz go nie ubierze, ale moze na nastepne bobo bedzie :-)

A oto moje zdobycz...wszystkie rzeczy zakupione za polowe ceny.....jak dla mnie to rewelka bo za cenej jednej sztuki mam dwie....:tak::tak::tak:

A na foteczce moja piekna modelka,.....:-D:-D

Załączniki

• DSC01902.jpg
    DSC01902.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC01903.jpg
    DSC01903.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC01904.jpg
    DSC01904.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC01905.jpg
    DSC01905.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01907.jpg
    DSC01907.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01906.jpg
    DSC01906.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01908.jpg
    DSC01908.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01909.jpg
    DSC01909.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC01910.jpg
    DSC01910.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC01912.jpg
    DSC01912.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 38
kornasia, świetny kombinezon

jola, biedactwo ty moje - pewnie do Next masz daleko co? mówisz że dopiero w styczniu? :wściekła/y::wściekła/y: cholercia a myślałam że zdąże jeszcze kupić coś fajnego na święta:wściekła/y::wściekła/y: czasem zajrze do Next, ciuszki - wymiękam, ale szkoda mi kasy na takie nie z przeceny :sorry:
śliczne ciuszki kupujesz, jedno ładniejsze od drugiego - nawet trudno mi powiedzieć które jest NAJ :cool2: a powiedz mi - ty zawsze kupujesz wszystkiego po 2 sztuki? no wiesz, żeby dziewczynki tak samo ubrać? czy każda dostaje swój zestaw ciuszków? ;-)

kornasia, świetny kombinezon

jola, biedactwo ty moje - pewnie do Next masz daleko co? mówisz że dopiero w styczniu? :wściekła/y::wściekła/y: cholercia a myślałam że zdąże jeszcze kupić coś fajnego na święta:wściekła/y::wściekła/y: czasem zajrze do Next, ciuszki - wymiękam, ale szkoda mi kasy na takie nie z przeceny :sorry:
śliczne ciuszki kupujesz, jedno ładniejsze od drugiego - nawet trudno mi powiedzieć które jest NAJ :cool2: a powiedz mi - ty zawsze kupujesz wszystkiego po 2 sztuki? no wiesz, żeby dziewczynki tak samo ubrać? czy każda dostaje swój zestaw ciuszków? ;-)

Barmanko...do next mam blisko...coprawda nie jest on w moim miescie ale do tego co jezdzimy na wieksze zakupki jedzie sie 10 min pociagiem.....tylko ze tam ten sklep nie jest taki olbrzymi jak w Leicaster....tam juz jedziemy 40min...tam jest wszystko co na stronach internetowych....suuuper....jak bylismy ostatnio to myslalam ze oszaleje.....cuuuuuudnosci....
No a ze ja kupuje zaaaawsze po dwie takie same rzeczy to wiesz...next bez promocji...no nie jest az tak drogi no ale ja zawsze szukam przecen....te ostatnie rzczy zakupilam a Mamas&Papas....maja teraz przeceny...

Jesli chodzi o ubieranie to juz postanowilam o taki samym ubieraniu jak dziewczyny jeszcze w brzuchu byly.....mojej mamy znajoma ma blizniaczki i jak mialy tak ze dwa latka chciala je zaczac ubierac inaczej....byl taki ryk ze cho..cho....potem za jakis czas znow sprobowala....nic z tego......dlatego ja zaczne kupowac inne rzeczy jak dziewczyny o tym same postanowia...:tak::tak:

to i ja się pochwalę ostatnimi zakupami za pól ceny ;-)
a talerzyka i miseczki nie mogłam się oprzeć :sorry::zawstydzona/y: wiem że jest za wcześnie na takie rzeczy, no ale same powiedzcie - czyż one nie są extra? zapakuje i schowam, będzie na potem :cool2:

Załączniki

• IMG_3152.jpg
    IMG_3152.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_3153.jpg
    IMG_3153.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3154.jpg
    IMG_3154.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_3151.jpg
    IMG_3151.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_3155.jpg
    IMG_3155.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_3146.jpg
    IMG_3146.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_3144.jpg
    IMG_3144.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_3149.jpg
    IMG_3149.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_3150.jpg
    IMG_3150.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 35
reklama
barmanka swietne te rzeczy a miseczka super tez bym sie nie oparla. Ja mase ciuszkow dostalam od siostry meza az czasem zaluje ze nie moge poszalec na zakupach ;-) jak na razie musi mi starczyc ogladanie tego co Wy kupilyscie a to tez frajda :-)

Do góry