reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
mamamatysia, piekne rzeczy :tak: a z ciebie to musi być super laseczka ;-) bo te rzeczy wyglądają mi na takie "do ciała" :tak:

m&m, buciki rewelka :rofl2:
ooo i to w moim ulubionych sklepie kupiłaś :sorry:
och chyba się tam przejdę ;-)
a powiedzcie mi m&m, jola - kiedy będzie następna wyprzedaż w Next?? będzie jeszcze jakaś przed świętami? czy dopiero w styczniu ta wielgaśna taka?

Monisiu-Ja kupuję i w sklepach i na allegro.Na aukcjach można kupić fajowe rzeczy po śmiesznych czasem cenach np:

1317 Biala bluzka zabot koronka Japan Style r.M

704 Czarna Marynarka żakiet Japan Style Roz. M
792 Szara sukienka mini apaszka Japan Style 2009

super są te rzeczy!! Powiedz mi czy zamawiałaś już od nich jakieś ciuszki??? Czy bez problemu doszły do Ciebie...no bo bądź co bądź to długą drogę pokonują:-) a naprawdę jestem zainteresowana kupnem:tak:

no to sie poprawiam :-) wysylam sukienke Disney i kombinezon, a kostium kompielowy pozniej jak dojdzie :-)

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 002.jpg
    002.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Kornasia...buciki z next...super ...sama o nich myslalam.....a powiedz mi - nie spadaja z nozki...tzn czy ten rzep dobrze trzyma.....
sukienusia piekna....kombinezon tez :tak::tak:

Barmanko...kurcze...dokladnie nie pamietam....ale chyba wlasnie w styczniu jest ta ogromna wyprzedaz....ale powiem Ci ze ja jak byla ta wiosenna...to i tak nic nie kupilam....
Cala noc niespokojnie spalam ...nastawilam sobie budzik na 7.50 rano bo o 8.00 miala sie zaczac internetowa....a jak sie logowalam za piec 8 to bylam 130 w kolejce do przekierowania na strone next....dodam ze logowac sie mozna bylo wlasnie od za pic.....ale sie wkurzylam....pozniej jak ogladalam jakie byly przeceny to myslalam ze pojde i sobie glowka w sciane walne..:sorry::sorry:.

A to moje zakupki....

Załączniki

• DSC01885.jpg
    DSC01885.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC01883.jpg
    DSC01883.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01888.jpg
    DSC01888.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01887.jpg