maryla86
Fanka BB :)
może po prostu źle zaznaczył przez przypadek i wyszedł mu taki wymiar dziwny bo to przeciez o milimetr sie pomyli i już całkiem co innego wychodziNo właśnie tak przez to wszystko się spiełam, że nie wiem co o Tym myśleć, w szczególności że wszystkie pozostałe pomiary są prawie identyczne jak z 31tc kiedy robiłam ostatnie usg - co może świadczyć albo o tym że się nie rozwija albo o niekompetencji lekarza.
Wiesz ja też z jednej strony chciałabym za chwilę urodzić tzn na dniach, a z drugiej strasznie się boję tego co przed nami.
mam to samo tez do tej pory miałam super nastawienie i mówiłam że urodze w 10 max 15 minut a teraz zaczynam sie troche bać , ale wiesz damy rede bo kto jak nie my ?? ;-)hihihi chyba coś w tym jest... Ja już nie będę mówiła co ja robiłam z wykładowcą aż wstyd mąż obok a mi się takie sny śnią....
Z tymi huśtawkami to mam podobnie, przez cały czas byłam bardzo pozytywnie nastawiona do porodu itd, ale teraz rzeczywiście jak dostanę skurcz jakiś delikatny i jak pomyślę, że to może byc teraz to lekka panika mnie bierze..., że jak to wszystko będzie na tej sali porodowej... Modle się żebym nie miała wywoływanego porodu, bo wczoraj naszła mnie obawa, że może mój mąż nie zdąży dojechac jak już bym była w szpitalu... a ja bez niego rodzic nie chcę...:/:/
blondplatyna Kochana również uważam, że jeśli masz jakieś wątpliwości, skonsultuj się z innym lekarzem... dla Twojego i maluszka świętego spokoju:-)