a ja nareszcie otrzymałam wiadomość w sprawie łóżeczka, które zakupiłam 17 dni temu (miało dojść w ciągu 5 dni roboczych) - przesyłka została nadana!!! Otrzymałam nr listu przewozowego, więc pewnie w ciągu max. 2 dni łóżeczko: Softbe - artykuły dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, będzie w domku ))
reklama
imagination - fajny ten wózeczek ale jeżeli bardziej Ci się podoba ten zielony, to może warto dopłacić te 50 zł?
A mogłabyś coś więcej napisać na temat tego wózka?
Ja w sumie nastawiłam się już na wózeczek Leviroo, ale nie miałam okazji przetestować go na żywo więc mogę jeszcze zmienić decyzję...
A mogłabyś coś więcej napisać na temat tego wózka?
Ja w sumie nastawiłam się już na wózeczek Leviroo, ale nie miałam okazji przetestować go na żywo więc mogę jeszcze zmienić decyzję...
imagination- tak to fakt wozeczek do tanich nie nalezy, a jeszcze teraz prze kurs euro kosztuje 2700 , my zdazylismy zamowic jeszcze przed podwyzka dlatego tak szybko kupilismy.
czesto widuje reklamy tych wozeczków Produkcja Wózków Dziecięcych ..:: BEBETTO ::.. wózki dziecięce głębokie spacerowe oferujemy szeroką game wózków dla dzieci wózki produkujemy w bogatej kolorystyce nasze wózki posiadają atesty bezpieczeństwa, fajnie sie prezentuja Vulcani i Murano , explorer. tu masz ceny wozków BEBETTO, Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce lub na allegro Wyniki wyszukiwania - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czesto widuje reklamy tych wozeczków Produkcja Wózków Dziecięcych ..:: BEBETTO ::.. wózki dziecięce głębokie spacerowe oferujemy szeroką game wózków dla dzieci wózki produkujemy w bogatej kolorystyce nasze wózki posiadają atesty bezpieczeństwa, fajnie sie prezentuja Vulcani i Murano , explorer. tu masz ceny wozków BEBETTO, Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce lub na allegro Wyniki wyszukiwania - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
M
Marzena80
Gość
Oglądałam kiedyś na żywo w sklepie te wózki z Bebetto. I muszę przyznać, że mi się pdobały. Tylko, że ja wtedy byłam najbardziej zainteresowana tym modelem Vulcano, bo widziałam reklame w gazecie, ale wtedy okazało się, że on miał być w sprzedaży dopiero od końca lutego. Murano był bardzo fajny, ale nie miał przednich kół skrętnych i u mnie z tego względu odpadł. Ale ten Vulcano z tego co widziałam wówczas w gazecie prezentował się niczego sobie. Pan w sklepie powiedział nam wtedy, że będzie kosztował ok.1200, więc te ceny tu są dość konkurencyjne.
mamamatysia
Fanka BB :)
Aga k m cudne to łóżeczko.Kurcze,że też wcześniej na nie nie wpadłam. Zadeklarowałam mężowi, że odnowię łóżeczko po starszaku i teraz żałuję bo mogłam mieć takie dwu funkcyjne cudeńko:-(
barmanka79
Deus Dona Me Vi
mamamatysia - z pościeli Feretti na pewno będziesz zadowolona my dla Marcelka kupiliśmy Jungle, plus do tego jeszcze inną tańszą na zmianę. ta pierwsza pościel myślę że cenowo nie jest tak źle wziąwszy pod uwagę ile części ma w sobie. tylko że jak dla mnie baldachim jest zupełnie niepotrzebną ozdobą i zamiast tego wybrałabym komplet np z rożkiem albo śpiworkiem (o ile takie są) ;-).
a powiedz mi to łóżeczko turystyczne będziesz używało jako to główne łóżeczko , czy np na jakieś wyjazdy, odwiedziny u rodziny?
Imagination wizualnie podoba mi się ten drugi - zielony wózeczek ;-) ale wizualność to drugi aspekt sprawy najważniejsza jest funcjonalność - a tego nie wiem bo nigdy nie miałam styczności z tym wózkiem. no i widzę że confi go nie poleca...
Aga_k_m super łóżeczko sama bym się pobujała w takim ;-)
a powiedz mi to łóżeczko turystyczne będziesz używało jako to główne łóżeczko , czy np na jakieś wyjazdy, odwiedziny u rodziny?
Imagination wizualnie podoba mi się ten drugi - zielony wózeczek ;-) ale wizualność to drugi aspekt sprawy najważniejsza jest funcjonalność - a tego nie wiem bo nigdy nie miałam styczności z tym wózkiem. no i widzę że confi go nie poleca...
Aga_k_m super łóżeczko sama bym się pobujała w takim ;-)
mamamatysia
Fanka BB :)
Barmanko 79 u nas łóżeczko głównie na wyjazdy(a jeździmy dużo) i latem na tarasik żeby Fifi mógł sobie słodko drzemać na świeżym powietrzu. Baldachim do łóżeczka nam się przyda bo pełni funkcję moskitiery, sypiamy przy otartym oknie a sąsiedzi obok maja staw z rybkami więc komarów nie brakuje.Starszak całe zeszłe lato był pogryziony pomimo blokad antykomarowach.Stad decyzja o baldachimie. Z praniem tez nie ma problemu(niektórzy ględzą, że siedlisko kurzu) bo przy moich dwóch meżczyznach i tak mam góry prania więc jeden baldachim więcej nie zrobi mi różnicy;-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
no bo właśnie się zastanawiałam - jeśli kupujesz łóżeczko turystyczne , to po co komplet pościeli z ochraniaczami na szczebelki ;-) :-) ale teraz rozumiem
co do baldachimu, każdy z nas jest inny, każdy ma inne cele czy zadania do spełnienia... jeśli uważasz że taki zakup jest dla ciebie niezbędny - to spoko ja napisałam tylko że dla mnie on jest niepotrzebny
co do baldachimu, każdy z nas jest inny, każdy ma inne cele czy zadania do spełnienia... jeśli uważasz że taki zakup jest dla ciebie niezbędny - to spoko ja napisałam tylko że dla mnie on jest niepotrzebny
reklama
Co do wózka pokazanego przez Imagination, po prostu poczytałam sobie sporo opinii o tym ,ze jest wykonany niesolidnie, po krótkim czasie skrzypi i nie da się tego za bardzo zlikwidować ... według mnie wózek powinien być wybrany z rozwagą . ja zanim wybrałam to same wiecie ile się zastanawiałam a poza tym przed każdym wyborem szukałam opinii użytkowniczek. Tego baby Welta kupiłam po pierwsze dzięki znakomitym opiniom a po drugie dla wyglądu
a jeśłi chodzi o pościel to takie ochraniacze są śliczne ale ja własnie kupuje łóżeczko turystyczne i tam sie to w ogóle nie sprawdzi
a baldachim...jak dla mnie zbieracz kurzu...ładny co prawda ale na pewno nikt nie będzie codziennie prał takiego gadżetu w związku z tym sobie daruję bo wystarczającym rozsiewaczem alergenów jest mój pies...więcej mi nie trzeba . Tak w nawiasie...mój pies nadal linieje..ja zwariuję :/
a jeśłi chodzi o pościel to takie ochraniacze są śliczne ale ja własnie kupuje łóżeczko turystyczne i tam sie to w ogóle nie sprawdzi
a baldachim...jak dla mnie zbieracz kurzu...ładny co prawda ale na pewno nikt nie będzie codziennie prał takiego gadżetu w związku z tym sobie daruję bo wystarczającym rozsiewaczem alergenów jest mój pies...więcej mi nie trzeba . Tak w nawiasie...mój pies nadal linieje..ja zwariuję :/
Podziel się: