reklama
fanaberia
Zaciekawiona BB
mi wczoraj odszedł czop, nieźle się wystrachałam tym bardziej że szłam jeszcze do szpitala na badanie i jakoś mi się wydawało że mogą mnie już tam zostawić, więc.... pranie, sprzątanie, dopakowywanie torby. na szczęście wróciłam do domu, ufff.... psychicznie czuję się jakaś naładowana ale nie gotowa na ten szok
no ale teraz pozostaje Nam już tylko urodzić ;-)
no ale teraz pozostaje Nam już tylko urodzić ;-)
fanaberia
Zaciekawiona BB
EmilkaT no cóż teraz to już tylko do przodu. jesteśmy na podobnym etapie, z przeczuciami też, więc pewnie za kilka dni będziemy cieszyć się swoimi maluchami :-)
być Mamą to brzmi dumnie!
być Mamą to brzmi dumnie!
natalka205
Początkująca w BB
Łohooo
Ja mam termin 27 luty '09 dziś jedziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia...:-)
A poród boli , soro wszyscy tak zgodnie mówią ale nie ma się co bać <tak sobie tłumaczę> przecież tak jak się tego wszystie kobietki boją tak samo wszystkie przez to przechodzą :-)
[/url][/IMG]
Ja mam termin 27 luty '09 dziś jedziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia...:-)
A poród boli , soro wszyscy tak zgodnie mówią ale nie ma się co bać <tak sobie tłumaczę> przecież tak jak się tego wszystie kobietki boją tak samo wszystkie przez to przechodzą :-)
EmilkaT
styczeń 2009...
no boli...ale odczuwalnosc tego bolu tez zalzey od indywidualnych cech...jak kobieta miala lekkie okresy malo bolesne to raczej do takiego bolu nie jest przyzwyczajona...czasem nawet nie wie jak to moze mocno bolec...ale podobno jak ktos mial bardzo bolesne miesiaczki to ma swiadomosc jak mocno moze bolec (oczywiscie okresowe bole sa kilkakrotnie lzejsze niz porodowe ale wiadomo jak to jest jak boli i nie mozna sobie miejsca/pozycji/ulgi znalezc)...ja chyba wolalabym nie wiedziec...:-(
natalka205
Początkująca w BB
no tak ... masz rację ...ja miałam ciężkie miesiączki od samego początku , po 2 latach brania tabletek miesiączki nawet nie czułąm pozniej po ich ostawieniu było tak samo. Teraz mnie straszą transfuzją przy porodzie bo mam anemie hemoglobina 9 czy to az tak zle ktoś wie?? wciskaja końskie dawki żelaza, po których okropnie się czuję ale ale ale....
No co tu duzo mówić dziewczyny przeżyjemy , a jak
PS zazdroszcze Ci bo tak mało Ci zostało
[/url][/IMG]
No co tu duzo mówić dziewczyny przeżyjemy , a jak
PS zazdroszcze Ci bo tak mało Ci zostało
reklama
natalka205
Początkująca w BB
Oh trzymam kciuki kochana za wasza dwójeczkę
ja wlaśnie piorę pieluszki i kocyki
ohhh jak bym już chciała....podrzeć sie poplakac i buuummm mieć mojego szkraba na rękach pozdrowionka;-)
[/url][/IMG]
ja wlaśnie piorę pieluszki i kocyki
ohhh jak bym już chciała....podrzeć sie poplakac i buuummm mieć mojego szkraba na rękach pozdrowionka;-)
Podziel się: