reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Te nsze bombelki, tak jak pisałam wcześniej, naprawdę lubią te sexualne kołysania:p:p:-D

maryla86
zastanawiam się Kochana co kryje się pod literką K jeśli chodzi o Twojego ukochanego... bo u mnie też jest K:p jak powiesz mi, że to samo imię co u mnie to powiem, że naprawdę dużo nas łączy:p
I tak jak Ty staram się wyluzowac, bo nie potrzebnie się tylko nakręcam z tymi skurczami i objawami...:/

reklama
Te nsze bombelki, tak jak pisałam wcześniej, naprawdę lubią te sexualne kołysania:p:p:-D

maryla86
zastanawiam się Kochana co kryje się pod literką K jeśli chodzi o Twojego ukochanego... bo u mnie też jest K:p jak powiesz mi, że to samo imię co u mnie to powiem, że naprawdę dużo nas łączy:p
I tak jak Ty staram się wyluzowac, bo nie potrzebnie się tylko nakręcam z tymi skurczami i objawami...:/
K to Kamil , a u Ciebie ?? ja już dałam za wygraną wiem że nie przyśpiesze uparciucha i mam nadzieje tylko że długo nie przenosze choć mój dziadek (Jan) wypalił ostatnio z pomysłem że może sie na Jana urodzi ;-) - nie no wtedy to na pewno by z 5 kg ważył przegięcie

K to Kamil , a u Ciebie ?? ja już dałam za wygraną wiem że nie przyśpiesze uparciucha i mam nadzieje tylko że długo nie przenosze choć mój dziadek (Jan) wypalił ostatnio z pomysłem że może sie na Jana urodzi ;-) - nie no wtedy to na pewno by z 5 kg ważył przegięcie

Hmmm Kochana, no to widzisz u mnie też jest Kamil:p:p:p hihi az wierzyc się nie chce :p Swój swojego zawsze znajdzie...:p:-D
Ja też soie odpuściłam, co będzie to będzie... Heheh, nie no tak to nie będzie, mały sam by sobie dziurke wykopał w brzuszku:p

klaudix no prawdziwe szaleństwo ;-) i masz racje swój swego zawsze znajdzie ;-) ciekawe czy urodzimy tego samego dnia ;-) ??
no i dobrze jak sobie człowiek odpuści to jakoś sie lepiej żyje ;-) mniej nerwów ;-)

hej..
Ja dzis w tragicznym samopoczuciu.. chyba zbliza sie godzina 0..
3majcie kciuki :)

Blondplatyna - Ja to bym chciala, zebymi wody odeszly, nie wazne gdzie xD

Hej dziewuszki!
Jak samopoczucie? Tak sobie myślę, że najbardziej mnie przeraża np odejście wód w miejscu publicznym - masakra jakaś.
no troche śmiesznie jakby mi w sklepie przy kasie wody odeszły ;-) hahahaha ale jakoś o tym nie myśle , a samopoczucie bardzo dobre ;-) zupełnie nie porodowe hahahahahaha

Created ja już pisałam że tym razem to chyba to ale raz jeszcze zaciskam kciuki za szybki poród ;-)

klaudix no prawdziwe szaleństwo ;-) i masz racje swój swego zawsze znajdzie ;-) ciekawe czy urodzimy tego samego dnia ;-) ??
no i dobrze jak sobie człowiek odpuści to jakoś sie lepiej żyje ;-) mniej nerwów ;-)

To już by było czyste szaleństwo:p:p:p
Dokładnie jakoś tak od razu mniejsze napięcie:-D

blondplatyna przyznam się szczerze, że też o tym nie myślę i jest mi bez różnicy gdzie by to się stało... Ważne, żeby już odeszły:p

createdbylove 3mam kciuczki żeby to było to... Daj nam tylko znać Kochana:-);-):*

reklama
Ja nie mam pojęcia czy mi sie opuścil czy nie... teoretycznie u pierworódek 2-3tyg przed porodem sie opuszcza.. ale sama jestem ciekawa.
Mam takie pytanko do was: od nidz bardzo zle sie czuje, W nidz prawie caly dzien twardnial mi brzuszek bolesne skurcze byly ale nie regularne i nie tak duzo.. natomiast kilka razy byl straszny bol w krzyzu az sie poplakalam nigdy mnie tak nie bolało... wczoraj byly skurcze tez nie regularne i nie bardzo bolesne( kilka na caly dzien) natomiast dzisiaj od rana kika bolesnych skurczy bol podbrzusza i w krzyzu do poludnia... narazie jest spokoj dobrze sie czuje.. wizyta u lekarza w czwartek.. i nie wiem jak mam traktowac taki stan.. czy to oznacza ze moge niedlugo rodzic? boje sie ze z moim szczesciem( wczesniej byly problemy ze przedwczesnie urodze) jeszcze przenosze a bol bedzie mi towarzyszyl do godz 0 :blink:

Do góry