reklama
monexa72
Mam grudniowa'06 Wdrożona(y)
U mnie nadal nic, tylko takie lekkie bóle jak na miesiaczkę, a do terminu już tylko 6 dni
monexa72
5 dni do terminu i cisza tylko sporadycznie się coś sączy, chyba nie są to wody płodowe, bo przy pierwszym maluchu to strasznie ze mnie chlusnęło, mam nadzieję, ze i tym razem tak będzie
isia_
Zaciekawiona BB
A ja dzis zrobiłam spacer, taki bardzo energiczny, wróciłam dość zgrzana. Może pomoże...Dziewczyny, może jakieś ćwiczenia znacie przyśpieszające poród? Albo raczej wywołujące?No oprócz ćwiczeń z męzem, bo te znam ale nie skutkują Pozdrawiam!
monexa72
Chcę już rodzić, sił już z lekka brakuje do dźwigania brzucholka, 4 dni do terminu i nic.......
Witam Kangurki!!
Jestem w 37 tyg ciąży i od jakiegoś czasu jestem wręcz bez życia....ciągle bym spała , mam opuchniete dłonie , stopy , kolana , często napina mi się brzuch no i zauważyłam na bileliźnie zwiększoną wydzielinę . Pobolewa mnie również brzuch tak jak na miesiączke.Maluch znacznie mniej się rusza , bardziej jest to przeciąganie .Czasam w dole brzucha czuje takie cholerne ukłucie . Czy macie coś podobnego? Czy to możliwe że mój organizm w ten sposób szykuje się do porodu?
Jestem w 37 tyg ciąży i od jakiegoś czasu jestem wręcz bez życia....ciągle bym spała , mam opuchniete dłonie , stopy , kolana , często napina mi się brzuch no i zauważyłam na bileliźnie zwiększoną wydzielinę . Pobolewa mnie również brzuch tak jak na miesiączke.Maluch znacznie mniej się rusza , bardziej jest to przeciąganie .Czasam w dole brzucha czuje takie cholerne ukłucie . Czy macie coś podobnego? Czy to możliwe że mój organizm w ten sposób szykuje się do porodu?
monexa72
Rawenika ja jestem w 40 tygodniu i mniej więcej od dwóch tygodni mam to samo, bardzo to męczące ale taka kolej rzeczy, najbardziej martwi mnie ta wydzielina, myślałam nawet że to wody się zaczęły sączyć, ale wody raczej są przezroczyste, a ja mam taką białawo żółtą wydzielinę. Bardzo mnie stresuje to czekanie, a każdy ból odbieram jako symptom nadchodzacego porodu. Tylko tyle że ciągle nic i nic....
K
Kinga85
Gość
Ja też jak narazie czekam na mojego syneczka Oprucz skurczów i bolącego spojenia lonowego, bolących pleców w dolnej częsci nic sie nie dzieje. Maluch sie wierci, brzuch mi sie obniżył. Mam nadzieje ze dlugo nie bede musiala czekać i ze na swieta bedziemy z mezem juz mieli dziecko w domku
Pozdrawiam wszystkie oczekujące i te juz mające
Pozdrawiam wszystkie oczekujące i te juz mające
reklama
K
Kinga85
Gość
termin porodu: 15.12.2006r
MOJE SZCZESCIE KTÓRE NOSZE POD SERCEM
MOJE SZCZESCIE KTÓRE NOSZE POD SERCEM
Podziel się: