reklama
dla rozluznienia atmosfery cos wam napisze.....
Ahhahahhahaaaa
a wiec opowiem wam historie siedze wlasnie czytam forum a julka obok w lezaku...
spogladam caly czas co by sie nie przewrocila....
zagadalam sie na gg i za dlugo julka byla mi cicho..
patrze!!!!!!! szok!!!!!!!!!!!!
a julka zrobila kupe ze nie slyszalam nawet wyleciała jej nożkami z pampersa, zamoczyla w niej smoczka i wziela do buzi!!!!!!!!!
Fifi juz jej nie bedzie kochal!!!!!!!!!!!!!
byla cala brudna! buzia brzuch bo siedzi na golaska w samym pampersie takie upaly!
i mi sie skapnelo troche kupki na bluzke!!!!!!!!
Ahhahahhahaaaa
a wiec opowiem wam historie siedze wlasnie czytam forum a julka obok w lezaku...
spogladam caly czas co by sie nie przewrocila....
zagadalam sie na gg i za dlugo julka byla mi cicho..
patrze!!!!!!! szok!!!!!!!!!!!!
a julka zrobila kupe ze nie slyszalam nawet wyleciała jej nożkami z pampersa, zamoczyla w niej smoczka i wziela do buzi!!!!!!!!!
Fifi juz jej nie bedzie kochal!!!!!!!!!!!!!
byla cala brudna! buzia brzuch bo siedzi na golaska w samym pampersie takie upaly!
i mi sie skapnelo troche kupki na bluzke!!!!!!!!
Melduję się po powrocie z kina, nadal jestem 2 w 1, mimo iż w trakcie trwania seansu łapały mnie skurcze to nie były one wcale mocne... bolesne ale krótkie i nieregularne, tak więc powróciłam i nadal czekam na to co ma się wydarzyć
Co do filmu to w skali od 1 do 10 oceniam go na 3, myślałam że będzie coś lepszego... poprzednie części bardziej mi się podobały, no ale cóż... ciekawość zaspokoiłam
Daffodill No to Ci Juleczka zrobiła "niespodziankę"
Co do filmu to w skali od 1 do 10 oceniam go na 3, myślałam że będzie coś lepszego... poprzednie części bardziej mi się podobały, no ale cóż... ciekawość zaspokoiłam
Daffodill No to Ci Juleczka zrobiła "niespodziankę"
marteczkaa
Czękając na Niunie;**
daffodill a to Ci ta nasza Juleczka dała popalić hihi
no ciekawe co z misiaszkiem)jak nic poszła rodzić
...moze ja bede w koncu nastepna
ja nawet dzisiaj nie mialam pol skurcza...znow ten olej wypilam zakichany 2 lyzki wymieszalam z sokiem ale wypilam pol szklanki bo ochyda straszna...=/
a na czym misslena bylas w kinie, ze takie slabe?
ja nawet nie wiem co teraz graja xD
no ciekawe co z misiaszkiem)jak nic poszła rodzić
...moze ja bede w koncu nastepna
ja nawet dzisiaj nie mialam pol skurcza...znow ten olej wypilam zakichany 2 lyzki wymieszalam z sokiem ale wypilam pol szklanki bo ochyda straszna...=/
a na czym misslena bylas w kinie, ze takie slabe?
ja nawet nie wiem co teraz graja xD
Ostatnia edycja:
marteczkaa Na zaćmieniu, nie polecam szczerze;p A co grają tak ogólnie to ja też nie wiem;D Wiedziałam że grają zaćmienie jedynie bo od dawna czekałam na premierę, książki przeczytałam i mnie zachwyciły a co kolejna część filmu to gorsza
A jaki olej pijesz? I na co?
Misiaszek pewnie wróci za kilka dni z dzidzią Zazdroszczę jej
A jaki olej pijesz? I na co?
Misiaszek pewnie wróci za kilka dni z dzidzią Zazdroszczę jej
marteczkaa
Czękając na Niunie;**
no ten rycynowy on ponoc wywoluje skurcze(jak widac nie u mnie) szczerze nie polecam albo za malo go pije ale jakos wiecej sie boje bo na butelce napisane 1 lyzka.niektore babki czytalam ze pija pol szklanki ale to dla mnie lekka przesada i desperacja moze sie ktos obrazi ale trzeba byc lekka wariatka zeby wypic pol szklanki oleju na przeczyszczenieD:
marteczkaa
Czękając na Niunie;**
własciwie to czemu ja nie ide rodzic?!;/ przeciez ja tu z tego co pamietam jestem najdluzej po terminie =/ to sie nie miesci w glowie!!!!! dzisiaj rodze i koniec!!nie dopuszczam innej mysli .:-)
reklama
marteczkaa
Czękając na Niunie;**
włąsnie nie...jak pilam go pare dni temu to po dwoch godzinach mysle sobie "łee fajny mi to olej na przeczyszczenie jak chodze tylko siku"a po 4,5h byla ostra jazda xD ale wtedy tez dalam jakos ponad jedna lyzke nie wiecej,wiec nie wiem jak te babki co pily pol szklanki to znosily
Podziel się: