Liza
Fanka BB :)
dziewczyny gratulacje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kathhe chyba teraz lepiej żebyś nie rodziła skoro masz w domu chore dzieciątko, bo jak przyjedziesz z maluszkiem, to lepiej, żeby wszyscy w domu zdrowi byli, żeby nie załapał jakiegoś paskudztwa.
Poza tym masz jeszcze czas dopiero 37 tc, więc teoretycznie to nawet za wcześnie na jakieś rozwiązanie
A no i czop nie zawsze odchodzi wcześniej! Dużo się ruszaj spaceruj, schodź po schodach... to może odrobinę przyspieszyć. Moja koleżanka po wizycie u lekarza i wyroku, że przenosi ciążę cały dzień szczypała się po brodawkach i wieczorkiem jej wody odeszły dzięki czemu urodziła 2 dni przed terminem... ale to chyba nie zawsze działa.
a mnie tak w nocy dziś bolał brzuch jakbym miała zaraz okresu dostać ale te bóle się co raz bardziej nasilały czuję,że nadal mnie troszkę pobolewa...co to moze byc jakies skurcze czy co?