reklama
atrojanek88
Mama Norberta 25-02-09
Nio też prawda hehe chyba czują co się świeci ale i tak będą musiały wyjśc prędzej czy później Oby prędziej :-) Licze na to że synuś chce mi zrobić prezent na walentynki
atrojanek88
Mama Norberta 25-02-09
Nio kto wie może tak będzie :-) :-)
Od rana mam bole miesiaczkowe i czuje mocny bol krzyza a do tego klucie w dole brzusia Wezme teraz kompiel i moze minie a jesli nie to moze znaczyc ze jestem juz bliskow koncu do terminu zostalo tylko 6 dni Wspomne jeszcze ze wczoraj przed snem zaszalalam troche z m.
Ostatnia edycja:
atrojanek88
Mama Norberta 25-02-09
Ja ostatnio też mam takie bóle miesiączkowe i wczoraj doszło do tego kłucie w krzyżu ale to takie chwilowe , dzisiaj juz nie kłuje ale takie leciutkie skurcze mam pewnie od tego ze zabrałam sie za sprzątanie ścieranie kurzy i mycie podłóg hehe :-):-) Mysia trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i kto wie moze juz na walentynki bedziesz sie cieszyc swoją Dzidzią Też bym tak chciała;-)
reklama
Moja dzidzia od kilku dni straszy mnie w środku nocy akurat jak idę spać. A potem cisza. Co prawda mamy jeszcze 10 dni , ale wcale bym się nie pogniewała jakby zechciała wyjść wcześniej.
Dzisiaj jest wyjątkowo mało aktywna.
Dzisiaj jest wyjątkowo mało aktywna.
Podziel się: