reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Jeszcze sama szukałam wózeczków i tylko używanych... No i znalazłam chyba idealny... Straaaaasznie mi się podoba i chyba się skuszę na ten:
_____ IMPLAST__ DRIVER 4XL__ na każdy teren (589155994) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie jeszcze ten wchodzi w gre (jest tańszy, ale wizualnie mniej mi się podoba):
Wózek - gondola, spacerówka, nosidełko tanio!! (595667003) - Aukcje internetowe Allegro
Z tych, co podała mi Confi, sporo było z odbiorem osobistym, a ja nie mam takowej możliwości:nerd:

kochana pierwszy jest tylko z odbiorem osobistym ,ale jakby sprzedawca zgodził się wysłac to go bierz. Wózki Implasta są fajne :)

a jeśli chodzi o te co Ci znalazłam ja bym wzięła tego Roana ....raz że jest z świetnym stanie a dwa ten wzorek jak najbardziej się nadaje ...moim zdaniem okazja.

reklama
My kupilismy fotelik Maxi Cosi Cabrio kolejny zakupc z glowy:-)
na ten tydz mamy zaplanowany zakup lozeczka zob czy uda Nam sie kupic:happy2:

Załączniki

• fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 53
Imagination ,że tak zapytam...nie wybierzesz żadnego z wózków czy z tych ostatnich?
Wiesz...moim zdaniem z tej całej oferty i przy ograniczonym budzecie Roan jest najlepszym wyborem , którego sama bym dokonała .Wolałabym ten wózek od tych wszystkich tak samo wyglądających jak ten
Wózek - gondola, spacerówka, nosidełko tanio!! (595667003) - Aukcje internetowe Allegro

blondynkapoznan ja kupiłam swój razem z wózkiem ,ale był on kupowany w sklepie w Warszawie bo mamy paragon i gwarancję na niego

blondynkapoznan- fajny fotelik ja tez mialam kupiony razem z wozkiem.. no ale dupa musze kupic teraz nowy i chce czerwony....

reklama
Do góry