reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Znacie się na kołach? Te są pompowane, czy jakie, bo nie znam się, a nie napisali...:confused:
l
napisali kochana...te na tej aukcji sa piankowe a na innej można dostac pompowane w cenie 419 za wózek.

jeśłi chodzi o to co polecałam to nie miałam pojęcia jaki masz budżet na wózek a teraz wiem i powiem Ci ze dla wytrawnego szperacza jak ja nie jest to wcale tak mało ;)
a Ty chcesz koniecznie nowy wózek czy może być używany? Bo powiem cI ze ja bym się rozejrzała za używanymi, ja sama mam używany bo takiego nowego nigdy nie dałabym rady kupic ;)

ja coś Ci wyszperam...uwielbiam szperac :D

reklama
A mnie się najbardziej podobały 3 ostatnie z tego pierwszego postu. Chociaż z drugiego też fajne. Ale ja oglądałam tylko obrazki. Nie czytałam danych techniczych. Ale fajne wózeczki.

rzeczywiście imagination - fajny, lekki i funkcjonalny :)) no i jaka kaska zostaje w kieszeni:-D
oby tylko szczęśliwie posłużył :happy2:

reklama
Jeszcze sama szukałam wózeczków i tylko używanych... No i znalazłam chyba idealny... Straaaaasznie mi się podoba i chyba się skuszę na ten:
_____ IMPLAST__ DRIVER 4XL__ na każdy teren (589155994) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie jeszcze ten wchodzi w gre (jest tańszy, ale wizualnie mniej mi się podoba):
Wózek - gondola, spacerówka, nosidełko tanio!! (595667003) - Aukcje internetowe Allegro
Z tych, co podała mi Confi, sporo było z odbiorem osobistym, a ja nie mam takowej możliwości:nerd:

Do góry