reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

pochwalę Wam się co udało mi się "wyszperać" w swoim zaprzyjaźnionym ciuchlandzie. Za wszystko zapłaciłam 60 zł. :-D
Fakt - w większości są to już ciuszki na większą Niunię - ale były takie słodkie, no i kaska nie duża, więc.. :happy2:

Załączniki

• DSC00263.jpg
    DSC00263.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00264.jpg
    DSC00264.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00265.jpg
    DSC00265.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00266.jpg
    DSC00266.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00267.jpg
    DSC00267.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00268.jpg
    DSC00268.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00269.jpg
    DSC00269.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00271.jpg
    DSC00271.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00272.jpg
    DSC00272.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Aga_k_m upolowałaś superaśne ciuszki :tak: podobają mi się wszystkie spódniczki, są extra :-) a z tych mniejszych to ten biały sweterek mnie urzekł ;-)
ja też jak spotkam w ciucholandzie jakieś większe ciuszki to kupuje. a potem chowam przed mężem bo wiem co zaraz powie ;-) ("na takie zakupy masz jeszcze duuuużo czasu"). ale po kilku dniach i tak wyciągam z szafy by mu się pochwalić :sorry2: i tłumaczę się jak głupi osiołek "że taka okazja i wogóle" :-D

superaśne ciuszki...nie przejmuj sie ja też w ciucholandach zawsze upoluję coś więksego ,ale pocieszenie jest takie ,że później nie będziemy musiały kupować tyle :p
My po weekendzie jedziemy do mojej mamy i zawieziemy cały karton za dużych rzeczy dla naszego synka , nie mamy gdzie trzymac ;)

barmanko - nasi mężowie wobec tego mają wspólny język, hehe. Mój np. uważa, że skoro teraz takie rzeczy znalazłam to i później znajdę.. Po cholerę znowu wydaję kasę, hihi... Ale w tej spódniczce z różową wstążeczką poprostu się zakochał, no i podoba mu się też ta spódniczka z 2 fotki;-):-D

confi - ja obecnie mieszkam z Rodzicami (póki nie dokończymy naszej chatki, a z tym to jeszcze nam daleko..). Dom moich rodziców ma prawie 200 m2 użytkowych (ja zajmuję jakieś 45 - 50m2), więc miejsce zawsze się znajdzie - choćby i na strychu :-D

A w ogóle to powinnam Wam się pochwalić moim domkiem, który jest już w stanie surowym zamkniętym - wrzucę fotki później do swojego profilu, a póki co wstawiam Wam linka jak powinien wyglądać po całkowitym wykończeniu :) Może kiedyś zrobimy sobie "majową parapetówę" z naszymi pociechami :-D?

Bilbo. Projekty domów Horyzont. (mój domek to wersja BILBO2 w odbiciu lustrzanym)

Confi, wózeczki, które mi polecasz nie są na moja kieszeń... Mam w tej chwili 1000zł jeszcze na wyprawkę (bo z wypłaty to juz trzeba bedzie opłacić nowe mieszkanko) i T kazał mi oprócz podstawowych zakupów dla Maluszka i mnie, odłożyć z tego na wózek:eek: Więc biorę pod uwagę te, które widziałaś... Bo wątpie bym znalazła w necie jakieś w cenie do 400zł... A po sklepach w Łodzi nie dam rady chodzic sama:eek:

Barmanko, mi tez bardziej sie ten drugi podoba, mimo iż jest drozszy o te 50zł... I chyba, jak nie znajdę nic równie ładnego i w przystepnej cenie, kupie go:tak: Mam nadzieję, ze T nie poskąpi z oszczędności i chociaż tą stówkę, jakby mi brakło, dołozy:confused:

Aga_k_m... śliczne te ciuszki:-D

imagination - fajny ten wózeczek :) ale jeżeli bardziej Ci się podoba ten zielony, to może warto dopłacić te 50 zł?
A mogłabyś coś więcej napisać na temat tego wózka?
Ja w sumie nastawiłam się już na wózeczek Leviroo, ale nie miałam okazji przetestować go na żywo:dry: więc mogę jeszcze zmienić decyzję...
WYPRZEDAŻ- POLSKIE , SOLIDNE, NOWE WÓZKI! TANIO (571766242) - Aukcje internetowe Allegro to ten wózeczek, tam wszystko jest opisane co i jak:tak:

dzięki imagination :))))

mnie też przeraża kasa jaka jest wydawana...
już dużo nie zostało do zakupienia - praktycznie, to właśnie wózek (ale ja mam go sobie poprostu wybrać - bo kupują go teściowie), pare rzeczy do szpitala dla mnie i Małej, no i pościel do łóżeczka.

imagination - fajny ten wózeczek :) ale jeżeli bardziej Ci się podoba ten zielony, to może warto dopłacić te 50 zł?
A mogłabyś coś więcej napisać na temat tego wózka?
Ja w sumie nastawiłam się już na wózeczek Leviroo, ale nie miałam okazji przetestować go na żywo:dry: więc mogę jeszcze zmienić decyzję...
Nie ma za co... Mi zostało poza wózkiem jeszcze sporawo rzeczy... Materacyk do łóżeczka, pościel, przeiwjak i kosmetyki dla mnie i maluszka... Sporawo jeszcze tego i watpie bym z wozkiem zmiescila sie w 100zl :-(

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry