reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

aaaa dziewczyny zwariowałam :-D
właśnie kupiłam jeszcze jeden komplet pościeli , ale nie mogłam się powstrzymać ...zobaczcie jaka cudna :-p

34rf2gy.jpg

reklama
ankzoc - bardzo ładny wózeczek :tak:

confi - wszystko jest bardzo, bardzo śliczne. szczególnie łóżeczko - jak sama powiedziałaś - inne niż wszystkie - i to się liczy :-)

confi- my zafundowaliśmy Filikpowi białe mebelki:-D też sie zastanawiałalm czy oby nie za mało męskie ale co tam... ;-)Tatuś też miał w swoim pokoiku kiedyś białe mebelki i jakoś mu nie zaszkodzily :tak:

a pościel śliczna...szczególnie ta w osiołki :-D

ula_28 dzięki :D te osiołki wpadły mi w oko pierwsze . Przecudne sa :D

a białe mebelki są ekstra :) przeciez to maleńkie dziecko jest , jak będzie mężczyzną to sam sobie kupi odpowiednie ;P

Confi-pościel bajer. Łóżeczko też ekstra. My kupiliśmy Filipowi niebieską MY-SWEET-BABY pościel bald.mat hafty 5-cz.120x90 i POŚCIEL 2EL.FERETTI 20 KOLORÓW kol.2009 RABITT Blue bo łóżeczko będzie na wrzosowo-niebieskiej ścianie i musi się troszkę odbijać. A łóżeczko turystyczne mam takie:
Łóżeczko turystyczne OLA LUX Uni Baby to niebieskie.
ta pierwsza pościel cudowna, ale jak dla mnie za droga ale nad tą drugą się zastanawiałam, bo jest świetna :tak: moze kupie kiedy indziej albo jak któraś ciocia będzie chciała kupić coś Damiankowi a nie bedzie wiedziała co to jej podpowiem :-p
łóżeczko ...chyba też na takie patrzyliśmy ale woleliśmy kupić takie ze sztywnym przewijakiem, by nie trzeba było dokupować osobno... i tak jeszcze jeden do łazienki nam bedzie potrzebny

Posciel z Feretti 2 częściowa to wydatek ok 70 zł tak, że My sweet-baby 5 elementowa nawet tak drogo nie wychodzi ale biorąc pod uwagę fakt, że trzeba kupić 2-3 komplety:dry:.

Posciel z Feretti 2 częściowa to wydatek ok 70 zł tak, że My sweet-baby 5 elementowa nawet tak drogo nie wychodzi ale biorąc pod uwagę fakt, że trzeba kupić 2-3 komplety:dry:.
no więc własnie :-) ja wolałąm kupić parę kompletów tniej ...ewentualnie jak finanse kiedyś pozwolą to kupie te Feretti...warta jest swojej ceny

reklama
Ankzoc, ja właśnie taki wózek chciałam kupić, ale że jest strasznie drogi, to niestety musimy obejść się smakiem i kupujemy (na 90%) ten:
Rosse_gf_czer_pop.jpg

choć bardziej podoba mi sie ten (ale jest droższy 50zl):
11.jpg

Confi, fajne to łóżeczko;-) A posciele wręcz cudne!!! Ja pokupuję pościel jak juz będę mieć łóżeczko, bo trza dokupic materacyk..

Do góry