reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Cześć jestem tu pierwszy raz i niezręcznie się czuje.Jestem w 30 tygodniu ciąży i chciałam się dowiedzieć czy moje dziecko będzie duże jak się urodzi i ile teraz waży.czekam na odpowiedź .pozdrawiam:)
Animat na takie pytanie to raczej powinien Ci gin odpowiedziec ;-)

reklama
A czy obnizyly wam sie juz brzuszki?
Ja wlasnie zaczynam 37 tydz. a brzuszek ani troche nie drgnął w doł :)

Mi zostało 6 dni do porodu i brzuszek ani nie drgnoł w dół :-( Im bliżej porodu tym bardziej się martwie że przenosze a tego bym nie chciała. Oj synusiowi chyba sie nie śpieszy , to czekanie jest najgorsze

Gdyby tak mozna bylo znac pewna datę, to by sie można dobrze przygotowac, a tu nic nie wiadomo... tylko nasze dzidzie znają ta magiczna date :)

Ty jesteś dopiero w 37 tygodniu ;-) zobaczysz co to bedzie jak bedziesz w 39 tak jak ja ;-) Tu dopiero są nerwy hehe , każdy dzień to jest nadzieje ze to może już :-D Ja mam jeszcze taki dodatkowy stresik bo do szpitala mam 30 km , Mężuś mój też pracuje 30 km od domku niby to nie jest aż tak daleko ale jak bym miała szpital pod nosem to bym sie tak nie martwiła

JA do szpitala mam tez niewiele mniej. Bo nie zamierzam rodzic w moim miescie (szpital w ZG jest fatalny). W sumie dopiero 37... ale wszystko sie moze zdarzyc w kazdej chwili... a w zasadzie od 38 tyg to juz jest "w terminie" :) Nooo zobaczymy :)

reklama
Nio ja czekam od 37 tygodnia na ten magiczny dzień :-D Na szczęscie szybko mi ten czas zleciał , pewnie dlatego ze przy komputerze tak czas szybko leci wiekszość czasu teraz spędzam albo tu na forum albo na innym stronach poświęconych tematowi ciąża i poród ;-) Bardzo dużo kobietek rodzi po terminie są tez takie co urodziły 2 tyg przed terminem , kurcze nie wiem od czego to zależy , choć ostatnio staram sie jak najczęściej stosować naturalne metody przyspieszania porodu ale u mnie nie widac rezultatów

Do góry