rybkabial
Dumna Mamusia
jak to nie wiesz do którego szpitala trafisz?
zależy który bedzie miał dyżur mój ginekolog nie pracuje w żądnym szpitalu niestety dlatego dla mnie to troche loteria :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to nie wiesz do którego szpitala trafisz?
zależy który bedzie miał dyżur mój ginekolog nie pracuje w żądnym szpitalu niestety dlatego dla mnie to troche loteria :/
rybkabiał W sumie to masz rację, ale u mnie masz do wyboru albo zapłacić i rodzić wśród normalnych, szanujących Cię i miłych ludzi, albo jechać do normalnego szpitala (niestety tylko jednego) i pozwolić aby traktowali Cię dosłownie jak psa (jakby byli tam za karę...)...
wiem, też że kobiety w moim mieście, jesli chce rodzić w konkretnym szpitalu a jej lekarz w żadnym nie pracuje, to chodzi do jeszcze jednego lekarza, zeby mieć potem wjazd na szpital który ja interesuje