reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Torba to prezent od męża na poprawienie humoru. Muszę dopakować kosmetyki ale już zaczęłam zbierać sobie małe opakowania i próbki kosmetyków,których używam. Zajmują mało miejsca, a na te dwa(planowane) dni powinny wystarczyć.W razie czego jest mąż to coś tam awaryjnie dowiezie ale raczej takiej opcji nie przewiduję.;-)

reklama
A co mi tam tez się pochwale moimi zdobyczami(te największe czyli wózek i komoda to mojego męża;-))
Śliczny wózeczek, a komoda wg mnie też nie jest najlepszym wydadkiem:tak:
W ogóle dziewczyny szalejecie:-D A ja na szarym końcu za Wami... No ale jest jeszcze nieco czasu, więc nadrobię mam nadzieję;-)

ankzoc piękny jest ten wózeczek, powiem Ci ,ze mnie troche zniechęciły te maleńkie kółeczka i do tego nie pompowane...mam nadzieje ze nie będziesz miałą żadnych problemów z nimi. Stylistyka jest cudna :)
widziałam ostatnio takiego na ulicy i prezentował się świetnie :)

a mój M wczoraj zamówił łóżeczko :D
vanp3.jpg

na razie daję zdjęcie robocze jak ustawimy wszystko to pokaże jak to wygląda....
wybraliśmy to bo ma sztywny przewijak i nie trzeba już kupować go osobno...a i kolor inny niż wszystkie :D nasz syneczek będzie leżał w pomarańczy ;)

M kupił jeszcze materacyk kokos-gryka danpol i dwa komplety pościeli
2u7nngl.jpg

2prcxhf.jpg

confi- wiesz te przednie koleczka nie sa takie malutki jak to zwykle chicco robi. Ja tez mam materacyk koks- gryka :-), a posciel i lozeczko sliczne, ja sie zastanawiam czy drugiej nie domowic z tymi pieskami ale w różu :);-)

ankzoc - jak to mówią "wypasiona fura" dla Majeczki. Faktycznie wózek prezentuje się wyjątkowo, zwraca uwage.
Confi - łóżeczko super rozumiem ze składane? A możesz zdradzić ile kosztowało? też takie będę miała ze względu na częste podróże które planujemy latem.

confi- wiesz te przednie koleczka nie sa takie malutki jak to zwykle chicco robi. Ja tez mam materacyk koks- gryka :-), a posciel i lozeczko sliczne, ja sie zastanawiam czy drugiej nie domowic z tymi pieskami ale w różu :);-)
No to dobrze ze nie sa takie małe bo kiedyś widziałam taką młodą mamuśkę (z Chicco właśnie...nawet podobnym do tego ) która walczyła z zaspami śnieżnymi na naszych cudownych prawie nieodśnieżonych chodnikach. Po długiej walce zaspy wygrały 1-0 a mamuśce pomógl jakiś facet i po prostu przeniósł jej wózek trochę dalej :-D

jeszcze raz dzięki za linka do tej pościeli :-) dzieki Tobie nasz synuś będzie miał kolorowe sny ;-)

*AgA* łóżeczko kosztowało 300 złotych i owszem jest składane :)
My wybraliśmy właśnie takie bo według nas są ciekawsze niż drewnianie a poza tym jesteśmy ludźmi dośc mobilnymi i takie łóżeczko jest dla nas idealne ;)

confi- wiesz u nas akurat odsniezanie chodników jest na wysokim poziomie hahha, wiec mam nadzieje , ze zadne zaspy nam nie zagroza :-D

reklama
confi- wiesz u nas akurat odsniezanie chodników jest na wysokim poziomie hahha, wiec mam nadzieje , ze zadne zaspy nam nie zagroza :-D
no tak...ja tylko na Stogach mieszkam :-D:-D:-D
tu faktycznie świat czasem o nas zapomina ... mam nadzieję ze kiedyś uda nam sie znaleźć coś w innym miejscu ;-)

Do góry