barmanka79
Deus Dona Me Vi
superowy plaszczyk! Normlanie sama chcialam podobny dla siebie, co nie znaczy, ze twoj jest babski! Nie, nie! Ja poprostu mam taki zboczony gust ;-) Tez chcialam jakies Jeansy dla Julci ale nie bylo nic ciekawego. Moze jeszcze cos upoluje.
Wczoraj widzialam dresik na "szperach" za 20zl. ale zastanawialam sie, zastanawialam i w koncu go zostawilam
widzisz kochana, ja ten płaszczyk dostałam po córci koleżanki - która go też od kogoś dostała, no i koleżanka stwierdziła że ten płaszczyk ma prosty krój i dla dziewczynki on się nie nadaje tylko dla chłopca, a wiadomo że na metkach nie pisze dla kogo to ;-) a ja wzięłam ten płaszczyk od niej bo ja taka chomikara jestem troszkę
właśnie wróciłam z miasta. też byłam na "szperach", wynalazłam kilka fajnych rzeczy, ale 3-6 miesiące no nic - sfotografuje, wypiore, wyprasuje i schowam - będzie na potem :-)
Słonko - tutaj na "ciuchach" jest tyle babskich jeansów że szok wsiadaj w samolot i przylatuj, po oprowadzam cię
a swoją drogą to myślę że dobrze że nie kupiłaś tego dresiku za 20zł, bo jakoś mi się widzi że on dużo kaski kosztował