reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

My teraz 2.01 jedziemy do Aten bo przyjezdza moja mamcia, musimy ja odebrac z lotniska:-Di wtedy kupimy wozek i lozeczko w Atenach, nie wiem jak bedzie z lozeczkiem i mebelkami ale wozek na 100% chcemy kupic. Beda promocje i bedzie tanszy niz tutaj gdzie mieszkamy:-Dja chce ten Chicco 3 for me kolor czerowny 3 w 1:happy:My tez nie bedziemy mogli kupic wszystko na raz wiec musimy powoli zaczac kompeltowac rzeczy, na szczescie wiemy ze bedzie dziewczynka:tak::-DMamy tez urzadzanie nowego mieszkanie wiec latanie tez za innymi rzeczami poczynajac od kontakow konczac na meblach...juz nam klada podloge i okna juz beda pod koniec nastpenego tygodnia:-Dduzzooo pracy:wściekła/y: my mamy jeszcze pietrowe mieszkanie wiec dochodza schody itp.:baffled:Przynajmniej czas bedzie szybko lecial..i Mania przyjdzie na nowe:-DOstatnio kupilam sliczna sukienke w Benettonie (na 9miesiecy)nie moglam sie powstrzymac wkleje pozniej zdjecie jej i co mam.buzkii i pozdowionka mamusie:-D

reklama
to nie zakup tylko prezent od mikołaja ale są ;-)
SL270468.JPG

hej
Na gwiazdke dostalam wiele ply z kolysankami i muzyka relaksacyjna dla mamusi...bardzo fajne chyba steczkowska maluszek lubi wyraznie bo tak kopie gdy ja slyszy...a ja przysypiam jest to specyficzna muzyka...rzeczywiscie dzialajaca usypaiajco nawet na rodzicow!!
:);-)

kasica212- ale słodkie papucie :)
krystyna 30- kochana a co to za płytki?? jak są warte to i może ja się skuszę na zakup, bo mam problemy z zaśnięciem :)

Hej mamusie,
Wklejam zdjecia rzeczy co ja skompletowalam do tej pory dla naszej malej ksiezniczki:-D Bardzo mi sie podobaja rzeczy z postaciami z Disneya, czekam az beda mieli z krotkim rekawkiem wiecej:-DJak sie dowiedzielismy ze bedzie dziewczynka to od razu kupialam jej ta szaro - rozowa sukienke w Benettonie, nie moglam sie powstrzymac:-Dwariatka:rofl2:

Załączniki

• IMG_2867_1.jpg
    IMG_2867_1.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_2868_1.jpg
    IMG_2868_1.jpg
    75 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_2869_1.jpg
    IMG_2869_1.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_2870_1.jpg
    IMG_2870_1.jpg
    97 KB · Wyświetleń: 63
kokoszka- no swietne...swietne... sukieneczka slodziusia...

A to paputki od mikolaja dla mojej gwiazdeczki!!!:-)

Załączniki

• swieta Nikki 019.JPG
    swieta Nikki 019.JPG
    76,9 KB · Wyświetleń: 65
kokoszka-ale słodkości , faktycznie te z disneya są przesliczne a ja nie mam nic :-(
paula7- ale fajniusie paputeczki

reklama
Ankzoc jeszcze bedzie czas na kupowanie po Nowym Roku kazda z nas zaszaleje z zakupami dla malenstw:-D ja poluje na te z Disneya..hehe

Do góry