reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

dobra ja zmykam konczyc zupke dla mego przyszlego bo zaraz wroci i bedzie sie smial ze mnie ze caly dzien na forum siedze xD:)
jak wroce to polowa ma byc na porodowce (ja dolacze wieczorem :D)

reklama
No to ja też nie wiem:D Może miały "potężne" problemy?
Moja siostra w trakcie ciąży zaczęła mieć problemy z jelitami, mały usiadł jej jakoś tak na kichach że zrobił jej się zator, wielkie zwały w jelicie:szok: Ona łykała wszystkie olejki, syropy i tabletki wraz z opakowaniami! I nic! Masarka:( Nie jadła i nie piła tak ją bolało... W efekcie zamiast utyć w ciąży to ta schudła 8 kg:szok:

To uciekaj i gotuj;p Życzę Ci abyś podczas gotowania dostała skurczy! Do szpitala i rodzić!:))

Ja uciekam się przespać, ostatnio nieco gorzej sypiam bo wstaję coraz częściej w nocy:( Wpadnę później jak mi się uda dojść do komputera:)
:*

nie ryzykujcie z olejem rycynowym.
dizdiza wyjdzie w swoim czasie.
o to naszego misiaszka maz ma napisac ze rodzi czy twoj marteczka? bo sie pogubilam.....
mam nadzieje ze dacie jakos znac! ja o 3 w nocy wstalam i napisalam nie zostawilam dziewczyn bez wiesci!

Oj coś dzisiaj słabo się odzywacie, czyżby ktoś na porodówce??
Daffodil niezła niespodzianka czekoladowa:-)
Marteczka ja skurcze mam silne, ale nieregularne jak pokazało dzisiaj ktg...

daffodill nie,to misiaszka mial nas powiadomic ale wiadomo ze jak teaz rodzi to jest przy niej,na wiesci to chyba jutro mozemy liczyc z reszta moze byc tak przejety ze zapomni:D
mruczka no widzisz a ja podczas ktg tylko raz mialam skurcz na 60% i na tym koniec:)
misslena to tym bardziej nie spij w dzien bo w nocy znow nie bedziesz spala ,przemecz sie jeden dien po nieprzespanej nocce to moze bedziesz bardziej zmeczona

UWAGA ! Byłam u lekarza, szyjka zamknięta, więc dostałam skierowanie do szpitala. Jutro na 9 mam się stawić na wywołanie więc chyba to już jutro jest ten dzień tzn nie już ale dopiero ! Najważniejsze że coś ruszyło. Więc trzymajcie jutro kciuki. Mam nadzieję że się uda. Pozdrawiam Was dziewczynki

Wpadłam looknąć na to co się dzieję ale widzę że tylko u Kamilary coś się rusza. Powodzenia życzę od razu!:-)
Ja nadal latam w dwupaku, ale teraz wieczorem tak mnie kilka razy zakuło że momentalnie siadałam, do tego twardy brzuch i ból jak na okres... może niedługo coś się ruszy.
Uciekam do łóżeczka, poleżę trochę i pooglądam z M telewizję, jutro lecę do tej kosmetyczki bo dzisiaj całkiem się nie wyrobiłam:-(
Dobranoc;*:tak:

Kamila powodzenia!
ja was dzis tu juz nie hcce widziec! wont na porodowki ciezarowki!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej dziewczynki :(
U MNIE ZNOWU NIC =/
CHYBA DOSTANE NERWICY JAKIEJŚ :wściekła/y:
daffodill ja juz nie wiem co mam robic jestem bezsilna ;( a tego czekania nigdy nie zapomne .pozdrow Julcie:*
kamilara trzymam kciuki powodzenia!!:)

Do góry