reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
My na razie nie zaopatrujemy sie w nic, mamy wszystko po malym. Maz juz jakis czas temu przyniosl z piwnicy wszystkie ciuszki i bede w swoim czasie przebierac,co sie jeszcze przyda a co juz nie.

Ostatnia edycja:
Dziś postanowiłam przeglądnąć allegro i napaśc wszystkie moje młode koleżanki i ciotki, których pociechy nie przekroczyły 3 roku życia, czyli całe 5 os. To moje postanowienie noworoczne. Wózek, łożeczko i fotel dla mamusi (czyli dla mnie) zamówiłam już dziś. Żeby nie było, że nic nie kupiłam w starym roku, tylko wszystko w nowym. Już wiemy, że naszą pierwszą pociechą będzie córeczka. Kupiłam już kaftanik i spodenki, z Misiem Tulisiem. Ciuszki dostanę od wyżej wymienionej gromadki szczęśliwych matek (tylko nie wiem, czy to ze szczęścia, że nieużywane ciuszki przestaną im zalegać, czy dlatego, że poprostu są szczęsliwe:-)). I nie mogę się doczekać, kiedy już skończe urządzać wszystko na przybycie Izy.

Przepiękne te ciuszki. Ja nic nie kupuję bo wszystko dostanę od siostry po jej Karolku który ma 5 miesiecy. Chociaż myślę, że się jednak nie powstrzymam i kupię kilka rzeczy bo nie chce mieć wszystkiego po kimś. W końcu maleństwo zasługuję na coś tylko i wyłacznie swojego i nowego, a sklepy kuszą...

kokoszka- przecudne te ubranka i sukienusia ja mam tyle ciuszkow dla dziewczynki ze czasem mysle och zeby byla dziewczynka bo przeciez po jednym dziecku to wszystko jak nowe :-), ale dla chlopca tez sa cudenka:-), a sukienusia boska
kasica,paula-jakie slodkosci te buciczki fajny mikolaj pomyslal o maluszkach tez:-)

a ja pozwolilam sie poniesc fali wyprzedazowej:-D

kupilam SOBIE spodnie superanckie z 5f przecenione z 20f i trzy fajne bluzki kazda po 3f w H&M normalnie poszaleli z tymi cenami az nie moglam sie oprzec, nie znam pluci malenstwa wiec nic nie kupowalam dla noworodka ale za to kupilam starszej coreczce w mothercare super spodniei szlafrok po prostu boskie:-D, a dla malenstwa kolderke wem ze za wczesnie ale jak przecena byla z 40f na 7f to nie moglam przejsc obojetnie:-D, teraz tylko do ikei :-)

takze po zakupach bylam bardzo pozytywnie nastawiona i udany byl bardzo sywester:-)

reklama
Anetka, super ciuszki.
Ja takze dorzucam to co mala dostala pod choinke.

Załączniki

• 301220081285.jpg
    301220081285.jpg
    533,5 KB · Wyświetleń: 53
  • 301220081290.jpg
    301220081290.jpg
    608,1 KB · Wyświetleń: 50
  • 301220081291.jpg
    301220081291.jpg
    553,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 301220081292.jpg
    301220081292.jpg