reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Ja jestem w 36 tyg i mocnych boli przepowiadajacych nie mam jak na razie... ciekawe czy przyjda czy bede miala jak Ty rudka :)

reklama
Ja ciagle czekam Walizka juz spakowana A rzeczy dla malego juz dawno skompletowane wyprane i wyprasowane Moj m. jest w ciaglej gotowosci A jak wy dziewczyny macie juz wszystko przygotowane?

hej
ja tez mialam juz skurcze przepowiadajace w 34tyg,jednorazowo mialam bol jak na miesiaczke i od razu bol krzyza,potem tylko bole miesiaczkowe ktore mam od 5miesiaca za to brzuch przestal twardniec,ale ostatnio wogule apetytu nie mialam i momentami czulam sie tak jakbym sie czyms zatrula i wtakich momentach mialam bole miesiaczkowe,na drugi dzien zaczelo mnie to niepokoic i wyladowalam na oddziale patologi z zagrozeniem przedwczesnego porodu.na ta chwile jest wszystko ok jestem juz wdomku i biore leki:-)no i dalej moge przygotowywac wyprawke:-)ale musze duzo lezec i sie oszczedzac:-)

Ja dzisiaj miałam skurcze ale lekkie...takie jak miesiączkowe, ale przeszły , natomist mam okropne zaparcia od 2 dni, do tego ból nie z tej ziemi czy was też tak nęka??

Ja wrecz przeciwnie Nie mialam nigdy problemow z zaparciami Codziennie przynajmniej raz jestem w toalecie z tego konkretnego powodu:biggrin2:

Dziendobry mamusie Jak dzisiejsze nastroje ????
glitteryourway-f1cc2c3b.gif

Ja ciagle czekam Walizka juz spakowana A rzeczy dla malego juz dawno skompletowane wyprane i wyprasowane Moj m. jest w ciaglej gotowosci A jak wy dziewczyny macie juz wszystko przygotowane?

No ja sie moge smialo pochwalic, ze moja torba tez juz spakowana i czekamy na wyjazd do szpitala :)
U mnie tez wszystko przygotowane. Lozeczko zlozone, ciuszki poprane i wyprasowane :-)
Teraz tylko czekamy kiedy sie Sebus zechce pojawic na tym swiecie :-D

Mysia! Ja również mam termin na 18 lutego :) Skurcze też już odczuwam sporadycznie ale jednak , czsami jak zaboli to masakra hehe :-) wydzielinke też mam koloru żółtego na początku sie martwiłam czy to normalne ale teraz już jestem spokojniejsza. Jedyne co mnie niepokoji troszke to , to że brzuszek mi sie jeszcze nie opuścił :-( Torba spakowana już leży od paru tygodni :-D tylko drobiazgi bedzie trzeba dołozyć jak już sie zacznie :) Mężuś bardzo mnie gonił do spakowania sie bym później nie musiała sobie tym zaprzątać głowy ;-) Ciuszki dla maluszka juz są poprane i poukładane od paru miesięcy hehe. Czekam z utęsknieniem na "ten" moment , boje sie tylko żeby to nie było po terminie , juz bym chciała mieć maluszka przy sobie :)

Widze ze jest tu calkiem sporo mamus z tym terminem :-D Ciakawe ktora pierwsza sie wykruszy:biggrin2: Mam pytanie czy wy tez macie spuchniete palce u rak i stopy bo ja to czasami nie moge zgiac palcow takie sa napuchniete
glitteryourway-e9bd40a7.gif

reklama
Mi też puchną palce u rąk , z tego powodu zrezygnowałam z noszenia obrączki bo mnie troszke cisneła ;-) U nóg palce mi raczej nie pouchną tylko jak chodze to kostki mnie bolą , ale da sie wytrzymać. A jak u Was ze współżyciem ? Zaprzestałyscie juz zbliżeń ?

Do góry