reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

superowy plaszczyk! Normlanie sama chcialam podobny dla siebie, co nie znaczy, ze twoj jest babski! Nie, nie! Ja poprostu mam taki zboczony gust ;-) Tez chcialam jakies Jeansy dla Julci ale nie bylo nic ciekawego. Moze jeszcze cos upoluje.
Wczoraj widzialam dresik na "szperach" za 20zl. ale zastanawialam sie, zastanawialam i w koncu go zostawilam :-D

widzisz kochana, ja ten płaszczyk dostałam po córci koleżanki - która go też od kogoś dostała, no i koleżanka stwierdziła że ten płaszczyk ma prosty krój i dla dziewczynki on się nie nadaje tylko dla chłopca, a wiadomo że na metkach nie pisze dla kogo to ;-) a ja wzięłam ten płaszczyk od niej bo ja taka chomikara jestem troszkę:sorry:

właśnie wróciłam z miasta. też byłam na "szperach", wynalazłam kilka fajnych rzeczy, ale 3-6 miesiące :sorry: no nic - sfotografuje, wypiore, wyprasuje i schowam - będzie na potem :-)

Słonko - tutaj na "ciuchach" jest tyle babskich jeansów że szok :szok: wsiadaj w samolot i przylatuj, po oprowadzam cię :tak:
a swoją drogą to myślę że dobrze że nie kupiłaś tego dresiku za 20zł, bo jakoś mi się widzi że on dużo kaski kosztował :baffled:

reklama
widzisz kochana, ja ten płaszczyk dostałam po córci koleżanki - która go też od kogoś dostała, no i koleżanka stwierdziła że ten płaszczyk ma prosty krój i dla dziewczynki on się nie nadaje tylko dla chłopca, a wiadomo że na metkach nie pisze dla kogo to ;-) a ja wzięłam ten płaszczyk od niej bo ja taka chomikara jestem troszkę:sorry:

właśnie wróciłam z miasta. też byłam na "szperach", wynalazłam kilka fajnych rzeczy, ale 3-6 miesiące :sorry: no nic - sfotografuje, wypiore, wyprasuje i schowam - będzie na potem :-)

Słonko - tutaj na "ciuchach" jest tyle babskich jeansów że szok :szok: wsiadaj w samolot i przylatuj, po oprowadzam cię :tak:
a swoją drogą to myślę że dobrze że nie kupiłaś tego dresiku za 20zł, bo jakoś mi się widzi że on dużo kaski kosztował :baffled:

Jakbym sie uparla to i u mnie bym cos znalazla, ale sa trzy takie sklepy "tex land" gdzie rzeczy z wieszaka (czyli raczej lepsze) sa w takich cenach, ze hoho! W jednym z nich to babeczka daje takie ceny, ze ja wogole u niej z wieszaka nie kupuje. Ogolnie zadne spodeneczki mnie nie olsnily :eek:
No i tez wlasnie z tym dresikiem tak uwazalam. Niby nie jest duzo, ale za taki malenki i na ciuchach..... Moze jeszcze sie odzyluje, a moze sie trafi cos ladniejszego ;-):-)

A oto efekt mojego wyjscia na "szpery" dzisiaj... Dobrze, ze wzielam mniej pieniadzy. Dodam, ze kupilam tez podklady poporodowe i te duze na lozko z Seni, wiec nie tylko glupotki mi w glowie :tak::laugh2:

barmanka znalazlam jedne jeansy dziewczece i jedne takie sztruksy troche chlopiece, ale nie ma aut, samolotow, wiec przy ladnej bluzeczce beda dziewczece ;-):-)

Zaraz wyjde z siebie! Nie moge dwoch zdjec wgrac, wiec to bedzie narazie cz.I a potem moze uda sie cos dorzucic i bedzie druga.

Załączniki

• SDC12892.jpg
    SDC12892.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 60
  • SDC12894.jpg
    SDC12894.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 54
  • SDC12901.jpg
    SDC12901.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 48
Hiehie.... Jak ktos glupi to az milo... Zapomnialam roz. zdjec zmienic :-) GUPEK!

Kombinezon jeansowy bedzie przerabiany, bo guziki jakies strasznie wiesniackie sa i zastanawiam sie nas odpruciem futerka. Chociaz nizby Mini na nim tez ma futerko i niby jest to takie fiu fiu "paniusiowe". Tylko by zlotych pantofelkow brakowalo, ktore widzialam dzis, ale Pani za nie chciala 20zl. wiec zrezygnowalam.
Wiec to cz.II

Załączniki

• SDC12897.jpg
    SDC12897.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 57
  • SDC12899.jpg
    SDC12899.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 61
slonkoonline
nie dziwie sie ze nie moglas sie oprzec otulaczowi bo jest sliczniutki a ten kombinezon bajerancki....zostaw to futerko bedzie mala sie lansowac;-)
spodenki te rozowe mam podobne dla malej fajnie:tak::-D
pozdrawiam

reklama
Słonko bardzo fajne ubranka :tak:
ten dżinsowy kombinezon ma swój urok ;-) guziczków bym nie odpruwała jeśli chcesz zostawić kołnierz - myślę że razem dobrze się komponują :tak:

kochana ja mam sporo spodenek jeansowych czy sztruksowych, albo ogrodniczków jeansowych które by spokojnie pasowały również na dziewczynkę (właśnie z powodu braku typowo chłopięcych aplikacji), więc mam nadzieję że jeszcze jakby co to te moje obecne ciuszki spokojnie wykorzystam przy drugim dzieciątku :-D

Do góry