Animat na takie pytanie to raczej powinien Ci gin odpowiedziec ;-)Cześć jestem tu pierwszy raz i niezręcznie się czuje.Jestem w 30 tygodniu ciąży i chciałam się dowiedzieć czy moje dziecko będzie duże jak się urodzi i ile teraz waży.czekam na odpowiedź .pozdrawiam
reklama
Animat poczytaj sobieale to tak orientacyjne Average fetal length and weight chart | BabyCenter
atrojanek88
Mama Norberta 25-02-09
Mi zostało 6 dni do porodu i brzuszek ani nie drgnoł w dół :-( Im bliżej porodu tym bardziej się martwie że przenosze a tego bym nie chciała. Oj synusiowi chyba sie nie śpieszy , to czekanie jest najgorsze
atrojanek88
Mama Norberta 25-02-09
Nio pozostaje nam tylko czekać , nie ważne kiedy sie urodzi byle było zdrowe , ale czekanie jest męczące
atrojanek88
Mama Norberta 25-02-09
Ty jesteś dopiero w 37 tygodniu ;-) zobaczysz co to bedzie jak bedziesz w 39 tak jak ja ;-) Tu dopiero są nerwy hehe , każdy dzień to jest nadzieje ze to może już Ja mam jeszcze taki dodatkowy stresik bo do szpitala mam 30 km , Mężuś mój też pracuje 30 km od domku niby to nie jest aż tak daleko ale jak bym miała szpital pod nosem to bym sie tak nie martwiła
askkle
Fanka BB :)
JA do szpitala mam tez niewiele mniej. Bo nie zamierzam rodzic w moim miescie (szpital w ZG jest fatalny). W sumie dopiero 37... ale wszystko sie moze zdarzyc w kazdej chwili... a w zasadzie od 38 tyg to juz jest "w terminie" Nooo zobaczymy
reklama
atrojanek88
Mama Norberta 25-02-09
Nio ja czekam od 37 tygodnia na ten magiczny dzień Na szczęscie szybko mi ten czas zleciał , pewnie dlatego ze przy komputerze tak czas szybko leci wiekszość czasu teraz spędzam albo tu na forum albo na innym stronach poświęconych tematowi ciąża i poród ;-) Bardzo dużo kobietek rodzi po terminie są tez takie co urodziły 2 tyg przed terminem , kurcze nie wiem od czego to zależy , choć ostatnio staram sie jak najczęściej stosować naturalne metody przyspieszania porodu ale u mnie nie widac rezultatów
Podziel się: