reklama
anecik
Majowe mamy'09
hej
a jak tak nietypowo polecam coś dla nas po porodzie...
*** PODKŁADY POPORODOWE BELLA (op.10 szt.) *** (511567086) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a dla maluszków coś w tym stylu:
Śliczne OKRYCIE kąpielowe RĘCZNIK z kapturkiem (513070493) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a jak tak nietypowo polecam coś dla nas po porodzie...
*** PODKŁADY POPORODOWE BELLA (op.10 szt.) *** (511567086) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a dla maluszków coś w tym stylu:
Śliczne OKRYCIE kąpielowe RĘCZNIK z kapturkiem (513070493) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tsarina
MamaPower!
Dziś postanowiłam przeglądnąć allegro i napaśc wszystkie moje młode koleżanki i ciotki, których pociechy nie przekroczyły 3 roku życia, czyli całe 5 os. To moje postanowienie noworoczne. Wózek, łożeczko i fotel dla mamusi (czyli dla mnie) zamówiłam już dziś. Żeby nie było, że nic nie kupiłam w starym roku, tylko wszystko w nowym. Już wiemy, że naszą pierwszą pociechą będzie córeczka. Kupiłam już kaftanik i spodenki, z Misiem Tulisiem. Ciuszki dostanę od wyżej wymienionej gromadki szczęśliwych matek (tylko nie wiem, czy to ze szczęścia, że nieużywane ciuszki przestaną im zalegać, czy dlatego, że poprostu są szczęsliwe:-)). I nie mogę się doczekać, kiedy już skończe urządzać wszystko na przybycie Izy.
marychna21
Fanka BB :)
Przepiękne te ciuszki. Ja nic nie kupuję bo wszystko dostanę od siostry po jej Karolku który ma 5 miesiecy. Chociaż myślę, że się jednak nie powstrzymam i kupię kilka rzeczy bo nie chce mieć wszystkiego po kimś. W końcu maleństwo zasługuję na coś tylko i wyłacznie swojego i nowego, a sklepy kuszą...
M
maja33
Gość
kokoszka- przecudne te ubranka i sukienusia ja mam tyle ciuszkow dla dziewczynki ze czasem mysle och zeby byla dziewczynka bo przeciez po jednym dziecku to wszystko jak nowe :-), ale dla chlopca tez sa cudenka:-), a sukienusia boska
kasica,paula-jakie slodkosci te buciczki fajny mikolaj pomyslal o maluszkach tez:-)
a ja pozwolilam sie poniesc fali wyprzedazowej![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
kupilam SOBIE spodnie superanckie z 5f przecenione z 20f i trzy fajne bluzki kazda po 3f w H&M normalnie poszaleli z tymi cenami az nie moglam sie oprzec, nie znam pluci malenstwa wiec nic nie kupowalam dla noworodka ale za to kupilam starszej coreczce w mothercare super spodniei szlafrok po prostu boskie
, a dla malenstwa kolderke wem ze za wczesnie ale jak przecena byla z 40f na 7f to nie moglam przejsc obojetnie
, teraz tylko do ikei :-)
takze po zakupach bylam bardzo pozytywnie nastawiona i udany byl bardzo sywester:-)
kasica,paula-jakie slodkosci te buciczki fajny mikolaj pomyslal o maluszkach tez:-)
a ja pozwolilam sie poniesc fali wyprzedazowej
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
kupilam SOBIE spodnie superanckie z 5f przecenione z 20f i trzy fajne bluzki kazda po 3f w H&M normalnie poszaleli z tymi cenami az nie moglam sie oprzec, nie znam pluci malenstwa wiec nic nie kupowalam dla noworodka ale za to kupilam starszej coreczce w mothercare super spodniei szlafrok po prostu boskie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
takze po zakupach bylam bardzo pozytywnie nastawiona i udany byl bardzo sywester:-)
.Aneta.
Fanka BB :)
Dla siebie kupiłam spodnie ciążowe i kilka tunik.
A dla maleństwa mam już trochę ciuszków.
Poza tym kupiłam już butelkę i smoczek, troszkę za wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymać ;-)
Zobacz załącznik 107020 Zobacz załącznik 107021 Zobacz załącznik 107022
A dla maleństwa mam już trochę ciuszków.
Poza tym kupiłam już butelkę i smoczek, troszkę za wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymać ;-)
Zobacz załącznik 107020 Zobacz załącznik 107021 Zobacz załącznik 107022
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: