reklama
mi na patologii ciąży 5 godzin przed porodem odszedł krwisty kawałek, ale wcześniej po troszku też odchodził, tylko koloru białego i waniliowego. Od całkowitego odejścia do porodu może minąć nawet dwa tygodnie. Nie ma reguły.
Drogie Dziewczynki, ja już nie wyrabiam, jestem w 37tc. i już nie mogę się doczekać kiedy mój synek się urodzi obecnie moim najwiekszym marzeniem jest poród, ponieważ wiem że zakonczy się on moim pierwszym spotkaniem ze Stasiem Czy ja jestem normalna?
martaik, normalniejsza już nie możesz być poczytaj jak myśmy się niecierpliwiły hehe. odpoczywaj, bo później nie będziesz miała tyle czasu.korzystaj też z tego, że możesz bez problemu wyjść z domu i pozałatwiaj wszystkie sprawy. Mały brzdąc jest strasznym pochłaniaczem czasu )
U
użytkownik 838
Gość
Ale Wam zazdroszcze... a u mnie dopiero polowa ) Odliczam dni, ale tyle ich jeszcze zostalo...
jestes normalna... pociesze cie ze tez tak mamDrogie Dziewczynki, ja już nie wyrabiam, jestem w 37tc. i już nie mogę się doczekać kiedy mój synek się urodzi obecnie moim najwiekszym marzeniem jest poród, ponieważ wiem że zakonczy się on moim pierwszym spotkaniem ze Stasiem Czy ja jestem normalna?
U mnie poza czopem (ktory odchodzi po troche nadal) jest rozwarcie na 2cm (stwierdzone 4.11) i jak widac jeszcze jestem 2w1 .
martaik, normalniejsza już nie możesz być poczytaj jak myśmy się niecierpliwiły hehe. odpoczywaj, bo później nie będziesz miała tyle czasu.korzystaj też z tego, że możesz bez problemu wyjść z domu i pozałatwiaj wszystkie sprawy. Mały brzdąc jest strasznym pochłaniaczem czasu )
dokladnie, wiecie co moj maly je co 2 h nawet w nocy i czasami marze o tym zeby na jedna noc znowu byl w brzuchu, zebym mogla sie wyspac chociaz jedna noc albo chociaz te 7 godzin pod rzad
reklama
kathhe, coś często ten Twój maluszek je może zbyt radykalną dietę stosujesz i pokarm jest mało wartościowy?? ja nie stosuję żadnej diety, jem wszystko prócz strączkowych, kapusty i wszystkiego co ma czekoladę lub kakao i moja mała potrafi przespać nawet 5 godzin w nocy.
też mam czasami takie chwile, gdy brakuje mi brzucha. będąc w ciąży twierdziłam, że nigdy tak nie pomyślę, ale teraz zmieniłam zdanie moje malenstwo lubi się tulać i najlepiej jej u mamy na rączkach, a że waży już 5 kg to mamusi rączki po paru godzinkach odpadają. Uroki macieżyństwa pozdrowionka dla przyszłych i obecnych mamusiek
też mam czasami takie chwile, gdy brakuje mi brzucha. będąc w ciąży twierdziłam, że nigdy tak nie pomyślę, ale teraz zmieniłam zdanie moje malenstwo lubi się tulać i najlepiej jej u mamy na rączkach, a że waży już 5 kg to mamusi rączki po paru godzinkach odpadają. Uroki macieżyństwa pozdrowionka dla przyszłych i obecnych mamusiek
Podziel się: